- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Winner_hun #4901 üzenetére
Jah, csak az oktatóm egy kicsit tutyi-mutyi, és jó lenne valami írásos anyagot olvasni...
-
FehérHolló
veterán
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Adott egy nyugdíj, amit a postás hónapról hónapra kihoz. Viszont emberünk azt szeretné elintézni, hogy ezentúl a számlájára utalják az összeget. Bement az illetékes nyugdíjfolyósító képviselethez, ahol kapott egy nyomtatványt, amivel lakcímváltozást/számlaváltozást/számlára utalást lehet bejelenteni/igényelni. E dokumentum kitöltése és feladása után mi várható?
Mert ha jól tudom, ha lakcímváltozás történt, akkor egy hónapot lehet kiesik/késik a következő havi nyugdíj. Arra lennék kíváncsi, hogy ilyen jellegű késés előfordulhat-e, ha a "postásról" utalásra vált.
Köszi előre is, üdv: RR
═════════════════════════════════════════
-
-v-
addikt
Sziasztok!
Nem tudja valaki, van-e nálunk (hol, melyik? ) autókölcsönző, ahol lehet sportkocsikat bérelni?
Nem ferrarira gondolok, mondjuk max. egy porsche boxster (pl. az ), de akár egy mini cooper s,
szóval ami kicsit erősebb meg sportosabb és élmény vezetni.
Guglival nem nagyon találtam eddig semmit :SKöszi.
Üdv -
PHM
addikt
Üdv!
Meg tudná valaki mondani, hogy mennyi a minimálbér (bruttó 73500 Ft) nettója?Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Norbi14
senior tag
Ha én MKB netbankáron utalok egy másik banknál lévő számlára annak van külön költsége vagy ingyenes?
-
Norbi14
senior tag
válasz Winner_hun #4911 üzenetére
Megy egy olyan kérdésem lenne, hogy mkb netbankárban mi a különbség az "Eseti forint átvezetés" és "Eseti forint átutalás" között
-
Phvhun
őstag
Adásvételi szerződést 2 tanuval mikor kell kötni, és mi az előnye ?
-
DeFranco
nagyúr
-
rii
nagyúr
bocs, h itt kérdezem ... de google-ban nem találtam annó ... még a III kerületi ügyketes doki sem tudta ... a Jánosban mondták ... hogy van itt a III-ban fül-orr-gégészeti betegfogadás.
nem tud valaki róla?
valami kórház
előre is köcce'
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
ABE
őstag
Ma reggel egy kambodzsai számról (+85512087505) érkezett a telefonomra egy SMS, amiben angol nyelvű bibliai idézet volt: "The pots, and the shovels, and the snuffers, and the spoons, and all the vessels of brass wherewith they ministered took they away."
Kérdésem: ez mi a franc? Már a második ilyen SMS, ami a telefonomra érkezett. A korábbit kitöröltem úgy 2-3 hete, de ha jól emlékszem, ugyanez volt benne. Nyilván nem reagáltam rá semmit, de származhat ebből valami hátrányom, hogy ilyeneket kapok? Gondolok itt pl. olyasmire, hogy emelt díjas SMS fogadás, vagy mittudomén... Szolgáltatónál tudok valami intézni, hogy ne kapjak ilyen üzeneteket?
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
Na, felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy vizsgálják már az ilyen eseteket, de sajnos nem tudnak mit tenni egyelőre, letiltani nem tudják az ilyeneket. Ellenben mivel le van tiltva az emeltdíjas SMS fogadása a számomon, ezért csak akkor származhat belőle esetlegesen károm, ha válaszolok rá.
-
tomcsi23
veterán
Asszonynak: +22676650560 But when Pharaoh saw that there was respite, he hardened his heart, and hearkened not unto them; as the LORD had said.
Még az országhívót se találtam meg. Szerintem nem emeltdíjas.Pannonostelenoros vagy?...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
ToBeY
nagyúr
A tengerparton mit jelent a piros sárga zászló? Illetve a sárga hármszög alakú zászló?
-
tejeskifly
aktív tag
Szevasztok, kaptam gamiles címemre egy ilyen mailt (a telót én hirdetem)
"Hello Seller,
My Name is Mrs Kate Vernon am interested in buying your item you posted DO you still have these item available for sale kindly get back to me with the present condition and last price for the item ok at (kate_vernon@live.co.uk)
am waiting for your fast respond as soon as possible ok..
Thanks. "
Ez gondolom valami átbaszás akar lenni, valaki találkozott már vele?
-
Winner_hun
titán
-
cafat
aktív tag
Sziasztok! Egyáltalán nem vagyok jártas Pesten és az lenne a kérdésem, hogy este 10körül hogy tudnék legegyszerűbben átjutni a keleti-ből a nyugati pályaudvarra, vagy pedig a Kelenföldi megállóból Zuglóba? A segítségeteket előre is köszönöm!
-
-
ToBeY
nagyúr
Akinek van CC-ja megtudná nekem nézni/mondani hogy a Jim szerint a világ c sorozat 5évad megy most adásban,vagy elöről kezdték?Most volt vége a 4. évadnak csak közben szolgáltatót váltottunk és nincs Comedy Central.
-
Dirtyz
őstag
válasz FehérHolló #4934 üzenetére
Kelenföld-Zugló 7-es busz, esetleg 173-as?
Védd a fákat, egyél hódot!
-
FehérHolló
veterán
-
cafat
aktív tag
válasz FehérHolló #4937 üzenetére
Köszi a válaszaitokat, de mivel van kicsivel több, mint 1órám a csatlakozásra lehet hogy átsétálok, mert ahogy néztem 3km-re van a kettő egymástól ami kb bő félóra gyaloglás, és ahogy néztem térképen nem is kell nagyon kóvályogni. Azért köszi mindkettőtöknek.
-
DeFranco
nagyúr
Ezt a hibát én is elkövettem annak idején, igaz más úticéllal. Fél nap séta lett belőle. A két állomás közötti rész elég zegzugos, én nem indulnék neki a helyedben. Este 10 körül meg jobb, ha nem mászkálsz azon a környéken, amerre menned kellene, főleg egyedül.
Én a 7-173E-re szavazok, este 10 körül majdnem kizárt, hogy beragadsz, ha az nem, akkor metró.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz qestion #4944 üzenetére
Arra igen, de a rákóczi-thököly útvonalon zugló felé, vagy be a kis utcákon a keletitől a nyugatiig (andrássy-t, podmaniczky-t keresztező vonalon, amerre a troli is jár) már neccesebb, nem gondolod?
A Rákóczi - Körút vonal meg nagy kerülő. Nem éri meg egy buszjegy árát.
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
válasz DeFranco #4945 üzenetére
Az útvonalterv.hu is gyakorlatilag azt ajánlja, hogy Rákóczin el a Blaháig, onnan pedig a Nagykörúton a Nyugatiig, annyi trükkel, hogy a Blaha előtti utcán leküldi jobbra, hogy levágja a sarkot. Amúgy meg tényleg az a legjobb útvonal, semmivel nem rövidebb cikkcakkban elvágtatni a kis utcákon. Meg szvsz a Thököly sem vészes, de ha arról jön, akkor a legpraktikusabb, ha egy jeggyel elmegy a Blaháig, onnan meg egy kis séta.
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
válasz DeFranco #4947 üzenetére
Jaaaa, most értelmeztem, hogy az egyik útvonala a Keleti-Nyugati, a másik pedig a Keleti-Zugló. Valóban, ez utóbbira ott a 7-es/173-as, ha nem akar gyalogolni. (Mondjuk engem nem szabad alapul venni, mert a 8. kerületben lakom, és ilyen esti sétákon nem hatódom meg. )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest