Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz Ear001 #56904 üzenetére

    á, az nem férne be sehova. amúgy oválban van egy pár infinity kappa 693i-m, de az sem férne be sehova., mert 16-os kerek lyukak vannak mindenütt.
    azért kapatartó, mert nem akarom szétszedni az ajtókárpitot, többször is, mivel nemsokára el akarom adni az autót, akkor meg ki kéne szerelni.
    am nem kalaplaptartó lenne szivacsból, csak hangfalas ember javasolta, hogy mivel a csomagarató olyan nagy, hogy mintha nyílt térbe sugározna hátra, tegyek mögé szivacsból egy kis burkot, hogy legyen minimális csillapítása, nehogy széthajtsam.
    kb ennyi.
    hogy egymáshoz nem illenek, az sajna lehet, de így került annyiba, amennyit még rászántam. és ha már megvan, próbálom kihozni belőle a legjobbat.

    de már korábban kifejtettem, hogy én max Kossuth rádiót hallgatok autóban, havonta egyszer megyek 200 km, akkor esetleg beteszek valami zenét, de akkor is csak háttérnek, inkább gondolkodok, telefonálok a vezetésre figyelek. nekem eszembe nem jutna a zenében elmélyülni, a szólamokra, meg a színpadképre figyelni vezetés közben. ezért aztán ilyen kompromisszumokkal teszek bele valamit, amit gyorsan ki is tudok kapni, ha eladtam.

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák