- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
szitaati
aktív tag
Sziasztok!
megvettem a kiszemelt fejegységet (JVC KD-G442) most hozta meg a futár. Egy a para, ajándék lesz az ünnepekre, ráadásul 22ig nem is leszek otthon, szóval autó hiányában nem tudom kipróbálni. Arra gondoltam, hogy vajon rá lehet-e kötni egy számítógép tápjára kipróbálás céljából. A tápom bőven elbírná szvsz. Viszont ennek az van a hátán, hogy DC 12V negative ground. Egy szó mint száz: tönkrevágná-e a táp 12V-os ága, vagy sem?
Köszi! -
szitaati
aktív tag
Hát eddig a rádió szólt elég sokat, mivel kazettát már évek óta nem használok, meg utóbb kezd rajta meghalni az is... Egyébként meg akkor szoktam rádiót ,,bevetni" ha többen utazunk, és többféle zenét szertünk. Ilyenkor a rádió egy jó kompromiszum
Ahogy nézegettem JVC-ből (meg az összes többiből is) van olyan ebben az árkategóriában, amin van előlapi aux bemenet és/vagy usb. Valószínű ezt is ki fogom használni, meg a CD-t is (bár azt leginkább apám). Igen, családi járgányba lesz.
Ezekkel a Blaupunktokkal semmi bajom nem lenne, csak valahogy idenkedek a megjelenésüktől. Tudom nem ez a lényeg, de azért csak-csak ezt bámulja még az ember akár évekig, úgyhogy nem tudom. Érdekelnének a tapasztalataid, ha nem fárasztalak.
Köszi. -
szitaati
aktív tag
Köszönöm a tanácsot, körülnézek. Egy másik fórumon azt a ,,tanácsot" kaptam, hogy ebben az árkategóriában kb. mindnek ugyanaz a bele,cd mechanikája, esetleg a rádió más, illetve hangzásban nem sok különbséget fedeznék föl akármelyik 2 fejegység között. Tehát vegyem amelyiket jónak látom, különbség gyakorlatilag nincs. Ez mennyire van így szerinted? Ebből: JVC KD-G442 cd rész: dynamic range: 96dB, SNR: 98dB; Clarion db288rusb: dynamic range: 85dB, SNR: 90 dB; Blaupunkt San Diego MP27: dynamic range: nem találtam, SNR: 72 dB. kiindulva azért én nem hiszem, hogy ennyire hasonlítanának belülről...
Megbízhatóság szempontjából van amit érdemes messzire elkerülni, esetleg híresen megbízható? -
szitaati
aktív tag
Sziasztok!
Fejegységet szeretnék venni max. 25k-ig. (Tudom nem sok, de többre nincs keret
) Egy 9éves 323F-be menne, semmi mélynyomó meg ilyesmi, csak a 4 gyári hangszóró. Jelenleg egy Clarion kazettás cucc van, aminek van egy nagyon jó tulajdonsága, jelesen a rádió. Olyan helyeken is képes adást fogni, ahol más rádión már rég a sistergés szól. Ebben semmiképp sem szeretnék visszalépést, ugyanis elég sokat szól a rádió. Másrészt előny, ha van aux bemenet az előlapon, ez is szempont. A rádiót gondolom a tuner érzékenysége adja meg, amennyire kihámoztam Dbf-ben, vagy uV-ban adják meg, és ezek alapján a neten fellelhető katalógusadatok alapján a JVC HS tunerrel szerelt fejei a legérzékenyebbek, a többi kevésbé. Persze ez vagy helytálló, vagy nem, ezért vagyok itt.
Szóval kinéztem 3 típust (JVC KD-G442, JVC KD-G541 ill. Clarion DB288RUSB) ezekről szeretnék véleményt kapni, ha lehet. Illetve bármilyen építő jellegű javaslatot szívesen fogadok. Hangzásban mennyi különbség van a 20-25k között lévő cuccok között(gondolom a belük nem sokban különbözhet ennyi pénzért)?
Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Synology NAS
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Láncfűrész topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest