- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz domojko #7350 üzenetére
Vegyél előre a gyári helyett valami normálisat úgy 16-20k-ért, többet nem érdemes a gyári fejegység alá költeni. A kölöknek meg inkább valami mp3 lejátszót.
BBéci: Én 25 vagyok de a jazz még mindig nem az én stílusom, habár néha hallgatok. Viszont tinédzser koromban sem szerettem az elektronikus zenét. Inkább a rock, abból is a klasszikus, akusztikus, és a komolyzenét érdekes módon mindig szerettem (sajnos, mert azt a legnehezebb emberi áron megszólaltatni jó minőségben).
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
BBéci
legenda
válasz domojko #7350 üzenetére
A a gyári hangszórók lecserélése kábelezéssel is együtt szokott járni.
Ha csak a hátsó ülésen utazó lurkó miatt tennél az ajtókba hangszórókat, az más tészta.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz domojko #7353 üzenetére
Amit másoknak is legtöbbször javasolni szoktunk. Valami kétutas komponens AS, a pontos típusát visszaolvasással megtalálod.
A 3-4 utasokat sürgősen felejtsd el!!!
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ijk
nagyúr
-
s4tch
veterán
válasz Dictator^ #7360 üzenetére
Már bent van pár hete: uDim Jr6 mélyközép és ProXT magas. Nagyon jó az element, de ezzel gyorsabb, pontosabb a muzsika. A két mélyközép között lehet vacillálni, a ProXT viszont tényleg nagyon komoly darab, nem véletlen, hogy önmagában drágább, mint a komplett element szett. Ja, és nálam még tükörháromszögben van, tehát ki sem futja rendesen magát...
-
BBéci
legenda
Effélére céloztam az Indexen, amikor keveselltem az Elementet az RS 88 II-höz.
Miért a tükörháromszögbe szerelted?
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
s4tch
veterán
Időhiány. Ha lesz rá egy napom, elmegyek még egyszer Szilasligetre, mesterék kiteszik alugömbbe, aztán nem nyúlok a rendszerhez egy darabig. Egyébként szépen dolgozik a mostani helyén is, semmi hiányérzetem nincs. Ma reggel munkába jövet Allan Taylor adott privát koncertet, vigyorogtam.
-
s4tch
veterán
válasz Dictator^ #7364 üzenetére
Nincs erre ökölszabály, csak tapasztalatok vannak, amik az esetek nagy részére úgy érvényesek, ahogy BBéci is írja. A tuti módszer: blutack, próbálgatás. A végleges helyzet függ magától a szettől, a mélyközepek helyzetétől és beépítésétől (máshová kell tenni a magasakat, ha beforgatod a kicket), az autótól, sőt, attól, hogy a sofőr milyen magas, ill. hová állítja be az ülését. Van, akinek majdnem fejmagasságban kötnek ki a magasai, van, akinek a szélvédő tövében. Nem ördögtől való gondolat az ajtóba, a mélyközepekhez viszonylag közel letenni a magasakat; ekkor ugyan jó eséllyel alacsony lesz a színpad, de legalább stabil. Sőt, volt szerencsém hosszasan hallgatni egy sokak által legalább képekről ismert Twingót, amiben a mélyközepeket feltették a műszerfal fölé, az A-oszlophoz, a magasak mellé, free air megoldással, és a végeredmény minden józansággal ellentmondóan döbbenet jó lett.
-
BBéci
legenda
10 éve nagy divat volt a kickpanel, hallgattam néhányat, nekem tetszettek.
A műszerfalba épített mélyközép gyakori megoldás a versenyeken.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Nálam fejegység csere lenne esedékes, 9 éve használom a Clariont, a többi láncszemmel elégedett vagyok.
Azért a kábelek helyett eltudnék képzelni jobbat, a Rockford Gamma Geometry csúnyán leszerepelt szobai rendszeremben, amikor Kimber 8TC-hez hasonlítgattam.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
s4tch
veterán
Ja, csak azok nem egy csőben ülnek...
Milyen fejet keresnél? Fafül áradozik a Nakamichi CD400-ról, tegnap rákerestem ebayen, egészen jó áron kapható.
orbano: Gyöngyösön bármikor kapható vagyok rá. Járok 1-2 hetente Pestre is, ha gondolod, szólok, ha legközelebb megyek.
[ Szerkesztve ]
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Vettem egy Hertz DSK 165-ös hangszettet, beépíttettem, de sajnos kicsit nagyobb basszusnál rezeg az ajtókárpit(nem a hangszóró!).
Erre valamilyen megoldást tudnátok ajánlani?
(G Astra-ban van)Üdv.: ocsi
-
Az-X
őstag
Szia!
Erre a megoldás: le kell bontani az ajtó kárpitot, és az ajtót be kell vonni rezgéscsillapító anyaggal. Sok autóhifis műhely van ahol csinálnak ilyet, 25 körül vállalják. Vagy nekiállhatsz Te is...
[ Szerkesztve ]
:)
-
GeryPc
senior tag
válasz Dictator^ #7145 üzenetére
Na hogy válaszoljak a kérdésedre a dizájn abszolut legjobb sztem ebben az árkategóriában (szépnek mondanám)
Sose a wattot nézem-néztem nem ez volt a mérvadó mikor választottam,és még bot fülem sincs Lg hifimet lecseréltem egy logitech z2300-ra,na az egy nagy rakás szar hangzásban (lehet ezért megköveztek bár nem ebben a topicban)
Visszatérve a fejre ,a régi jvc-hez képest sokkal tisztábban szól mély is szebb rajta nem kell hozzá üvöltetni,de a hang is erőteljesebb kisebb hangerőn ha érted mire gondolod,szal sok embernél nem értem ezt a márka mániát attól mert lg attól még nem szar sztem de mind1 én sem akarok vitatkozni ezen
Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
GeryPc
senior tag
Viszont abban adhatnátok tanácsot hogy 6x9-es oválba milyet érdemes venni
Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
Az-X
őstag
Igen, ez általában ilyen dolog... csak egy jobb első szett... akkor már zörög mert meglepő módon van benne mély is Jön, hogy ne zörögjön le kell szigetelni... de ha már le van szigetelve akkor már miért ne legyen egy rendes erősítő... de ha van erősítő akkor legyen már ami meghajtja kell egy jó fej is... no de ha már minden meg van csinálva akkor komolyabb kábelezés is kellene... Az elején kell elhatározni, hogy kell e autóhifi vagy nem Mert ha kell akkor min 100e de ha valami jobb akkor mondjuk 200. Ha nem kell akkor csak vedd le a mélyeket annyira, hogy ne zörögjön
Ezt most nem tapasztalatból írom csak utánaolvasásból: Ki tudod hozni olcsóbban a szigetelést. DE!
- Rá fog menni 2 napod.
- Nem ismerem az Astra ajtaját de ha sosem csináltál ilyet nem biztos, hogy elsőre jól sikerül.
- Ha fő cél az olcsóság akkor gondolom az anyagon is spórolnál... az olcsó anyagokról sok helyen olvasni, hogy gyengébb a csillapítás, és bizony nem egy helyen olvastam, hogy előbb utóbb elkezdtek lepotyogni.Sokat variáltam én is, hogy mi legyen. Főként azért mert én szeretek babrálni ilyenekkel. Már jó párszor szedtem is szét a kocsim ajtaját, átkábeleztem ilyesmi... De a szigetelésre mégis inkább azt mondanám, hogy csinálja meg egy szakember aki nap mint nap ezzel foglalkozik. Persze lehet másnak más lesz a véleménye. Mindenesetre én úgy vagyok, ha megérkezik az új első szettem akkor az első köröm szakáll úrhoz vezet majd.
:)
-
Dictator^
veterán
Fül kérdése, de igazából ha olvasgatod a témát, van pár nagy fasza fejegység márka amit ajánlani szoktak. Nem jött-ment emberek, szerintem azért konyítanak a témához..
De az egész a te döntésed, itt csak tippet adnak, illetve segíteni probálnak, hogy a kereten belül, mit vegyél. Nem kötelező megfogadni az egyik tanácsot sem.
Logitechről meg sztem ebbe a topicba ne beszéljünk
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
BBéci
legenda
Nem attól szar, mert elgé, de a tényen ez nem változtat.
Hifis szemszögből a Logitechre is illik, amit az elgédről írtál. Nagy, rakás...
Legfeljebb nem annyira szagos.
Márkamánia miatt nem indulnak hangminőség versenyeken elgékkel? Szerintem a fent említettek lehetnek a háttérben.Az oválok itt a nem ajánlott kategóriába tartoznak!
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
Meg tudod csinálni, ha van egy kis kitartásod. Én soha sem csináltam korábban ilyet, mégis megcsináltam magamnak. Lehet hogy nem olyan szép, mint korábban linkelték, de a kárpit eltakarja, és klasszisokkal jobb lett mint korábban.[link] Találsz hirdetést neten, öntapadós bitumen lap. Ha mégsem találnád, pü-zz, adok linket. Sok sikert!
-
BBéci
legenda
válasz Boci_83 #7384 üzenetére
Szerintem jó munkát végeztél, viszont ettől még a kárpit zörgése nem múlik el. Annak a belső felére is ugyanígy bitumenlapokat kell ragasztani, a kettő közé szivacsot, vagy hasonlót kell tömni!
-
szijartg
őstag
nekem meg kiemelő kellene 206 3ajtósba. addig neki sem akarok állni a szigetelésnek... pedig már jó lenne, mert lebontottam mindent ami rajta volt és azért ilyen hűvös időben jön be a szellő 120nál
-
Dictator^
veterán
válasz szijartg #7396 üzenetére
hát ha tudod kezelni a dekoprít, szerintem szépen össze lehet dobni.
csak kell valami bútorlap.. én a szomszédtól kaptam, egy fasza kisszekrénynek a két részét, mivel nem használták már, padláson volt.
raádásul a csipogónak a kábelét külön a lapból csináltam egy kis lyukat és ott vezettem el.
tehát jobb mint a 3500öst vettem volna amin még vádoshattam volna.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
MaciG
addikt
Egy újabb kérdés. Autóhifi fejegységet lehet valahogy otthon a lakásban a 230v-ról használni valamilyen átalakítóval? És ha igen milyennel?
BANZAII
-
BBéci
legenda
válasz Dictator^ #7397 üzenetére
Inkább MDF-ből, mint bútorlapból legyen!!!
Hogy került oda a magassugárzó vezetéke???(#7398) MaciG
Sokféle 230/12 voltos stabilizált tápegység (trafó) létezik, válogass közülük![ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Sweet.tv - internetes TV
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- További aktív témák...
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR