- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Menjetek szobára
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
tonyrulez
őstag
Van rá valami esély/program, hogy a halott memóriakártyámat újraélesszem? Elkezdtett rakoncátlankodni a telefonban, gyakran lecsatlakozott. Próbáltam formázni több gépen, Winen és Linuxon is, de mind leállt hibával. Partition Master szerint unallocated, de a fájlkezelőben látni rajta minden fájlt - igaz másolni már nem tudok, mert azt írja hogy írásvédett. Kínából rendelt (sinceritytrading), úgyhogy garancia az nincs
4 8 15 16 23 42
-
MaxxDamage
félisten
Gondoltam itt is felteszem / megosztom a kérdésem / problémám, hátha valaki tud rá mondani valamit !?
[link]L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
rii
nagyúr
válasz MaxxDamage #10358 üzenetére
szia!
ha ebben a topikban nem is ... de talán itt tudnak segíteni:
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
MaxxDamage
félisten
Big Thanks !
/kerestem az x10 -es témákat, de legtöbbje már évek óta "elavult" talán a te linkelt topikodba kapok választ / segítséget. mégicsak témába illő ott a kérdés/L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Bjørgersson
félisten
válasz MaxxDamage #10358 üzenetére
Még mindig problémáid vannak a magyar nyelvvel, hogy minden második szavad angolul írod?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
skitzoo
senior tag
válasz Bjørgersson #10361 üzenetére
Megint kötöszködsz?
[ Szerkesztve ]
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
MaxxDamage
félisten
válasz Bjørgersson #10361 üzenetére
kovy29 kolléga, köszönöm kérdésed, amint látod igen /de ez nem gond... Magyar az "anyanyelvem"/
(#10362) skitzoo: nem szabad annak venni...
(#10366) skitzoo: nagyon helyes ! /én is vártam... mikor szól be .
L
[ Szerkesztve ]
-
skitzoo
senior tag
válasz MaxxDamage #10365 üzenetére
Nem is annak vettem.
Csak a szokásos, húzzom az agyát.[ Szerkesztve ]
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
Phvhun
őstag
Van valami hal ami értelmes áron kapható frissen Budapesten és csirke íze van?
-
Bjørgersson
félisten
válasz MaxxDamage #10365 üzenetére
Ennek ellenére mégsem az erősséged.
Nem tehetek róla, manapság nyelvtannáci vagyok.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #10369 üzenetére
Ha lesz bunyó, ti velem vagytok!
-
skitzoo
senior tag
válasz Bjørgersson #10370 üzenetére
Nem kell félni megvédjük a kissebet.
(#10369) EmberXY : kovy29-t kell megvédeni.[ Szerkesztve ]
-
fess
őstag
-
skitzoo
senior tag
Ezen amúgy én is néztem.
Kérdésre a válasz: Szerintem ilyen nincs.(#10374) Vakegérke : De ő friss halat keres amit lehet venni piacon.
[ Szerkesztve ]
-
-
EmberXY
veterán
válasz Phvhun #10367 üzenetére
Nem a legnívósabb forrás, de van néhány alternatíva...
kovy29, skitzoo: hány ember ellen?
Up the Irons!
-
skitzoo
senior tag
válasz EmberXY #10379 üzenetére
Legalább 100.
Ő meg majd mondja: "Fussatok bolondok!"[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Én a Pangasiust szeretem !
L
-
krizmo_
addikt
válasz Phvhun #10378 üzenetére
Mi az Aldiba szoktunk venni tonhalat sós lében, kitesszük egy tányérra jól megöntözzük olíva olajjal, valamint eszünk hozzá zöldségeket, (a fokhagyma/saláta/majonéz, nagyon megy mellé), meg bagettet, vagy amit éppen sütöttünk, de többnyire bagettet...
Ezt vacsorára fogyasztjuk, és kettőnknek elég egy ilyen doboz, nagyon finom a húsa és nagyon szép is, nincs hal íze, bár mi azt is szeretjük.
De, amúgy a tonhal kitűnő főtétel alapanyag is...de, ez már egy másik történet... -
EmberXY
veterán
válasz FehérHolló #10388 üzenetére
Körbe pörgő-forgó rúgással kell elintézni, én pl egyedül szoktam vele elbánni, bár a kifogásához kell ugyan pár kiló dinamit, de megéri, mert nagyon finom a húsa, gondolom neked is feltűnt, amikor éppen te lakmároztál belőle...
Up the Irons!
-
Bjørgersson
félisten
Én meg nem értek a halakhoz, de amit édesanyám szokott sütni karácsonykor.. na az valami isteni.
-
krizmo_
addikt
válasz FehérHolló #10388 üzenetére
Nem teljesen értem, hogy ezzel mit akartál írni...
-
skitzoo
senior tag
válasz FehérHolló #10392 üzenetére
Hallod feldobtad az estém.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Phvhun #10378 üzenetére
akkor a többi hal nem halízű volt amit ettél, hanem konkrétan szar
kényszernevelt zsíros medencés ponty például
folyami halakkal próbálkozz, meg vadabb ragadozókkal, főleg olyanokkal amik kisebbek már alapból, azokat valószínűleg nem hízlalják így fel, nem is annyi az áruk
tőkehal is jó még például.
metrónak amúgy a halas része nem rossz.
ha meg fish&chips-et akarsz enni, menj el a lövőház utcába a némóba, ott egész korrektet adnak. az sem olcsó mondjuk, de jó.
-
Anulu79
addikt
Nem tudja valaki, hogy Komárom-Tata-Székesfehérvár-Visegrád vonzáskörzetében van ma valami rendezvény, kipakolós vásár?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest