Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jackal2

    senior tag

    Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem, vettem egy elektromosan állítható asztalkeretet, és szeretnék rá valahol vágatni egy asztallapot. Kb. annyit konyítok a témához, mint a harangöntéshez, életemben nem voltam még lapszabászatban, de kerestem egy guide-ot, hogy legalább az alapfogalmakkal tisztában legyek.

    Amire szükségem lenne, hogy az asztallap elbírjon 2 monitort, a tartóállványaikat, egy laptopot, meg még kb. 5-10 kilónyi egyéb cuccot (összesen nem lesz több 50 kilónál, az asztal motorjai egyébként 125 kilót tudnak emelnek). A méretek:
    - 60x140 vagy 60x160 cm-es legyen
    - vastagság: gondolom egy 25 mm-es vastagságú bútorlap megteszi - 18 mm az kevés? -, ha van keresztben alátámasztás vázon, akkor hajlani sem fog nagyon
    - az agyagok kapcsán nincs semmi speciális igényem, jó a bútorlap, valami világos fa színben - juhar, ilyesmi -, de semmi extrát nem akarok

    Értelemszerűen szeretnék rá élzárást, illetve egy kör alakú furatot a kábeleknek, egy kábeltakaró műanyaggal.

    Kérdésem, hogy mire figyeljek, hova - vagy hova ne - menjek, milyen egyéb jó tanácsokat fogadjak meg? Láttam, hogy a Bahaust/OBI-t, Praktikert nagy "szeretet" övezi, ezeknek a lapszabászat részük is rossz?

    Infókat előre is köszi.

    Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák