- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Az aktív mélyládák milyenek?
-
hugi0
őstag
válasz AMD Power #2355 üzenetére
Az aktiv ladak, alltalaban gyengebb kategoriat kepviselnek.
En magam hallotam mar olyat, ami jol szolt, de onmagaban az sem tudott volna meggyozni.A felepitese olyan mint egy ladabaszerelt erosito, hangszoroval.
Egyszerubb beepites/elhelyezes.
Mas elonye nincs."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Mawyx
őstag
Mondj olyanokat, ami NEM tekerős, hanem nyomógombos! Én nyomkodósat keresek, de nem láttaam, csak vmi Scottot vagy mit Kéne egy másik fej, a jelenlegi behalt már szinte teljesen, egyre kevésbé akar elindulni... Sehol nem találok nyomósat, már-már arra gondoltam, hogy akkor legyen, amit kapni és távirányitóval használnám csak.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
G.Zs.
senior tag
Ha nincsenek nagy igényeid, akkor Sony CDX-S22 nyomógombos. Szerintem még lehet kapni 1-2 helyen.
Nekem volt ilyenem, de pont azért adtam el, mert a nyomógomb idegesített, ugyanis vezetés közben mindig rá kell nézni a fejegységre, hogy melyik gombot nyomom meg. Tekerősnél ez megy érzésre is.
De ez lehet, hogy csak engem zavart.Egyébként ha valakit érdekel, van egy eladó Pioneer DEH-P40MP fejegységem.
[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
Mawyx
őstag
Egy régi Kenwood, használtan vettem évekkel ezelőtt. Gyári cd-vel kellett eddig is kezdeni és 2 szám után vitte a másikat, de most már meguntam a vacakolást. Mp3akat hallgatok, nagy igényeim nincsenek. Több lemezt is kiírtam, minden más olvassa, de ez nem akarja, elindul, 1 számot lejátszik, aztán olyan a hangja, mint amikor a kazettás magnó húzza a szalagot. Most már lementek az árak, de kb 2éve még olcsónak számított a 17ezres LG fej és az tökéletesen olvas bármit. Sajnos nincs rajta rca.
Jah, nem dohányzom, nem szeméttároló a kocsi, tisztítócédével birta pár alakalomig, én meg többet nem kínlódok veleEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
Jaja, tetszett is a 2250s fekete rca-s, de elég régi és nem látom,h oyg bárhol kapni még, vaterán meg olyan árban nyomják, hogy olcsóbban tudok frissebb modellt venni boltból (igaz tekerős), így nem merem megkockáztatni. Többet nem akarok használtat, ezt is 25ért vettem és olyan embertől, akit megbízhatónak hittem.
[JVC KDG312 ] rettenet jól nézett ki, de a Sony idejéből való, újan nincs.
Meg volt egy Pio is, de most így hirtelen nem találom melyik, a lényeg, hogy már az is régi tip.
Nem értem manapság miért nincs egyetlen nagy márkának se nyomósa? OK, a többség... de az a pár nyomó párti ember akkor tuti csak azt venné, mert más nincs, de így semmi sincs, lehet venni vmi nonamet.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
fero02
nagyúr
95% kész a ládikám. Egész szépen szól, de korrekt erősítő nélkül nem merek többett mondani róla.
-
orkester
őstag
válasz orkester #2339 üzenetére
Végül az LG mellett döntöttem. Nem csak a kinézet miatt, hanem nyomkodtam őket és az LG-nek a tekerő gombja sokkal finomabban forgott, az elrendezés nekem kezelhetőbbnek tűnt és az USB és a cd nyílás is fedett, így talán nem porosodik annyira. Ha valakit érdekel konkrétan valami, holnap érkezik.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
WD40
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy az Astra Classic 2-be (G Astra) milyen típusú Blaupunkt hangszóró való a hátsó ajtóba, illetve a csipogók helyére. A BP oldalán rákerestem, kidobott egy GTx 662 és egy THx 662 típust, de inkább itt érdeklődöm. Az első ajtóban vannak hangszórók, de nem kaphatom szét, mer' ajándék lesz .Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
Pubszon
veterán
Ha minden igaz, még az idén meglesz a mélynyomóm párja.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
DjKoxi
senior tag
-
Pubszon
veterán
Ennek a párja.
Brutális lesz a kettő.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
ksanyo
tag
Köszi a segítséget AMD Power!
Megvettem ma a rádiót remélem holnap be is tudjuk szerelni. Már alig várom... Eddig egy ösrégi magnós sony volt kontakt feature-el . Az új jövevény pedig egy panasonic c1405.
Hallgattam vele egy Pioneer szettet, és meg kell mondani szépen szól. Elgondolkoztam mi lenne ha betenném hátra a 16cm mélyközepet előre pdig a csipogókat? Nagyon elvetemült ötlet? Ajtóba szerelés nem jöhet szóba, túl nagy átalakítás..
ez lenne az http://www.tutihifi.hu/aru.php?kod=00994
-
Mawyx
őstag
Ez a két cucc van, amit kinéztem, hogy nyomógombos.
Scott SRX 190 és Scott XRB 300 .
kép1
kép2. Nem tudom a Bluetoothos mennyire használható, félek, hogy nem egy neves termék és ahhoz képest majdnem 30ezer ft. Alap Sonyk, Piok is vannak 20-huszonx ezer ft-ért. Egyelőre várok kicsit.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Pubszon
veterán
Nincs, hanem most veszek új cuccokat.
2 mélynyomó és egy erősítő, az egyik nyomó már megvan, a másik meg ha minden jó megy ebben a hónapban lesz meg.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
(jan)
őstag
Sikerült hozzájutnom egy weconic vx-270 -es erősítőhöz ami a quad 405-öst cseréli majd le
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
G.Zs.
senior tag
Sziasztok Van egy eladó Massive Deep Impact szettem.
Deep Impact.
A többit privátban.[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
Pubszon
veterán
A példaképem.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
szitaati
aktív tag
Sziasztok!
megvettem a kiszemelt fejegységet (JVC KD-G442) most hozta meg a futár. Egy a para, ajándék lesz az ünnepekre, ráadásul 22ig nem is leszek otthon, szóval autó hiányában nem tudom kipróbálni. Arra gondoltam, hogy vajon rá lehet-e kötni egy számítógép tápjára kipróbálás céljából. A tápom bőven elbírná szvsz. Viszont ennek az van a hátán, hogy DC 12V negative ground. Egy szó mint száz: tönkrevágná-e a táp 12V-os ága, vagy sem?
Köszi!"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest