- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz Darth_Revan #3149 üzenetére
A TOP ÍRÁSOK részben a legutolsó 5 ... Ide azok az írások kerülnek, amik elég érdekesek, információdúsak, széleskörű érdeklődésre tarthatnak számot, elgondolkodtatóak, vitára sarkallnak. Kiemelésükről az oldal főszerkesztője gondoskodik.
Innen
ps: tudom van pár dolog ami már nem teljesen úgy van, de a légyeg az ugyan az► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
concret_hp
addikt
mkv kiterjesztésű fájlokat mivel lehet lejátszani?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
törölt tag
válasz concret_hp #3152 üzenetére
Ha felrakod a matroska splittert, akkor szinte bármivel.
-
szállitó
senior tag
nem kérdeztem semmit....
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
hali!
Van egy új tűzhelyünk. A kerámialapos főzőlappal némi gond támadt, miszerint foltok jelentek meg rajta. Olyan mintha az üveglap alatt lennének a foltok. Mindössze 2 hetes, de nem tudom mire vélni ezeket a fura világos foltokat, amiket nem lehet letakartani. Minden más szennyeződéstől sikerül megszabadulni viszonylag könnyedén, de ez nagyon zavar. Ötleteitek vannak esetleg, hogy mi okozhatja ezt, vagy ez természetes, bár kötve hiszem.
üdv
Resistencia eterna
-
SimS
senior tag
Üdv mindenki!
Már félig átnyálaztam a PH! játékarchívumát egy játékot keresve és reménykedve abban, hogy megtalálom. Az a gond, hogy nem tudom a nevét.
Ez egy stratégiai játék, amiben a pálya az ég. Csak hidakat lehet építeni egy oldalsó (azt hiszem bal oldali) bar-ban lehet kiválasztani milyen alakút akarunk letenni. Továbbá még kisebb épületszerűségeket, főleg tornyokat. 2 tipusú ,,ember" van, biztosan akad több is, ennyire emlékszem, ezek forrásfélékből visznek nyersanyagot (azt hiszem kristályt) amiből lesz a pénz a tornyokra.
Nem tudom a nevét
Ha valaki igen, kérem árulja el (elég régi, talán 2002-es, vagy korábbi) - csak demoval játszottam azért nem tudok mindent pontosanmod: azért nézem át az archívumot, hátha beugrik, de eddig eredménytelen
SimS[ Szerkesztve ]
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
rii
nagyúr
éjszakai árammam szokott menni a bojler, de most semmit nem csinál, hiába hogy kellene.
ha két biztosíyíték gomb kiűáll, akkor az azt jelenti, hogy visza kell nyomni, mert kicsapta?
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Winner_hun
titán
Néha állítgatják az éjszakai áram működési idejét, hívd fel a szolgáltatót hogy nincs-e náluk gond, ha nincs akkor a bojlerrel van valami.
Igen, nyomd vissza, azért nem megy. Lehet zárlatos valahol, ha azután is kivágja akkor ha nincs ott hozzáértő, szerelőt kell hívni.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
rii
nagyúr
válasz Winner_hun #3158 üzenetére
köfi ... (:
még nem merem visszanyomni, de az lesz majd (:piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Shim
őstag
Ave!
Lehet, hogy én is ismerem ezt a játékot, de nem vagyok benne biztos, hogy egyre gondolunk. Ha jól emlékszem, lehetett benne feláldozni embereket, illetve különleges képességű egységeket (pl. mártírhalált haló, önmagát felrobbantós) lehetett kreálni, ha valami templomszerűségbe a megfelelő dolgok (kristyálok?) összegyűltek.
Átnyálazom az abandonware oldalakat, hátha meglesz
Ha találsz valamit, szólj!Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
lakisoft
veterán
Boldog Karácsonyt kívánok Minden Kollégának és Kedves családjuknak.
- Árad -
-
rii
nagyúr
hji
tuggya' valaki, hogy hogy vannak nyitva a boltok 27-ikével bezárólag?
ma "vasárnapi" nyitvatartás van, nem?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Troy.
addikt
Egy topicon belül lehet keresni felhasználó hozzászólásra? / x felhasználó hozzászólásait jelenítse meg? /
kösz.
-
lord_m
senior tag
Hy!
Vki meg tudná mondani, h. az Auchan, Tesco, vagy hasonlóak 26.-án, azaz holnap nyitva vannak vmeddig?
köszi!
-
Troy.
addikt
-
Troy.
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy Hétfőn nyitva lesz- e a Tesco?
.
-
rii
nagyúr
hello
havercsajnak megmérgezték 25-n este 2 macskáját
nem lehet tuni potnosan melyik szomszéd volt.lehet valamit tenni?
-
Olcsi
senior tag
Na egy nehéz kérdés: ki, mit tanácsol? Hova érdemes ilyenkor elutazni? Mi a Mátrában terveztük eltölteni a hétvégénket, de mint kiderült, ott a szálláshelyek fullon vannak most, úgyhogy ez kilőve.
Szóval hova érdemes menni, és ott mit lehet csinálni, mit érdemes megnézni? Előre is köszi a segítséget! -
Pá
addikt
Tudja valaki hol találhatok hógömbös kulcstartót?
Sürgős lenne és örök hála, ha valakit ki tud segíteni.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Agostino
addikt
Üdv.
Rendelni szeretnék egy olyan maszkot, mint ami a "V mint Vendetta" című filmben volt, és bár lenne külföldi forrás, engem érdekelne, hogy van itt olyan, akinek van, és hogy ő honnan szerezte?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Hello
Nem tudja valaki honnan lehet teljesen ingyen, mindenre felhasználható képeket szerezni? Amit fizetős, nyomtatott könyvbe is bele lehet tenni...
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
hello
a kiskerarak.hu, vagy az arukereso.hu mintajára nincs ingatlan kereső is?
ami végigmegy mindegyik ingatlanos adatbázisán?
-
lúzer
veterán
válasz Winner_hun #3168 üzenetére
ez jó de ú helyett mi kéne?
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
lúzer
veterán
válasz Winner_hun #3187 üzenetére
hát url-ben nem lehet ékezetes betű
tehát ez nincs, lúzer meg nem jó
http://prohardver.hu/tema/azonnali_faradt_gozos_kerdesek_oraja_topiknyitas_helyett/keres.php?&suser=luzer[ Szerkesztve ]
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
lúzer
veterán
válasz -=Lord Tom=- #3189 üzenetére
nekem nem, nincs találat.
IE6 a böngésződ?MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
lúzer
veterán
-
ALI_G
veterán
tanulási módszerekkel kapcsolatban van vmi topic?
-
lúzer
veterán
FÓRUMOK>JÁTÉKOK
alfórumot miért nem látom?
Csak ha rákeresek pl. prostreetre akkor dobja kiMO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
ígyvanferi
addikt
Üdv mindenki!
Először is, van-e olyan topic, ahol olaszországi, osztrák vagy német (vagy általánosan külföldi) hardver boltokkal kapcsolatos tapasztalataikat osztják meg a hozzáértők a nagyérdeművel? Ha nincs, akkor adott a kérdés-kérés, aki külföldön él/élt/dolgozik/stb. és vásárolt már valamilyen megbízható helyen (inkább hagyományos üzlet érdekel, de online bolt is megteszi), mondja el a véleményét. Ha online az üzlet, természetesen jöhet link is (de gondolom a "hagyományos" boltoknak is akad honlapja).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest