- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
rejtettlampa #73102 üzenetére
Szia!
Mostanában Macaudio, alpine, hertz és Macrom hangszórókat építettem házimozi DIY hangfalakba. Alsó és középkategória, 1 pár max 20.000 Ft, méretek 13-16-20cm
A MacAudio nem hozta a gyári paramétereket, a Hertznek volt a legszebb mélye és az alpine volt a legkiegyensúlyozottabb - itt volt leghitelesebb a gyári adat.
A macrom felső kategóriás leakciózótt mélyközép volt, 2 utas, de magassugárzó nélkül adták, ezért nem is ajánlom, bármit párosítottam hozzá nem jól szólt, saját hangváltó kellett barkácsolni neki.
A Hertznek a magasai túl erősek voltak egy házimozi hangfalba, nyilván egy autóba lehet előnyös, mert nem szemből kapod meg és le is szabályozhatod.
Ha autóba kéne olcsó pár akkor nem a macaudiót választánam. 20K körül biztos lehet találni hallgathatót. Ha csak 1 pár kell 40e-ért akkor nagyon nem tudsz mellényúlni szerintem. Az én tapasztalatom az hogy az autós hangszórók olcsók, és azonos áron jobbak mint a házi hangfalba szántak/árultak. Kivéve a magassugárzók. -
Lajos1966
tag
válasz
rejtettlampa #73108 üzenetére
A Gladen gyakorlatilag az Audio System utódja,tehát egy tradicionális márka az autó hifiben.Erősítő nélküli esetben talán szinte csak a Gladen a legjobb választás,mert van olyan szettje,ami 3 Ohm-os és 93-94 dB érzékenységű,tehát a gyári fejegység is könnyebben meg tudja hajtani (más kérdés,hogy nem tud a szett igazából kibontakozni).Akkor,ha minden hangszínt 0-ra veszel (ez az ideális eset mindenképpen) és nem tetszik a kapott hang,az elárulja rendszer minőségét (sajnos ez van).
-
Lajos1966
tag
válasz
Szerintem a Hz-ket engedd el,főleg akkor,ha nem gondolkodsz erősítőben.A fejegység halovány végfokai úgysem tudják normálisan kihajtani a szetteket.Nagy valószínűséggel most is ez a baj és ezért torzít a rendszer (hangszíneket 0-ra kell állítani,mert a mély túlzott kiemelése is ludas szokott lenni).Erősítő nélkül inkább a szettek érzékenysége vezéreljen a választásnál.Hangszórókban a Mac és a Pio felejtős szerintem (főleg az általad említett ársávban).Gladen egy vállalható márka.
-
troll81
addikt
válasz
Szia igazabol ami tudja az 50 hz tol az kb 350 eu tol keresd vagy külön keress kozepet meg magast es tedd aktivba a rendszert.
-
zsoika
addikt
válasz
rejtettlampa #73100 üzenetére
Én Phonocart vettem de nem vagyok vele elégedett.... mondjuk lehet a blaupunkt tokyo 110 fejegység miatt.
Hertz, Gladen, Rainbow , Focal néznék. -
zsoika
addikt
válasz
rejtettlampa #73098 üzenetére
igaz.
Beépítőkeretre is szükséged lehet. Illetve érdemes figyelni a vastagsága... nehogy a mágnes beleérjen az ajtó üvegbe. -
zsoika
addikt
válasz
rejtettlampa #73096 üzenetére
szia.
nem nézted miért torzít? Nem lehet hogy már kiszakadt a perem. -
Osynho
addikt
válasz
rejtettlampa #44750 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest