- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
rejtettlampa
tag
válasz
Lajos1966 #73105 üzenetére
Nem szeretnék erősítőt berakni. Van egy 4 csatornás Magnat, meg Pioneer mélyláda is, az előző autómban volt benne. Kiszedtem eladás előtt, de ebbe már nem akarom berakni. Eladásra megy majd.
A Gladent nem ismerem, de ránézek!
Értem, hogy mit akarsz mondani a gyári szettről, csak azt nem, hogy elvileg egy normális Sony fej van benne, meg a hangszórók sem tűnnek gagyinak és mégis hamar elf*ssa magát! Azt hittem egy kicsivel többet bír. Ha mindent 0-ra veszek, akkor pedig nagyon csúnyán és élvezhetetlenül szól! -
Zizi123
senior tag
válasz
Lajos1966 #72826 üzenetére
Koszonom a valaszt. Nem lesz sub, tehat max 4 csatornas kell a hatso ajtokkal egyutt.
"Az ajtó szigeteléssel kapcsolatban meg ajánlom a net használatát.A gugli kismillió találatot fog adni!"
Tudom , ezert irtam ide, mert akkora a valasztek, hogy nem tudok donteni gyakorlati tapasztalat nelkul. Gondoltam valaki vett mar valamilyet, es arrol tud jot vagy rosszat mondani. -
V8engines
tag
válasz
Lajos1966 #71024 üzenetére
Nem is írtam hogy hülyeség. Mindenkinek egyéni dolga. Mindig kérdés, mi a hosszabb távú terv.
De ha lecsapja, még akkor is marad annyi kanóc, hogy visszarakja a gyárit. Ha meg a gyári hangszórók kukák, akkor minek? Új verzióval legalább nagyobbak a keresési területek. -
-
-
Dzsedáj
tag
válasz
Lajos1966 #63983 üzenetére
Köszi a tippet. Én is úgy gondolom, hogy a gyárinál minden jobb (kivéve ha bose, mark levinson, stb. gyári cucc van a kocsiba). Egyébként kiderült, hogy már nem gyári hangszórók vannak az autóba. Hanem Pioneer, érzékenyésge beleesik abba a tartományba amit írtál. Egyébként 80-90%-ban tuc-tuc
(techno, deep) maradék 10-20% hipi-hopi, poros rock,stb. Mélyből majd valami aktívat szeretnék, minél kisebb helyet foglaljon a csomiba
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Lajos1966 #62498 üzenetére
Értem. Logikus mondjuk annyiból, hogy minek csinálnák meg "szabványos" ra, ha úgyse kell sehova vonalszintű kimenet. Nomeg kikapcsolt fejjel is van pl tolató pittyegés.
Viszont úgy néz ki, hogy szerencsém lesz, mivel 2 bontott cuccal ki tudom váltani a fejegység rádión kívüli funkcióit. Szerencsére nem volt drága, közben már megrendeltem ezeket a pittyegőket.Úgyhogy következő kérdés, milyen fáziskorrektírozható (szóval beépitett procis) fejet ajánlotok? Nagy összeget nem akarok rá költeni, USB, blútúsz kell, lehet 1 és 2 dines is, akár használt német ebayes is. egy rx44 és egy audison szett lenne mögötte, vandamme kábelekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest