- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
őstag
itt nézted már? [link]
Utazás az Európai Unió országaiba személyi igazolvánnyal
Az Európai Uniós csatlakozás napjától (2004. május 1.) a magyar állampolgárok az unió tagállamaiba az 1991. április 1-je előtt kiállított igazolvánnyal (kemény borítójú, népköztársasági címerrel), az 1991. április 1-je után kiállított igazolvánnyal (puha borítójú, köztársasági címerrel), a 2000. január 1-je után kiállított igazolvánnyal (kártya formájú, műanyag), illetve 2000. január 1-jét követően kiállított ideiglenes személyazonosító igazolvánnyal is utazhatnak.[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
rarri
senior tag
válasz concret_hp #3899 üzenetére
Gondolom, amelyik 4 részből áll. / én kérek elnézést ! /
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok!!!! Egy nagyonnagyon SOS kérdés, van nyitva a mai napon(dec.26. ) McDonald's étterem Budapesten? Esetleg ha van itt mekis dolgozó a XXII. kerületből akkor a Camponában lévő vagy a Campi melletti nyitva van? (esetleg valakinek infója egy ma is nyitvatartó kocsma/szórakozóhelyről ahol van billiárd is? szintén XXII. ker vagy vonzáskörzete)Köszönöm előre is a segítségetek!
Üdv vwpolo[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ez rendben is lenne, csak anglia úgy tudom nem írta alá a Schengeni-egyezményt, így ez rájuk nem vonatkozik.
Kék a schengeni övezet:
forrás: Wikipedia.org[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Eddig úgy tudtam, hogy még érvényes az útlevelem, de kiderült mégsem, viszont a jegyem már megvan. Úgyhogy most para van.
Felhívtam a Budapest Airport-ot, ott azt mondták, hogy nem kell útlevél, elég a személyi. Két ismerősöm is ment ki a közölmúltban, nekik sem volt útlevelük, mégis kimentek. Az egyik jogsival a másik személyivel gond nélkül.
A légitársaságom (JET2) oldalán viszont azt olvasom, hogy kell útlevél. Viszlát kolléga is ebben erősített meg.Olyan, mintha kétesélyes lenne a dolog...
Vagy ez mitől függ?Jah, és aztmondta a Budapest Airport-os csaj, hogy ennek semmi köze a Schengeni egyezményhez...
Viszlát tanácsára fel fogom azért hívni hétfőn a britt nagykövetséget.
[ Szerkesztve ]
-
Lejszi
senior tag
A westend vagy az arena plaza a nagyobb?
hol van több bolt? -
akasp
senior tag
sziasztok!
egy freemailes levél headerjéből hogy tudom megállapitani, hogy mi a küldő ip cime?
(gmailes vok ha ez ilyenkor jelent vmit)google barátom nemsokat segitett, ugyanis 2 különböző freemailesre is ugyanazt az ip cimet kaptam. (a cimek tök függetlenek, nem irhattak ugyanarrol a gépről)
ha esetleg segit, akk eltudom küldeni a headert ha kell.
-
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Olyan fordítóprogramot keresek, ami komplett mondatokat is le tud fordítani, nem csak szavakat. Ha valaki tud ilyet, kérem ossza meg velem!
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
nesa
veterán
Ide is beszurom mert a tema roppant surgos!!!
-
-
nLali
őstag
Hali !
Nincs meg valakinek ez a kép Full-HD felbontásban valakinek??
Köszi !nLali
Bérelhető reklámfelület
-
Lejszi
senior tag
válasz oceanearth #3919 üzenetére
wazzeg, ez jó cucc!!!!nem ismertem ezt. big thx
-
brownus
veterán
hi,
tudtok olyan oldalt , ahol koncert jegyeket árulnak mert feleslegessé vált a jegy? -
Frakk
tag
Helló,
holnap meddig lesznek nyitva a tescok?
Kösz. -
Troy.
addikt
Sziasztok!
Valaki nem tudna dobni egy olyan oldalt, ahol jópofa újévi üdvözlő lapokat lehet kiküldeni e-mail-ben? Vagy valami hasonlót? KÖszönöm.
-
littlelion21
addikt
Azt tudja vki hogy FF3 alatt youtube-nál miért nem működik a ctrl+t kombo?
-
capafog23
őstag
Van egy szakadt 1000 Ft-osom, ha simán beviszem az otp-be kicserélik?
Vagy hova kell bevinni? -
capafog23
őstag
válasz capafog23 #3925 üzenetére
Körbekerestem neten, és elméletileg az is jó ha összeragasztod és fizetsz vele, ha nem hiányzik belőle 1% sem. De be lehet vinni postára, vagy bármelyik bankba és kicserélik. Már csak az a kérdés hogy melyik ablakhoz kell menni. Gondolom pénztár. Ki és be fizetés vagy ilyesmi.
-
r-chee
őstag
Gyors kérdésem : Egy csomagot szeretnék feladni belföldre, utánvétellel. Súly: 1kg, 110*110*50-es dobozkában menne. Levélként is feladható? Választ előre is köszi .
üdv.
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
r-chee
őstag
válasz Winner_hun #3928 üzenetére
Jobban járnék ezek szerint egy borítékkal? Hm...van a szekrényben korábbi rendelésemből hátramaradt, akkor próbálkozzak inkább azzal? ITT leírtak alapján akkor 775FT előbbségi + 350FT utánvétel = 1125FT lenne a száll-i ktg?
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Winner_hun
titán
Ha valami elméletileg korlátolt, gyakorlatilag viszont korlátlan, viszont egy "bug szerű tényező" miatt a korlátlan korlátozottan korlátlan akkor az mi?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Bubee82
őstag
Hogyan lehet nick nevet keresni?
-
Wyll
őstag
válasz littlelion21 #3924 üzenetére
Mert a videó "aktív". Kattints az oldalon valahova a videón kívülre, akkor már a böngészőoldalra fog vonatkozni a Ctrl+T és menni fog.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Pocee
senior tag
válasz Winner_hun #3930 üzenetére
ügyes ravasz kérdés
amúgy meg lehet kérdezni konkrétan miről van szó,vagy ez csak megfogalmazódott Benned?[ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
-
marsu
veterán
Sziasztok!
2009. január 1-től Szlovákia hivatalos fizetőezköze az €uro lett ...
Nem tudja valaki megmondani mennyi lett a minimálbér Szlovákiában (€) és mennyi volt előtte (SK)?
Press any key to continue ...
-
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Olyan oldalak érdekelnének, amelyek mélyen elemeznek baleseteket, katasztrófákat, tényszerűen, sok képpel esetleg videóval ábrázolva azt. Lánglovagok.hu, csak cenzúrázatlan képekkel. Ismertek ilyen oldalakat?mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
tomyoy
senior tag
Corában láttam király rákokat( élő), gondolom eladó, de mennyibe kerül ?kajálni
nyiknyiknyiknyik
-
rii
nagyúr
hello
vecsésre hogy jutok ki a déli PU-tól?
szeretnék nem vonattal ....
kőbánya kispestről megy busz vecsésre?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
bobsys
veterán
hogyan lehet megnezni egy weblap mondjuk 2001.07.12 kor mit tartalmazott milyen cikkek voltak rajta?
Mintha lenne valami site ami tarolja.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Dylen
senior tag
Sziasztok!
Tudnatok mondani egy rendes, jofej orvost a 3. keruletben? Igazolas kellene nekem, de ugytudom, hogy azt csak haziorvos adhat, de nem szeretnek ezert most egy napot utazni.bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
adriankoooo
senior tag
Udv,
nem tudjatok, hogy lehet -e venni olyan festeket, anyagot, amellyel a szerszamok nyeleit szoktak bevonni (ez egy ilyen gumiszeru anyag, es a szerszam vegei bele vannak martva)?
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Meg tudja vki mondani, hogy a Vatera hány alkalommal figyelmeztet, mielőtt kitiltanak?
Üdv.
-
Lenry
félisten
miért nincs Audigy 3?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha Ti találnátok egy elhagyott okmányt, mondjuk egy személyit, akkor hová adnátok le?
Nyilván a rendőrségre gondolok egyből, na de melyikre? Vagy központi nyilvántartásuk van elhagyott cuccokra, vagy hogyan van ez?Tegnap találtam ugyanis egy személyit. Születési hely Fehérgyarmat (Sz-Sz-B), kiállítóiroda Aszód (Pest megye). Mondjuk ezzel a tulajjal iwiw-en keresztül sikerült kapcsolatba kerülni , szóval a kérdés általános jellegű.
-
Mauzes
addikt
válasz adriankoooo #3949 üzenetére
Ja, hát szerencse, hogy fent volt iwiw-en a srác, mert a személyin semmilyen elérhetőség nincs rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- További aktív témák...