- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
válasz EmberXY #23600 üzenetére
igeeen,ezt akartam mondani még,hogy nagyváros...kincsesbánya,míg sajna nálunk is csak ékszeresdobozocska
be tudod állítani a távolság,életkor szűrést,amúgy nem használtam sokat,max egy hónap.
ha regisztrált feldobja,illetve azt nem tudom hogy ha ő neki hamarabb jelensz meg és offol téged akkor neked meg fog e jelenni?!Mr.Brightside
-
EmberXY
veterán
-
bododani
senior tag
Hali! Lúdtalpra és bokasüllyedésre milyen cipőt és / vagy talpbetétet ajánlotok?
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
Saccco
nagyúr
válasz bododani #23605 üzenetére
A Joya cipőket bátran ajánlom, az ára elég húzós.
A másik nagyon jó cucc a Batz egyedi talpbetétei, nagyon sok helyen lehet rendelni. Egy Joya árából kapsz 4-5 pár talpbetétet. Érdemes hozzá olyan cipőt választani, amiből ki lehet venni a talpbetétet és ezt a helyére passzítani.
Mindkettővel ki lehet sétálni a világból.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Klímától milyen "messze" tanácsos legalább lenni? Az irodában klímával fűtünk, én szinte alatta ülök, és a fűtési szezon beindulása óta nem tudok kigyógyulni valami nyavajából. Gyanítom, hogy a klíma erősen befolyásolja ezt...
Up the Irons!
-
alcsa
senior tag
válasz EmberXY #23607 üzenetére
Azt nem tudom, hogy milyen messze kell ülni tőle, gondolom nem jó épp alatta, de nálunk raktak egy plexi lapot a klíma elejéhez, hogy a levegőt ne ránk fújja, hanem majdnem vissza a plafonra, így szépen teríti a levegőt és nem fúj ránk. Talán nálatok is jó megoldás lehetne.
Esetleg pucoltassátok ki, azt talán segít a nyavajádban.
-
EmberXY
veterán
A plexi jó ötlet, továbbítom a főnöknek. A klíma új, szeptemberben lett beszerelve, és kb 1 hónapja megy, én azóta nem tudok kimászni a nyavajából.
Most egy kicsit átrendeztem az irodát, a lehető legtávolabb kerültem tőle (~ 5 m, és nem vagyok a fújásirányban sem).Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Napi átlag 1,5-2 liter szerintem megvan, ennek nagy része lédús gyümölcs, főleg narancs. De az biztos, hogy ilyenkor a téli időszakban sokkal kevesebbet iszom, mint máskor, mert egyébként nagyon izzadékony vagyok, ilyenkor meg egyáltalán nem izzadok így nem kívánom a folyadékot se.
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #23616 üzenetére
Az irodát bérli a cég, de az épületben a központi fűtés valamiért üzemen kívül van, valószínűleg gazdaságtalan lenne, mert nincs az egész épület kihasználva.
A radiátorok megvannak, csak nem működnek. Ezért a hűtő/fűtő klíma mellett döntöttek, ami abból a szempontból talán előnyös, hogy kicsi az iroda, de egészségügyi szempontból nem biztos, hogy jó döntés volt.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Ha nem is bakteriális szempontból, de azt azért nem zárnám ki, hogy a szárító hatás illetve az állandó levegő keringetés nem káros, mindez úgy, hogy 2-3 méterre ültem alatta. Azért is gondolok erre, mert eddig egyáltalán nem volt rám jellemző ez, ha meg is betegedtem, max néhány nap alatt kimásztam belőle, és ez az új helyzet egybeesik azzal, hogy megy a klíma. (Ezelőtt klímával sem volt még dolgom sehol, ez az egyetlen új paraméter.)
Up the Irons!
-
-
carl18
addikt
Amúgy itt mindenre tudjátok a választ? Na a helyzet röviden, hogy a bal térdemre a nyári edzések után kikopott. És ha teljesen legugolok iszonyatosan fáj.
Isszom a 5000 ft körül van az 1 literes kollagén, sciter nutritiontól. A térdem nem javult vagy csak minimálisan, de a arcom bőröm szebb lett tőle.
C-vitamint-msm kombót is isszom, de annak sincs igazán hatása.Már elég régóta recseg kattog a térdem, de csak most jött el az a szint ahol már nem tudom használni.
Valakinek van rá valami tippje, házi praktikája?Az 1 literes kollagén lassan elfogy, még van egy doboz c-vitamin msm. Amit alkalmanként iszok, + szedek omega 3-at is. De ennek sincs effektív hatása.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Saccco
nagyúr
-
carl18
addikt
Hát sajnos évek óta recseg a térdem ha leguggolok, csak most jött el az idő mikor teljesen leguggolni se tudok. Hát sétálni tudok meg minden, akkor van gond mikor teljesen le kell guggolni, de csak ott is a bal térdem.
Úgy voltam vele elsőnek megpróbálom kezelni házilag, ha az nem jön be majd utána elmegyek orvoshoz.Eredetileg a kiegészítőket amúgy is a derekamra vettem, mert van egy enyhe gerincsérvem. A Derekam javult valami mióta szedem, de a térdemnél ugyan úgy fen áll a jelenség.
Azt nem tudtam hogy csak orvos segíthet, eszek egy Zselatin kura-pakolás?Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
nagyúr
válasz carl18 #23625 üzenetére
Ha nem tudod, mi a gond, nehéz lesz eltalálni a megfelelő kezelést, főleg látatlanban. Lehet porcleválás, csontkinövés, ízületi probléma, porc repedés, ínszalag probléma, repedés, bármi, ezekre meg ugye hiába eszel zselatint. Egy röntgenre elmennék, párezer HUF és legalább tudod, mi okozza a gondot, aztán utána arra már lehet alternatív gyógymódokat keresni.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
ArthurShelby
addikt
válasz EmberXY #23607 üzenetére
Milyen a páratartalom? Általában az tud elég alacsony lenni. Azt egy kis párásítóval meg lehet oldani Másrészt az állandó levegő keringetés sem a legjobb (de azzal már nem tudsz sok mindent kezdeni), mert felkavarja a port/koszt...
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
-
EmberXY
veterán
válasz ArthurShelby #23629 üzenetére
Konkrétan nem mértük, de szerintem 0 %. Ma konszenzusra jutottunk a fönökkel, ezután ő ül majd alatta (mivel ő ritkán ül bent egész nap) és lesz valami párologtató megoldás is.
Up the Irons!
-
Met
nagyúr
Szárítógépben kicsit összementek a pólóim, annyi még belefér.
Minden szárításnál össze fog menni vagy már nem?
XS-es pólóval nem tudok mit csinálni"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Saccco
nagyúr
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a közösségi irányelveink súlyos vagy ismétlődő megsértése miatt YouTube-fiókodat felfüggesztettük.
Az ellenőrzést követően megállapítottuk, hogy a fiókodban végzett tevékenység megsértette közösségi irányelveinket, amelyek tiltják a spamet, a csalást, illetve a megtévesztő kereskedelmi jellegű tartalmakat.Ez önmagában nem gond, mert többször volt már ilyen, eddig minden esetben belátták, hogy tévedtek és visszaállították a fiókot. Review videók vannak csak fent.
Most azonban úgy döntöttek, hogy fenntartják a felfüggesztést.Tudok valamit tenni, hogy visszaállítsák, vagy szopóka van és használhatok másik fiókot?
-
Ispán_Péter
csendes tag
Hello! Facebookon lehetséges olyan beállítást eszközölni, hogy az ismerőseim se lássák kik az ismerőseim? Ha igen, akkor pontosan hol tudom beállítani?
-
carl18
addikt
válasz blue01song #23635 üzenetére
Oké kösz a választ! akkor jövőhéten lehet beugrok orvoshoz megnézetni
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
customer114
őstag
válasz Ispán_Péter #23637 üzenetére
Csak a darabszámot tudod elrejteni.
-
YASKATIR
senior tag
Rendeltem gearbest-rol a HK4-es warehouse-bol, viszont a tracking number-em ezt mutatja mar 7 napja;
2017-12-08 07:05 The item is pre-advised
Mit takar a pre-advised?
-
törölt tag
vettem 1 ilyet
Meg tudná mondani valaki, hogy milyen polárszűrőt érdemes hozzá választani. (abszolút amatőr vagyok)
-
olloczky
senior tag
Hali
Tegnap motorolaj került a nike sport cipőm felső részére.
Van valakinek bevált ötlete, hogy szedhetném ki?
üdv
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest