Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mankó

    veterán

    válasz BBéci #29726 üzenetére

    Ebben biztos igazad van, de sajnos több modellel tesztelve is zavarja a szemem és az ismerősökét is az aktív 3d. Panasonic 50UT50 (20-30 perc) pana szemüveg, Samsung 8000-es, és valamelyik olcsóbb Samu (gyári szemüveg) modellnél is ugyanaz volt a helyzet. 2 oldalt a halántékon fájó, középen, homlokon összehúzó kellemetlen érzés. Lehet csak megszokás kérdése, de ha ez van 20 perc alatt, akkor 1 óra múlva már lehet a film se érdekelne, csak leállíthassam.

    Érdekességként jó a 3d, de akkorát nem durrant (számomra), hogy csak emiatt egyiket, vagy másikat részesítsem előnyben. Kivéve 1-2 filmet, de azt akár moziban is meg lehet nézni egy jó társasággal.

    A hangminőség része még a későbbiekben változhat, most ahhoz kell igazodni, ami van. Medx6003d-m már volt, most egy sokak által istenített Dune 102 lesz. Remélem nem fürdök be vele!

    Szerk.: Persze felmerül a kérdés, hogy 5.1-re a koax ugyanannyira jó lesz, mint az optikai? Sajnos még nem volt szerencsém a koax minőségéhez, ez lesz az első alkalom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák