Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    válasz krizmo_ #10895 üzenetére

    Áh, lehet előbb kellett volna reagálni. Pénteken találtam meg őket, de akkor az anyjuk is ott volt ,ahogy hátranéztem. Gondoltam,hogy ez így nem a legjobb, de úgy voltam vele, hogy a természet rendje az, hogy az anyjuk mellett legyenek, rendezni szokták őket.
    Aztán hétfőn jövök be és mindkét kicsi a cég teraszán, ahol bejövünk, mivel a fekete már nem nagyon mozgott, így gondolom az anyja hozta oda. Már gondoltam arra is,hogy segítségképpen direkt oda tette. Aztán mivel péntek óta rosszabbodott az állapotuk, akkor már gondoltam,hogy hiába jár ide az anyjuk, jóbb nem lesz a helyzetük. Így muszáj voltam a munka mellett kicsit foglalkozni a dologgal. Írtam pár helyre, felhívtam egy pár menhelyet meg ilyeneket. MIndehol elutasítottak,hogy tele vannak. Aztán a cicamentő angyalok néven futó csapat kitette a facebookra és onnantól már jobb lett a helyzet. Ketten is hívtak. A komolyabb mondta,hgoy holnap tud jönni, mert fehérvári. MOndom oké, de azért ide orvos kéne szerintem. Aztán lebeszélték újpesten egy Mancs korházzal, hogy vegyék át őket éjszakára, lássák el. Még fuvart is akartak kérni a facebookon, mert valahonnan azt vették, hogy nem tudom elvinni őket...mondjuk pont kellett volna vigyáznom a gyerekre, de aztán a feleségem lemondta a mai edzést és munka után visszamentem értük, elvittük, de sajnos elég kevés az esélye a feketének. Azért azt jó volt látni, hogy tényleg mindent próbálnak megtenni, hogy megmaradjon.

    Na, de hát sok sikert nekik. Ha másra nem is, arra jók ezek a dolgok,hgoy mikor valamin eszi magát az ember , akkor kicsit rájöjjön, hogy másnak még ennyi se adatik meg az életben.

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák