- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
sziasztok!
évekkel ezelőtt, talán pont itt a PH-n kaptam egy linket egy vicces-sexy randi meghívóhoz.volt rajta egymás alatt egy rakat sex pozíció (egy szürke és egy narancs színű rajzolt alakkal), melyek mellett be lehetett állítani minden póz egyenkénti, tervezett, időtartamát.
sajnos a linket elhagytam és a neten azóta sem lelem. a feleségemnek küldeném,mert a hosszú évek alatt szinte teljesen kihűlt testi kapcsolatunk fellángolni látszik és ezzel is egy kis színt vinnék bele.
remélem, hogy itt vki még emlékszik rá vagy netán még egy linkje is volna!
előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Davey7
senior tag
Nekem van egy kis problémám,remélem van valaki aki tud segíteni.
Itthoni hálózat: a router egy netgear wgr614-es, Digi 20/10-es netkapcsolattal. A routerhez 2 gép vezetéknélkül és egy pedig UTP-vel kapcsolódik.
Minden pöpecül megy amíg valaki el nem indítja az utorentet. Pár hónapja jelentkezett,hogy torrentezés közben alig/szinte nem is töltődnek be az oldalak és borzasztóan belassul az egész kapcsolat.
Ezt mi okozhatja? Kezd mostmár zavavró lenni. -
Lejszi
senior tag
Sziasztok!
Már feltettem egy helyen a kerdesemet, de beirom ide is, remelem nem nagy baj. szoval az iwiw-rol van szo.
regebben ugy volt hogy amelyik varos volt neked beallitva arra vonatkozoan voltak az aprohirdetesek is. Hiaba allitottam be h en Londonban vok, nem tudom megnezni csak az egri hirdeteseket. munkat keresek szal jo lenne ha sikerulne beallitanom. aki tud pls HELP h h tudom leszurni vagy beallitani h csak a londoni hirdeteseket lassam.. grazie!!!
-
ko9
addikt
Hali!
A torrent rettentően sávszélesség és egyéb kapcsolatigényes, ezen ne is csodálkozz... Routernek van egy opciója, hogy ki mennyi sávszélt használhat. Vagy azt állítod be, vagy az utrrentet korlátozod le, és egyből gyorsabb lesz a kapcsolat.
Üdv: Ex--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz Psychonaut #4759 üzenetére
Igen, vagy az... De én vhogy sose barátkoztam meg vele, ráadásúl erőforrást is foglal...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Ja van router is hozzá, de egyszerűbb ha vesztek egy sima routert, összekötitek a gépeket, és egyik gépen (ameikbe be van dugva a mobilnet) ott megosztjátok a hálózattal a netkapcsolatot. Annyi a hátránya, hogy amin be van dugva a mobilnet, annak a gépnek bekapcsolva kell lennie ha a többi gép netezni akar.
ÉS a torrent sehol se teljesen legális, de mégis lehet használni bárhol... Bár a mobilnetek nem nagyon szeretik magyarba, azt nem tudom, hogy kint mi a hozzáállásuk...--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
whited
addikt
hy
matizhoz 2006os
motorháztetőt hol tudok venni?
akár uj is jóHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
madstunt
addikt
kérdés: Hogy tudok hozzájutni újonnan olyan korsókhoz amelyeket a kocsmák eredetileg ingyen kapnak promóciós céllal?
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Van valami statisztika a leglátogatottabb magyar honlapokról? Érdekelne.
üdv[ Szerkesztve ]
.
-
aktív tag
Sziasztok!
Ma hajnal 3-kor adtak egy különleges Csillagkapu részt aminek "A 200" volt a címe a port.hu szerint.
Ez egy "így készült" film, az elején a tárcsázógépnél levő szemüveges fószer rohan be a producerhez azt kérdezve, hogy benne lesz-e még a sorozatban.
Ez melyik rész volt pontosan?
A 200-ast megnéztem, (10 évad 6. rész)de az nem ez a rész...
B.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
acer_
aktív tag
[téves, bocsánat.]
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
Tud valaki Pesten elérhető helyen olyan boltot ajánlani, ahol lehetne venni P2000-es csiszolópapírt normális áron? Telefon fém hátlapjának polírozásához kellene, 800-as papírból van dögivel, de kéne még annál is finomabb szemcsézetű. Gondolom, hogy nem minden sarkon lehet kapni ilyen cuccot. Hol érdemes próbálkozni: festékbolt, autósbolt, barkácsáruház? Esetleg van valami, amire ügyelni kell a papír kiválasztásakor (itt elsősorban a minőségre gondolok), vagy bármelyiket nyugodtan meg lehet venni?
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
válasz Winner_hun #4773 üzenetére
Köszike, szerintem akkor beugrom valami barkácsboltba, ha ott is előfordulhat, hátha szerencsével járok.
-
senior tag
Melyik a legjobb elektromos borotva?
-
ABE
őstag
Szerintem nincs ilyen, mert alapvetően az elektromos borotváknak két tábora van: a hagyományos kialakítású rezgőkésest és a körkésest kedvelőké. Van is egy topic erre a témára: [link] Nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy melyik rendszer a jobb, borotválkozási szokásoktól, bőrtípustól is függ, hogy kinek melyik jön be inkább. Ami biztos, hogy egy drágább modell nagyban megkönnyíti és kellemesebbé teszi a macerát, egy akkus, vízálló, a bőrhöz gyengédebb modellre kisebb gyűlölettel fogsz nézni. Én inkább a körkésest preferálom, egy jó kis vízálló, akkus, krémadagolós Philips nálam előrébb van, mint valamelyik csúcskategóriás, kismilliót rezgő Braun borotva. De ez csak saját vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Én próbáltam már nem is egyet (nem gagyikat) és úgy kipörsen tőle a képem, mint az állat és viszket is mint a dög. Nem is próbálkozom többet...maradok a jól bevállt 3 pengés Gillette Mach 3-nál és borotvagélnél.
Valamint nem is olyan gyors a borotválás a vill. borotvával, mint ahogy azt sokan hiszik.Ha kicsit is érzékeny a bőröd, akkor szívni fogsz a villany borotvával.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
rii
nagyúr
látott már valaki ilyen, vagy ehhez hasonló bútort?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Foci lasztit szeretnék venni, kritériumok:
- 5-ös méretű legyen
- Ne egye meg a bitumen pár hónap alatt
- Ne legyen túl drágaWinner-re gondoltam (olyanom már több is volt), de a webshopokban nem igazán bízok, lehet amit megrendelek, nem olyan, amire számítok...
Esetleg tudtok sportszeres webshopot, ami megbízható és nem is túl drága?
═════════════════════════════════════════
-
LucifeI2
őstag
Tudja valaki, hogy ilyen vagy ehhez hasonlóan kis méretű üvegeket hol tudnék beszerezni? Milyen boltban próbálkozzak?
-
Muton
addikt
Hello!
Bp-en lehet valahol kapros-túrós és káposztás rétest kapni? de finomat?
LucifeI2: a Bródy sándor és a Mária utca sarkán van asszem egy speckó üveges, de majd este arra megyek és megnézem biztosra, mert lehet, h keverem. a kirakatban mintha láttam volna ilyen kicsi aranyos üvegcséket, díszüvegeket , de mindenféle kémiai kísérlethez való üveget is.
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
ABE
őstag
Fehér színű fényes bőrből (nem hasított) a pár napos olajos foltot ki lehet szedni valamivel, hogy visszanyerje eredeti színét a bőr, és ne károsodjon az anyag? Meleg szappanos víz nem segít... Vagy hova érdemes vinni, ahol tudnak vele kezdeni valamit? Cipészhez?
-
nmy1212
aktív tag
Tudna valaki jogi tanácsot adni? Elfajult egy üzletem itt az oldalon, és szeretném jogi útra terelni.
-
nmy1212
aktív tag
válasz Psychonaut #4787 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
ladybug
őstag
Ha cipő, akkor mindenképpen ott kérj tanácsot. Egyébként megpróbálhatod a Vanish szappant vagy a Cif folyékony súrolószert. Természetesen csak szivaccsal dörzsöld.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
lakisoft
veterán
VirtueMart beüzemelésben valaki tudna segíteni?
- Árad -
-
lakisoft
veterán
Senki?
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
aktív tag
Sziasztok!
A VIII. (8.) kerületbe milyen internetet ajánlotok?
Fontos, hogy az ár 10k alatt legyen,(A 10k körüli áron kapható maximum érdekelne) ne legyen korlátozva. (Torrentezés, adatforgalom)
Jelenleg nincs telefonvonal a lakásban.
Üdv.:
B.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
aktív tag
válasz Psychonaut #4793 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Elvileg lehetne nálam UPC fibernet, én egy 15-ös vagy 30-as csomagban gondolkodom.
Mostanság mennyire van korlátozva a p2p forgalom náluk?
Mekkora adatmennyiséget tölthetek le havonta?
-
Bartusch
csendes tag
1 év alatt 5 mm-t emelkedik, 100 év alatt 88 mm-t. Mennyi lesz ez az emelkedés 1000 év múlva?
Szerintem gimiben még meg tudtam volna válaszolni a kérdést, de 2X évesen már nem. Valaki? Köszönöm!Ein schöner Rücken kann entzücken, ein guter Bauch tut es auch.
-
Psychonaut
veterán
válasz Bartusch #4795 üzenetére
Hali!
Szerintem a következő a megoldás:
-100 év alatt 88/5-szörösére nő, ez 17,6
-ebből kiindulva 100 év 10x-ese, 1000 év alatt a 17,6 10x-esére, 176x-osra nő az eredetiről.
-ezek alapján az eredmény: 5x176=880De a matematikatopicban nálam hozzáértőbbek vannak: Katt
btf: Ebben sajnos nem tudok segíteni, de itt talán akad valaki: Fiber Power topic
-
Lipton
őstag
Sziasztok!
2008-as 2.0 CRDI Passat motorteréből szeretnék behúzni kábelt az utastérbe (blokkoló).
Van valakinek ilyenben tapasztalata, hogy lehet ezt valahogy normálisan megoldani?
Melyik részen kellene átvinni? Van rá valamilyen "gyári" hely?üdv
Lipton -
Trub
tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni? Kéne pár alkatrész roncs autókból. Egy totálkáros baleset után az autót hová viszik? Saját kezűleg kiszerelném, de én nem tudok ilyen helyeket.
-
Szólista
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest