Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz liszi70 #25882 üzenetére

    Igen. A 144-es szélesebb, a 244 ugyanaz, csak ultrakeskenyben. Utóbbival úgy egy ötforintosnyit körberajzoltam a hitetlenek kedvéért.

    Megismétlem, hogy a barkácsgépekben nem lesz hosszúéletű semmiféle lap.

    Hogy milyen dekopírt érdemes vásárolnod ennyiért? Azt hiszem, maradnod kell egy kifogott jobb állapotú használtnál. S hogy pontosan melyiket, az attól függ, főleg mire használnád, és mik az elvárásaid tőle.
    A gyártók most egymással versengve próbálják felvinni az árat az eddigi 50-55-ről 70 fölé. A listaárak már ott vannak, de még vannak a piacon 50 ezer forintos egyedek 3 év gyári garanciával.
    Itt van plédájul egy matabó szép állapotban occóért. Ennek a fogantyúja a kezedben fog maradni, se elszalantod magad LOCTITE IS-ért, és többé nem lesz gondod vele. Szépen fut, jól vág, csendes és kiegyensúlyozott. Elalszol, míg elindul, mert a mérnökök a lágyindítást a marketingeseknek csinálták, nem a leendő tulajdonosoknak. Nekem nem jönnek be az alsófogantyús gépek, mint ez. Nehézkes a ki/be kapcsolás, ráadásul ez a fajta csúszókapcsoló szeret hamar elkopni.
    Jómagam leragadni látszok a DW331-nél, mert ezt tapasztaltam a legkönnyebben és legpontosabban vezethető dekopírnak. Vannak gyerekbetegségei, mégis ragaszkodok egyelőre hozzá. Pölö a fordulatszabályozót a bekapcsolóra biggyesztette a mérnök úr. El is állítódik a ki/be kapcsolásoktól, forgatástól az ujjad alatt. És nem is ez a legtartósabb. De pl ezen van a legjobb rálátás a vágandó vonalra.
    Gyakorlatilag különböző féle munkákhoz más-más gépet veszek szívesen a kezembe.
    Viszont ha arra kell, hogy legyen kivonuláskor egy dekopír is a szerszámok közt - hátha kell jelszóval, teljesen mindegy, melyiket veszed meg. Az általam tapasztalt különbségek órákon át tartó folyamatos munkáknál mutatkoznak - egy mosogató kivágásakor észre sem vehető.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák