Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz jozsi252 #44390 üzenetére

    Köszi!

    K7-ről indultam annó én is, de a wifi fej, digitális kijelző, meg az ilyen consumer - számomra totál felesleges - extrák abszolút nem érdekelnek. Sőt, ez inkább csak hibaforrás és egyértelműen otthoni kategóriába rakja a gépet.. Az ipari kategóriába mindig is jobban hittem. Főleg, ha az ember olyan vételeket talál, ami egy új K7 ára alatt van. :D

    Nekem még nincs rákötve, de van a padláson egy 200 literese melegvíz tárolóm. A vízszerelő keverőszeleppel és valamilyen termosztatikus fejjel meg tudja oldani, h max 45 fokos víz menjen ha rányitom a melegvizet. Egyébként nekem szervizes (Comet, Karcher) emberke mondta, h a rájuk írt 60 fok azért erősen irányadó érték. Tehát, pár percet lehet járatni 60 fokos vízzel, de tartósan azt mondta nem szabad, hiába van ráírva annyi. Szerinte 40-45 fokos víz, amit egy hidegvizes mosó tartósan, a belső alkatrészek idő előtti elhasználódása nélkül tud.
    Egyébként a legpuritánabb másik megoldás, ha nem akarsz keverőszelepet, termofejes csapot, stb, h szépen egy hidegvíz és melegvíz ágat egy Y-nal összekötöd és nyitsz a meleg mellé egy kis hideget.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák