Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidkoma
tag
Ejj már fijjúgg, hát nem veszitek észre a kis hamist?
Ugyanaz az egetverő baromság-áradat, mint tegnap ugyanitt (tanoatsip), illetve tegnapelőtt a jogász-topikban!
Megint egy vadi új friss reg. első hozzászólása, önsajnáltatás ezerrel, meg kiba**nak anyagilag a kisemberrel.
A végére meg a szokásos hisztis kérdései. -
inf3rno
nagyúr
válasz Cs1csó #37800 üzenetére
Nekem ami fura volt, hogy szakembertől még sosem hallottam, hogy visszamondott volna munkát. Inkább azt mondja, hogy persze ott leszek, aztán hiába várod. Ez valami társadalmi jelenség, de nem tudom mire vélni. Mármint magát járatja le vele az összes, mert egy ilyentől legközelebb tuti nem kérek semmit.
Buliban hasznos! =]
-
donmackó
addikt
Lenne egy olyan problémám hogy eltört a fűkasza benzincsöve. Mennyi az esélye hogy megvonják a garanciát ha én ezt kicserélem? Egy ilyen kis apró hibáért nem küldeném vissza egy hónapra garanciális javításra, nem mellesleg nem is egy eget verő összeg a "pótalkatrész".
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
krizmo_
addikt
Tegnap óta használhatatlan a PH fórum telefonról, ha görgetek elkezd "ugrálni", ahogy észrevettem azokban a topikokban csinálja, ahol van kép is. Más is tapasztalta ezt a bugot?
-
MODERÁTOR
-
krizmo_
addikt
válasz Viktor0610 #37812 üzenetére
Nem rudsz róla, hogy történt változtatàs a háttérben? Írnék a bugos topikba is, de ott korábban sem jártam szerencsével...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Inhouse
őstag
válasz Cs1csó #37800 üzenetére
Azt nem számoltad, hogy a lángost nem egész évben sütik ilyen mennyiségben a Balatonnál. Ez idénymunka, amikor jön a rossz idő, mehetsz másik melót keresni. Ráadásul amikor kint meleg van, akkor egy lángossütödében meg "Hidd el Róka, nekünk itt nem jó, nagyon nem jó..."
Egy friss példa: a szomszédunknál pár napja este tízkor szerelték fel a klímát. Simán minimum 12 órás munkanapja megvolt a szerelőnek.
Azt is észrevetted, hogy a klíma kültérijét kinn kell szerelni és napközben 38-40 fok van a napon? Egy felhevült fal mellett és fizikai munkát végezve szuper lenne egész nap ezt csinálni. Simán lehet, hogy csúsztatja a munkaidőt, ha a vevőnek is jó így, mert este kicsit élhetőbb a kültéri munka. De egy szerelésből kikövetkeztetni ezt elég nehéz.Üdv Inhouse
-
BiP
nagyúr
válasz krizmo_ #37811 üzenetére
Nem lehet, hogy a böngésző kapott frissítést, az okozza a változást?
szerk: úgy értem, lehet, hogy a PH fórum a bugos/használ egyedi megoldást, csak ezt egy böngésző frissítés hozta elő.
(tehát PH oldalról nem változtattak semmit. Igaz, megoldani viszont itt kéne, igen.)[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Már miért a PH-nak kellene megoldania, ha nem jelentkezik többeknél a gond? 🤔
Követem a Bugok, problémák @ PROHARDVER lapcsalád topikot senki (még krizmo_) sem jelezte ott a hibát.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
krizmo_
addikt
válasz Viktor0610 #37821 üzenetére
Nem jeleztem, mert egy korábbi bugomra sem érkezett megoldás, és csak a felháborodás volt... Igyekszem kideríteni mi a gond, ezért kérdeztem meg itt...
Amúgy, köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteni!
-
törölt tag
azt hiszem jó helyen vagyok...jó topicban
táblás kerítést szeretnék venni REÁLIS ÁRON Heves megyében szállítással. Nem tud valaki valamilyen elérhetőséget ? akár privátban is írhatsz
-
BiP
nagyúr
válasz Viktor0610 #37821 üzenetére
Ha, HA, esetleg, talán a PH a bugos, akkor. De nem tudom, mert semmit nem tudunk a hibajelenségről, ezért írtam feltételes módban.
-
daninet
veterán
sziasztok!
euróért szeretnék venni 1-2 műszaki cikket. Tudtok olyan nagy (pl emaghoz hasonló) környező országbeli műszaki webáruházar ahol lehet kártyával fizetni és szállítanak Mo-ra?Igen, van revolutom, tudok pénzt váltani stb. De nem ez lenne a cél hanem hogy eur számlát kapjak.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
S.O.S.
senior tag
Sziasztok !
Olyan fórum van,hogy " szünetmentes táp" ?
Köszi a választ!Üdv,
-
JóGéza
aktív tag
válasz S.O.S. #37830 üzenetére
Szia!
Van: Szünetmentes topik. -
Top cat
addikt
válasz krizmo_ #37829 üzenetére
Úgy tűnik. A rókával sem csinálja már.
De ha már probléma. Más is tapasztalt ilyen szétesést néha a fórumtémáknál?
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
addikt
A képek miatt nem tudta jól betördelni az oldalt, úgy hogy ki volt kapcsolva menu bar, amint azt rögzítettem sikerült jól betördelnie az oldalt. Az "ugrálás" Dolphin böngészőnél fordult elő, ahol a menu bar alul jelenik meg, Chrome esetében pedig felül, és ezzel nem tudott megbirkózni, annak ellenére, hogy eddig ezzel nem volt gondja.
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Bp. XII. kerületében, a Déli Pu. közelében lehet valahol díjmentesen parkolni hétfőn, holnap?
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Met
nagyúr
Lakásbiztosítás kárigény bejelentésekor.
Műszaki cuccról kell számlát mutatni a biztosítónak?
Ha igen akkor az a biztosítóval szerződött személy nevére kell szólnia a számlának?
Feleségem kötötte a biztosítást, a kütyük az én nevemen vannak."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Köszi mindenki.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
coco2
őstag
Bérelgetett már valaki elektromos autót Budapesten? Hogyan megy az hosszabb távon? Mármint megcsinálhatok-e olyat, hogy egyik nap este pont a házam előtt parkolok le vele, és másnap onnét indulok? Vagy csak kijelölt parkolókban hagyhatom nap végén?
Igen tudom, a töltése kérdéses, de arra még könnyű figyelni, hogy amikor alacsony töltésre kerül, akkor kitérőt tegyek, és autót cseréljek a kijelölt parkolóban egy másikra.
A lényegi problémám az lenne, hogy teljesen megspórolható-e vele a városi közösségi közlekedés, vagy a logisztikája miatt ígyis-úgyis BKV-znom is kell mellette?
A tippeket köszönöm.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Ki tudom deríteni, hogy a céges telszámom amit kaptam milyen fiókhoz van rendelve a Netpincéren? Ahogy hozzátenném a fiókomhoz kiírja, hogy már használatban van.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
MODERÁTOR
-
FattyDove
őstag
Melyik telco céghez érdemes menni, ha olyan előfizetésre van szükségem, ahol van havi 5-15Gb internet (5 a minimum, 15 a maximum), olyan 100 perc lebeszélhetőség és van lefedettség is?
Eddig DIGI-t tolom kemény 1000Ft-ért (200 perc meg 15GB), de utazás közben meg a legtöbb helyen ez ugye használhatatlan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs