Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz MiklosSaS #1469 üzenetére

    Hát ez az, éppen erről volt szó. :K Azért arra kíváncsi vagyok, mennyire lehet túlhajtani őket, ha már akkora ásznak kiáltották ki. Egyelőre nem láttam meggyőző eredményt, miközben a 4xx0K-k 4.5-4.8GHz körül szaladnak.

    h1mpi: Miért cserélnénk procit? Ha anyagiak miatt nem kellett volna eladnom, ma is 2500K-m lenne Z68-as lapban, és nem kellett volna lemondanom a Virturól. Tény persze, hogy azonos órajelen a 4670K gyorsabb, de ha rajtam múlik, nem fizettem volna rá ennyiért, hiszen a 2500K-t jobban lehetett tuningolni, ráadásul mennyivel hűvösebb volt! :Y
    Még nem láttam olyan Intel procit, amely ne szolgálta volna ki kompromisszumok nélkül azt a 2-3 évet, amely után úgyis komplett lap/proci csere esedékes (+ esetleg RAM-ok).

    Mr.Csizmás: A Corsair Vengeance-eimet ajánlom. Létezik 2x8GB-os kiszerelésben is (bár 8GB fölött nem sok értelmét látom RAM-oknak, így sem használja ki semmi, pedig lapozófájlt is letiltottam), 1.5V-os, és nagyon jól szűkíthetők az időzítései még gyári feszen is. Értelemszerűen van még benne 0.05V tartalék Intel ajánlásához képest, tehát húzható. Strap-pel (125%) próbáltam, az órajel-emelés sem jelentett gondot nekik (persze az nem 25% volt, abból visszaevettem). Ráadásul alacsony profilúak, tehát bármilyen hűtő alatt elférnek.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák