- Yettel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabaeus
őstag
válasz Blood Mage #16636 üzenetére
Mármint egy elmosódott rendszámot pl.?
Dekonvolúcióval lehetséges fókuszon kívül eső vagy bemozdulás miatt elmosódott részleteket visszahozni. Nem kontrasztnövelés és hasonló élesítés, hanem az elmosódás okozóját, mint a kép egészén szétterülő függvényt használva következteti vissza az eredeti képet.
Elképesztő dolgokat meg lehet vele oldani, néha tényleg az amcsi filmek valamely 3 betűs intézményük akcióit bemutató részletei jutnak az ember eszébe.Quoth the Raven "Nevermore."
-
*Ropi*
félisten
Természetesen, ha elmész New York-i helyszínelőnek.
Attól függ, mennyire életlen a forrás kép és mennyire jó a szemed. Meg, hogy kicsinyíteni lehet-e vagy nagyítani kell...Különböző élesítő algoritmusokkal lehet kísérletezni: a bicubic sharperrel kezdeném vagy él-élesítéssel.
Most olvasom, amit előttem írtak: a dekonvolúciós megoldás már a következő lépcsőfok. Persze ahhoz, hogy konkrétat tudjunk mondani tudnunk kellene, hogy pontosan miről is van szó (mi és hogyan mozdult be a képen).
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
kiskornel
addikt
Egy 5let: PS-ben Szűrők \ intelligens élesítés \ Eltávolítás: Bemozdulás
Szerk: Látom PS nem játszik.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
scarabaeus
őstag
válasz Blood Mage #16639 üzenetére
Én a Focus Magic egy régi verziójával szórakozgattam párszor, de mint írod, "alacsony felbontású a kép nagyon" - az ellen nem véd az eljárás, az a másik varázslás már, amikor VHS videóba belenagyít valamelyik rövidítéses szervezet, a bal felső sarok kicsi részletébe, és kialakul a gyilkos képe HD-ben (bár a felbontásnövelésnek is van lehetséges útja, de ahhoz meg sok, kicsit elmozdult (nem bemozdult) kép feldolgozása szükséges, most nem járható).
[ Szerkesztve ]
Quoth the Raven "Nevermore."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest