Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • czanga

    őstag

    válasz czanga #77784 üzenetére

    Végül bár eléggé jelentős volt a difi árban, de maradt a Pioneer MVH-S420BT választott fejegységnek az előző DEH-1800UB helyett.
    Sajnos nem igazán van arról infó sehol, hogy melyikben milyen "audio chip van" stb, de a bluetooth miatt gondoltam inkább most költök többet. Illetve úgy láttam képeken, mintha a kijelzője több adatot / másképp jelenítene meg.
    Remélem jó választás volt. :B
    Jövő héten lesz időm beszerelni, pénteken csak odapróbáltam a régi alapjába bele kattintva. (jelenleg akku benne sincs az autóban)


    A króm betétek még egy ilyen régi autóban sem zavaróak, ahol sehol semmilyen hasonló felület nincs. Amit észrevettem (hát ha keres ilyen fejegységet más is itt), hogy a volume gomb maga nem fekete, hanem anyagában ilyen sötét barna. Mindkét fejegység esetében ugyanolyan volt. Apróság, de nem ezt várnám a gyártótól.

    Az alsó gombsor kizárólag csak kettesével szekcionált. Ez is apróságnak tűnhet, de szerintem az jobb, ha minden gomb egyedül áll. Könnyebb "vakon" megtalálni, hogy mit akarsz megnyomni, de lehet nem lesz igazam.

    Laikusként szerintem majd írok még pár sort a fejegységről, ha lesz érdemi tapasztalatom, hátha másoknak is jól jön. Annak már most örülök, hogy MFI engedélyes, tehát kábelről vezérli majd a telefonom simán, van BT, de leginkább annak örülök, hogy mecha mentes, így kábeleknek lesz hely hátul bőven.

Új hozzászólás Aktív témák