Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Tudnátok ajánlani olyan webshopot ahonnan szép kártyás vagy netán egészségkártyás fizetéssel lehet sportcipőt rendelni? Idáig akármit találtam ott mégsem lehetett.
-
Winne
nagyúr
válasz Viktor0610 #37849 üzenetére
Ügyfélszolgálatot megpróbálom, bár csak mailt találok, jobb lenne a chat.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
-
Inhouse
őstag
-
Winne
nagyúr
válasz Viktor0610 #37854 üzenetére
Na oké, csak az az amit nem tudok, ha megkapom, meg tudom oldani, hogy módosítsák, vagy töröljék. Hm
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
w.miki
veterán
Beltéri ajtó hang szigetelésere D, E vagy P profilú ablakszigetelovel érdemes körbe ragasztani a keretet?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
BiP
nagyúr
válasz AndrewBlase #37862 üzenetére
Nem ilyen pörgető, hanem szétnyitós, téglalap alakú törlős Viledánk van, de kb.ugyanez a nyele így ránézésre.
Szétszedhető-összerakható, csak csavarni kell, összeszorul. -
w.miki
veterán
izé... pici szemölcsöt le lehet vágni otthon ollóval?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
entakacs
újonc
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémára egy monitorhoz kapcsoltam egy számítógépet és egy IP kamera rögzítőt a switch amit használók KVM KAPCSOLÓ EDIMAX 2 PORT PS2 EK-PA2C elvileg a két eszköz képernyő váltása automatikus amihez tudnom kellene valami billentyű kombinációt. Mindig csak a PC1 led világit külön egyesével erre a portra raktam az eszközöket akkor működnek. Tehát csak a képernyők közötti váltást kellene megoldani. Remélem valaki már megoldotta már ezt a problémát előre is köszönöm a segítségeteket. -
sasa311
veterán
Egy nappali tagozatos egyetemista segítségére volna szükségem ~1 óra munkavegzes erejéig. Nevezhetjuk diakmunkanak is melyik topicban érdemes érdeklődöm?
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-
sasa311
veterán
válasz Eastman #37875 üzenetére
no cukor, no-no!
Nem szempont. Annyi a lényeg, hogy egy olyan termékhez kellene hozzafernem amihez csak aktív felsőoktatási hallgatók férnek hozzá - de közülük mindenki. A többit privátban elmondomEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
krizmo_
addikt
válasz philoxenia #37878 üzenetére
Hogy jut ilyesmi az eszedbe? Egyébként, lehetnél egy kicsit kreatívabb is, ki tudod te is próbálni, van hova bedugni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz krizmo_ #37880 üzenetére
Lelkes kúphasználó vagyok. Á, nem, de néha-néha aranyér miatt ki kellett próbálnom.
De a két hely fiziológiailag nagyon eltérő. Teljesen más az oldódás stb. Kutathatnék vivőanyagokat például, amik időtartam stb. szempontjából másként és másként viselkednek. Extrém példát akartam, hozni és lám sikerült. Nem akartam sztereotip lenni és felhozni, hogy egy parkolóasszisztenst tesztelnék, de férfiként nincs rá szükségem és meg kell kérnem egy hölgyet a tesztre...
amúgy nekem személy szerint nem a s az új p....
-
Eastman
addikt
válasz philoxenia #37881 üzenetére
VCO kókuszzsír a végállomás.
Kár más cuccokra időt pazarolni.https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
krizmo_
addikt
Furcsa dolgokat kérsz a nőktől, randizási tippeket is adhatnál.
-
inf3rno
nagyúr
Ma már operálnak rád műpinát is, ha kéred, ennyire progresszívek lettünk.
Ja a kacsákat is irtják a ragasztószalag végett. Felháborító!
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Inhouse
őstag
Most hallottam, hogy kacsa az is, hogy az egyetemisták, ha gyorsan, olcsón akarnak berúgni, akkor dianás cukorka végbélbe...hát már semmi sem a régi?
Üdv Inhouse
-
Eastman
addikt
válasz philoxenia #37891 üzenetére
Én Dianával láttam, cukor nélkül.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
coco2
őstag
Felismeri vki a zeneszámot ebben a coub-ban?
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest