Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    válasz SunMount3r #54147 üzenetére

    Ha MPC-HC-t hív meg, akkor Windows - gondolom, ott jobban tudja monitorozni a memóriát, hogy milyen app fut. Ugyebár Winnél nem kell hozzá admin jog, hogy ezt megtehesd.
    Míg Androidnál, hogy hozzáférj egy másik processhez, ahhoz root jog kell. Valószínű azért nem csinálják meg így, hogy a Kodinak ne kelljen root jog, mert az biztonsági problémákat is vethetne fel.

    blakey
    A wrapper csak annyit csinál, hogy beleírja a playercorefactory.xml fájlba a külső lejátszó elérhetőségét. Se többet, se kevesebbet. Innen a Kodi tudja, hogy mit kell tennie, hogy átadja a gyári lejátszónak a videó lejátszási lehetőségét.

    marcellp
    A firmware folyamatos fejlesztés alatt van, lehet hogy azon a videón ahol láttad még régebbi verzió volt fenn. Leginkább up-to-date az ez a thread: [link]. Itt állandó résztvevő mirror88 is, aki a Zidoo fejlesztőcsapatjának tagja, vagyis első kézből szereznek tudomást a bugokról, és kapunk tájékoztatást a fejlesztésről. Ráadásul hdmkv is ilyen playert használ, akinek azért van lehetősége válogatni az opciók közül - biztos nem véletlen :)

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák