- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajos1966
tag
válasz
GeeTeQ #72748 üzenetére
Meghajtja (igaz nem úgy ,mint egy erősítő).A lényeg,hogy egy fej akkor tud viszonylag könnyen megszólaltatni egy hangszórót,ha annak elég nagy az érzékenysége és minél kisebb az ellenállása (így épülnek fel általában a gyári hangszórók,amik kimondottan a fejegységekhez vannak optimalizálva).
-
Lajos1966
tag
válasz
GeeTeQ #72742 üzenetére
Nekem ugyan H Astrám van,de az FB csoportokban 2-3 ezer Ft egy jó állapotú bontott hangszóró.Én nemrég cseréltem le az enyémet és a kiszerelt hangszórók szinte új állapotúak,pedig 10 évesek.Mondjuk én erősítőt is kötöttem be,ezért került ki a gyári szett.
Amennyiben váltasz,akkor viszont elsősorban olyat nézz,amelyiknek a lehető legmagasabb az érzékenysége.Azt is vedd figyelembe,hogy a beépítési mélysége megfelelő legyen.Talán a sokszor ajánlott Gladen Alpha jó lehet neked is. -
mandras81
senior tag
-
RAiN91
őstag
válasz
GeeTeQ #69947 üzenetére
Szia
Nekem is ugyan ez a bajom, ugyan ezt a Hertz-et vettem, vissza is vittem mikor megvettem, hogy rossz, kicserélték, de ugyan olyan. Olvasgattam, hogy szidták a fórumon, de csak a magas sugárzók miatt, a mélyközépre nem írták, hogy sz*r. Én fejegységről használom, most akartam erősítőt venni, hogy majd azzal jobb lesz, de akkor nem?
-
PiciPeti
őstag
válasz
GeeTeQ #69938 üzenetére
Szigetelés a legalapvetőbb lépés, amit meg kell lépni utólagos hangszóró beépítésénél.
Egy szobai doboz sem lyukas kartonpapírból készül, hanem merev, zárt (vagy tervezetten nyitott BR) fadobozban vannak a hangszórók.
Ha láttál már autóajtót kárpit nélkül, akkor láttad azt is, hogy van rajta egy csomó szerelő nyílás általában (pár kivételtől eltekintve, ahol a belső lemez egyben levehető), így a hangszórónak nincs meg az a zárt tere, ami segítené a működését pont a mélyebb tartományban.
Sokszor, ha valaki low-cost rendszert szeretne, a gyári hangszórók megtartása mellett egy ajtószigetelés többet hoz, mintha szigeteletlen ajtóba tennénk valami alsó kategóriás hangszórót....
De persze ezen kívül lehet beállítási/bekötési probléma (bekapcsolt HPF szűrő, fordított polaritással bekötött mélyközepek, vagy bármi más...)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest