Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz erdoke #35151 üzenetére

    Abszolút nem értek egyet, semmiben, de nem részletezem, mert ez már valóban nem a topik témája. Semmivel nem foglalkozunk vele többet, mint NAS és egyéb témákkal. Akkor kerül elő, mikor valaki MP keretein belül keresi azt, amit sosem kap meg általa, vagy többet, szebbet és jobbat, gördülékenyebb megoldást szeretne, mint ami egy MP-től elvárható. Az, hogy egy értelmesen összeállított HTPC-nek jelentősen jobb kép és hangminősége van, nem hit kérdése, hanem tény. Amikor valaki filmek nézésre LCD tévét szeretne, 10-en ugranak, hogy ne azt a szart vedd, hanem plazmát. MP és HTPC kérdésköre ugyanez, ha valakinek kiugró minőségi követelményei vannak, akkor "kötelesség" felhíni a figyelmét a jobbik megoldásra. Itt is. Én legalábbis megteszem, és akárhányszor valaki hasonló követelményekkel érkezik, ezután is meg fogom tenni. Mint ahogy MP-t ajánlok, segítek annak is, akinek erre van igénye, ezt tudja megfizetni, stb.

    (#35157) BBéci

    Akkora miért nem lehet, mint a Base 3.0? Vagy fele, aminek semmi akadálya. Ha kiesik a telefonos táv, erre az esetre találták ki a távirányítót, melyet magad programozol tetszőleges gombokra, tetszőleges szabadsággal. Természetes nem téged beszélnélek rá, de folytathatnám a kötözködést végtelenségig, pl fogyasztás, ami konfigtól függően 20W-ból is megoldható, hangtalanság szintén nem akadály, stb stb.

    Mostanában az az érzésem, rengeteg hozzászólás szimplán kötözködésből születik (nem csak itt), semmi más értelme nincs, számos alkalommal felületes olvasgatás után, és vagy gonoszkodásból, egymás cseszegetésére, szemellenzősen, csak saját érdeket előtérbe helyezvén, kompromisszumra, más nézet elfogadására képtelenül.

Új hozzászólás Aktív témák