- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Smoke
aktív tag
Ez nem hiszti, hanem egy teljesen felesleges funkció számomra.
Igen, a bal oldalról eltűnik, de a jobb oldalon ott marad... -
ISari
tag
válasz Dr Smoke #701 üzenetére
Hali, nekem is ez volt a nyűgöm, de én A86-ot használok szinté 5.0-val.
Ha jól tévedek (tévedni márpedig csak tudok) találsz a beállítás főmenüben egy Ne zavarjanak menüpontot . Ha bemész és kiveszel minden pipát, akkor megszabadulhatsz tőle.
Legalábbis nekem így sikerült.
Sok sikert!A borosta nem szúr, csak tudni kell a megfelelő oldalára születni .................. :) A cipőm is ASUS. Nike Air PegASUS :)
-
-
Tom997d
csendes tag
válasz bihariszabi #702 üzenetére
Szia! Köszönöm, próbálkozom..
-
bihariszabi
aktív tag
válasz dantesixx #706 üzenetére
Hehe, micsoda véletlen . Ez aztán a mázli .
Hónapokig vadásztam az apróhirdetéseket, senki nem adta el, újat kellett rendelni Taiwanból. Az egyik fórumtársnak eltűnik, egy másiknak meg pont most válik feleslegessé egy és az eladó úrnak új a regisztrációja és ez az egyetlen hozzászólása. Szerintem nem igaz, hogy nincsenek véletlenek.
Ettől nagyobb véletlen már csak az lenne, ha boldogan hazavinné az "új" stationt az, akitől ellopták és az új station sorozatszáma ugyanaz lenne, mint ami a régi dobozán van .[ Szerkesztve ]
-
dantesixx
csendes tag
válasz bihariszabi #707 üzenetére
Haha! Micsoda véletlen! Valaki telefonja beszart, és új után néz. Talált egyet, de egyetlen helyen talál róla fórum bejegyzést magyarul(ez mondjuk lehet bénaság is). Gondolta rákérdez, hogy mik a tapasztalatok, és regisztrál a fórumra és megkérdezi (http://prohardver.hu/tema/re_lumia_930-rol_letv_1s-re_avagy_valami_uj_kezdet/hsz_11-11.html). Aztán nézelődik tovább, hogy milyen telefonokról írkálnak, és megtalálja a régi telefonjának a topikját, gondolta ránéz, mert még nem tette magát túl szeretett mobilja elvesztésén. Az egyik hozzászólás arról szól, hogy station-t keresnek, mert az övét ellopták. És mivel a felegsége már a szervíz árajánlata óta azzal zaklatja, hogy szabaduljon meg tőle, vagy vegyen egy másik padfone-t bele, ezért felajánlja eladásra. Erre valaki meggyanústja, hogy tulajdonképpen az ellopott stationt szeretné eladni a jogos tulajdnosának. Nahát! Ez valóban elég véletlen!
És ha megvan a doboza, a saját sorozatszámával, a hozzávaló nem működő padfone? Persze a pár éves számlát elkevertem, de maradjunk annál, hogy a sorozatszám nem ugyanaz. De ha nagyon kell akkor a netes számlát elővadászom valahonnan. Így akkor már a véletleneket tisztáztuk, ugye?
De ha már itt vagyok, azt azért tisztázzuk, hogy tök hülye vagyok, mert nekem Asus PadFone 2 (A68) -em volt, tehát ehhez van station-öm.
-
Tom997d
csendes tag
Szerintem kár vitázni. Akár vissza is vásárolnám, de eszemben sincs senkit meggyanusítani!!!
Nem akarok gonosz lenni, de gondoltam rá, hogy "hátha" van akinek tönkrement a telefonja.
Mindenesetre köszönöm annak aki segíteni akart! De vita fórumot nem szeretnék! -
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Ilyen telefon vásárlásán gondolkodom, de nagyon szorít az idő, így nem tudom végig olvasni a fórumot. 70 ezer Ft volna az új ára magának a telefonnak tablet nélkül 2év gyártói garival,100 ezer a stationnel. Segítenétek abban,hogy összefoglaljátok pár mondatban a telefon előnyeit-hátrányait,üzemidejét,szoftver működését(laggol,fagy-e),és még a többi lényeges dolgot. Ez sokat segítene a döntésben. Előre is köszönöm mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
ISari
tag
válasz bihariszabi #704 üzenetére
Ne személyeskedjünk máááá!
Az is baj, hogy tudok tévedni[ Szerkesztve ]
A borosta nem szúr, csak tudni kell a megfelelő oldalára születni .................. :) A cipőm is ASUS. Nike Air PegASUS :)
-
Tom997d
csendes tag
Az Asus válaszolt a megkeresésemre:
"Sajnáljuk, der külön Pad részt nem fog tudni vásárolni."
Azért nem ezt vártam.. Asus ..
Elég szomorú egy Asustól. Szerintem.. -
Tom997d
csendes tag
válasz bihariszabi #716 üzenetére
Vámmal? Eddig 2x rendeltem a távolkeletről és 2x vámoltak :-( 36-40+ -on láttam ebay-en. Taiwan
-
lEninpApA
csendes tag
Üdv mindenkinek!
1 hete én is tulaja vagyok egy ilyen telónak és lenne pár kérdésem/problémám hátha tud valaki segiteni
Media Markt-ban vettem BF-en 60 napon belül vissza tudom cseréltetni és visszafizetik az árát.1.A telefon alap helyzetben is kb a RAM 65-70%át használja,Cleanmasterrel naponta 400 megákat takarítok ki belőle. Sok előre telepitett alkalmazás volt meg amit leszedtem de ezeknek a 80%át kilőttem hogy ne frissítse őket folyamatosan. Cleanmaster után lemegy 55% körülre. Nekem furcsa kicsit hogy ennyit zabál.
2. Játék közben(Heartstone) eléggé melegszik a vas,mikor kilépek belőle a CMSecurity sípol,hogy a CPU túl meleg és gyorsítsak be pár alkalmazást. Olyan 55-60 fokra felszökik a dolog. CM futtatás után elvileg 30%al gyorsítja a dolgokat és a CPU-t is lehűti max 5 fokkal.
3. Böngészőnél ha weblapon vagyok pl. nemzetisport.hu és fennt vagyok a lap tetején észrevettem h ha lefele huzom az ujjam a telo tetejéről elkezd egy ilyen kifehéredős rész lejönni mintha valami effekt lenne. Kamerában 2 oldal jön elő a teló hosszában. Sima menüben nem csinálja. Ha ez vmi effekt és ki lehet venni és tudja valaki hol lehet azt megköszönném mert idegesít
4. Akksi probléma. Olvastam régebbi kommenteket,hogy Wi-Fi ON-al nagyon zabálja az akksit,de elindulok itthonról 100%on melóba 50 perces busz úton messengerezés vagy fb használattal már 75-80%on vagyok. Kb. fél óra játék meló végéig és ugy indultam el valamelyik nap hazafele 8 óra műszak után hogy 20%-on vagyok,nekem ez nem valami strapabiró és a 8 óra alatt csak szünetekben nyomkodtam ami max 40 perc volt. Netet is letiltottam(adathasználat) de ugyanez volt kb. A Wi-Fi-t meg nem merem kilőni mert múltkor is hazajöttem elfelejtettem visszalőni és a mobilnetemből zabálta le az adatforgalmat mikor streamet néztem alvás előtt
5. Vettem hozzá egy Sennheiser fülest,és már nem egyszer jött elő,hogy zenehallgatás közben hirtelen elhalkul szép lassan a zene majd ismét visszamegy az eredeti hangerőn hallgatott értékre. Füles probléma nem hiszem hogy lehet mert gépen jól működött mikor teszteltem.
6. Stream nézés közben előjött olyan gebasz,hogy elmosódott a képe a streamernek majd ismét visszajött a kép rendesen,általában egy streamert szoktam nézni de majd másoknál is letesztelem lehet nála volt a baj és nem a telefonnal.
Egyenlőre ennyi. Most lettem androidos tulaj eddig windowsom volt amivel nem voltak ilyen problémák szóval ha romolni kell v ilyesmi azt nem hiszem hogy be merem kockáztatni mert nem értek hozzá
Előre is köszi a válaszokat
-
Dulin
csendes tag
Euronicsba lehet venni külön stationt. http://www.euronics.hu/ASUS-PAD-STATION-p47171
-
Nyick
tag
válasz lEninpApA #721 üzenetére
1.ez nem windows, ne foglalkozz vele hogy mennyi ramot eszik, a cleanmastert is töröld le a p...ba.
3. ez azt jelenti hogy a lap tetején vagy.
4. a fb app tudtommal eszi az akksit, de gondolom tele vagy még szórva ilyen cmsecurity szarokkal, lehet ezek eszik az akksit. Meg tudod nézni az energia- felhasználási táblázatban.
5. akkor halkul el ha jön üzenet, sms, vagy valami ami hangot adna.[ Szerkesztve ]
-
lEninpApA
csendes tag
válasz Pikkolo^^ #725 üzenetére
Ja én is eléggé nehezen váltam meg a Nokia Lumia 720-tól,de mindent tudott amit kellett csak játszani nem tudtam rajta meg 512 ram miatt kidobálgatott néha még böngészőből is Fasza képet még kesztyűben is tudtam használni,külön fotózós gomb ezek azért hiányoznak
Ezzel meg totál semmi baj az akksi dolgot tudom kezelni powerbankkal de ha egyszer véletlen otthon hagynám lehet bajban lennék Egyébként tényleg a WiFi eszi az akksit mint állat meg a játék amivel tolom,de a képernyőre is 30%ot írt a cella készenlét is 13% volt tehát van ami zabbantja elvileg
Köszi a válaszokat Nyick Már azt hittem valami probléma van a készülékkel
Még egy dolog,vettem egy tokot rá potom összegért,bőrtok,viszont a belső része kicsit összefogta a hátlapját tehát kicsit lett benne fekete,elvileg azt mondták sebbenzinnel letörölhető simán és nem tesz benne kárt,de azért ha valaki tud jobb tanácsot mondani azt is meghallgatom,szilikon tok meg hétfőre jön hozzá,után remélhetőleg nem lesz foltos hátlap problémám
Még egy kis off:
pcx.hu-n láttam egy tokot amit lehet berendelnék mert jónak néz ki,de nemtudom beleférne-e szilikontokkal a telefon.
Teló paraméterei ugye 143.9 x72.5 x 10 mm a tok pedig 148 x 85 x 15 mm
https://www.pcx.hu/termek/cooler-master-dorset-pouch-c-if0u-wfdo-ic-mobiltok-109074
Erről lenne szó,szilikon tokkal vajon bele fog-e menni?
-
bihariszabi
aktív tag
válasz lEninpApA #727 üzenetére
Én nem tudom megérteni, hogy mekkora akkuteljesítményt szeretnétek egy laptop tudású telefontól. Sőt, nekem a laptopomban is gyengébb kijelző van mint a telefonomban. Lumiám nekem is volt, kesztyűben is működött, de minek? Az ikonokat sosem találtam el .
Fotózni meg három féle módon lehet, csak hát a haveroktól hallott baromságok helyett (battery doktor, vírusirtó, cleanmaster) helyett olvasgatni kellene a felhasználói útmutatót . -
PPeter68
csendes tag
A szervizből visszakaptam a telefonomat - melyet azzal a jelenséggel küldtem be, hogy nem volt képes a táblában működni.
Itt jegyzem meg, hogy a sárga csík az én kijelzőmön is látszik - csak ép bal felül. Ellentétben az előttem író sorstárssal - nem a hangerőgombnál - hanem a másik oldalon.Lehet, hogy ez a csík a melegedéssel kapcsolatos - de nem gondolom, hogy a kiváltó ok azonos...De ez még annyira nem zavaró.
A lényeg:működik a tábla!
Na de a megoldás még érdekesebb - frissítették a telefont 5.0-ra!
Most elgondolkodtam.
Ez azt jelenti, hogy ez hivatalos verzió?
Most én nem ecsetelném, hogy milyen visszalépés az előző verzióhoz képest - maradjunk annyiban (ha óvatosan akarok fogalmazni) - tulajdonképpen egy másik telefont kaptam vissza.
Ezen még túl is tudnék lépni , de van egy nagy baj: nincs GPS!Van e Ötletetek arra, hogyan úszhatnám meg az újbóli szervizt?
Nagyon macerás állandóan telefont cserélgetnem. -
Pikkolo^^
addikt
válasz bihariszabi #732 üzenetére
Mit kell nézni?
-
bihariszabi
aktív tag
válasz Pikkolo^^ #733 üzenetére
A nagy fehér atyát a forgó bigyóval. Csak forog-forog és nem történik semmi. Konkrétan se keresni, se böngészni nem tudok tőle.
Más. A zenelejátszóban az albumnézetben nekem eltűnnek a képek. Ha megnyitom az albumot, akkor megjelenik. Nektek ez rendben van 4.4-en?
[ Szerkesztve ]
-
PPeter68
csendes tag
válasz bihariszabi #734 üzenetére
Mint látod én is szenvedek...és asszem most megtaláltam a root cause-t.
Visszaálltam 4.4.2-re - de ott is teljes volt a káosz - még nyersen is (nem engedtem semmit frissíteni/telepíteni)
SD - kártya! - voltak rajta sérült fényképek (2 db!) - és olyan szinten akasztotta a telefont, hogy kikapcsolni sem volt képes...szedd ki az SD -t (ha van benne) és úgy próbáld ki.
-
bihariszabi
aktív tag
válasz PPeter68 #735 üzenetére
Ehh, kiszedtem, visszatettem, de ugyanúgy nincsen albumkép. Már letakarítottam a rejtett thumbnailt is, az se segített . Az hétszentség, hogy nem fogom legyalulni az egész memóriakártyát. Akkor inkább így használom.
De arra legalább rájöttem, hogy a frissítés cseszi el, mert ha lecserélem a gyári verzióra, akkor van albumkép...
[ Szerkesztve ]
-
PPeter68
csendes tag
Szóval - más ötlet nem lévén hallgattam Rád...és visszaraktam a 4.4.2...továbbra sincs GPS - viszont működik a tábla.
Így viszont végképp nem értem, hogy a "Nagytudásúak" miért húzták fel az eszközt 5.0-ra...ennyit a szervizről...
Szóval visszaraktam az 5.0 (mert most ez a hivatalos) - GPS továbbra sincs.Ebből megint szerviz lesz - és most már a sárga csík is zavarni fog a kijelzőn...
-
vicuvicu
csendes tag
Hello,
Kérem valaki segítsen, hogyan tudom kikapcsolni a telefonon a T9 szövegbevitelt.
Meg, hogyan tudom az alkalmazásokat nekem tetszően pakolni.
Illetve hol találhatok Padfone S-hez normális használati útmutatót? Angol is jó, ha nincs magyar. Köszönöm előre is. -
bihariszabi
aktív tag
válasz vicuvicu #738 üzenetére
Most nem rosszból, de ha ezekre nem jöttél rá magadtól, akkor nem biztos, hogy megfelelő telefont vettél...
Hogy valakinek ne legyen az teljesen logikus, hogy az Asus telefonhoz a www.asus.hu oldalról szedje le a használati útmutatót, vagy hogy a felugró billentyűzeten a fogaskerékre kattintva a beállításokba jut, ahol kikapcsolhatja a T9-et, akkor az mit fog csinálni, ha kap egy képet email-ben? Mert ugye alapból azt se jeleníti meg. -
vicuvicu
csendes tag
már mindent megpróbáltam a beállítások menü nyelv és bevitel alpontja alatt...
mégis még mindig szójavaslatokat tesz...
nem értem -
vicuvicu
csendes tag
válasz bihariszabi #739 üzenetére
Eddig kicsit jobb telefonom volt,
BlackBerry Porsche Design P9982.
Azzal ilyen gondjaim nem voltak.
A fogaskeréknél minden pipa ki van szedve
és az automatikus javítás funkció is.
Ennek ellenére csinálja, okoska.....
Pedig még az instant dictionaryt is kikapcsolatam. -
bihariszabi
aktív tag
válasz vicuvicu #742 üzenetére
Akkor én vagyok a hülye meg sz@r az Asus. Furcsa, hogy te okoskázol és teljesen alapvető dolgokat nem vagy képes megcsinálni. Szerintem ezen a fórumon nincsen 5 ember aki elolvasta volna a használati útmutatót és mégis tudják kapcsolni a szó javaslatokat. Vagy szerinted mi kint voltunk Taiwanban képzésen? Hiába jössz, a Porsche designnal, mi sem úgy születtünk, hogy elsőre tudtuk mi hol van. Csak te hozzá vagy nagyon szokva, hogy mindent megcsinálnak helyetted, mert nő vagy. Ne aggódj, majd itt is lesz aki még találkozni is akar veled, annyira segítőkész.
-
bihariszabi
aktív tag
:-D zsákbamacska. De miért van, hogy velem nem ilyen segítőkészek az emberek ? Növesztenem kellene 3,14nát. Bár nem szeretnék úgy élni, hogy azt hinném azért van mindenki oda értem mert milyen elragadó a személyiségem, közben pedig csak a 3,14-námat akarják .
De hogy a témánál maradjak, szerintem a T9 az nem "gond", csak van aki érti, van aki nem érti. Sok-sok milliót kaszált az, aki kitalálta és én nagy szeretettel használom.
[ Szerkesztve ]
-
Tom997d
csendes tag
válasz bihariszabi #747 üzenetére
Igen, furcsa volt, de megpróbáltam.. Nagy csalódás egy Asustól, hogy nem lehet pótolni.
[ Szerkesztve ]
-
nyalifali
aktív tag
V12.2.2.41 tapasztalat?
Nekem eddig pozitív akku üzemidő.
90% frissítettem, azóta 42 óra és most 15%.
Mobilnet/wifi + kékfog folyamatosan ON.Előtte 12h és töltöttem...
VaNmIT
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest