- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mofli
csendes tag
válasz Bibic72 #1250 üzenetére
Én nem a te hozzászólásodra reagáltam hanem csak úgy általában mert vannak páran akik ezt csinálják, de látom magadra vetted. Ami jelzi, hogy bizony te vagy az aki megsértődött mert én ugyan nem. Csak nem értem. Viszont ha vásárlási tanácsot szeretnél adni akkor azt lehetne úgy is, hogy nem ócsárolod, pocskondiázod stb... a készüléket. Hanem például, hogy te a te készülékeden az általad használt formában, rootolt-e vagy sem stb, ezt meg ezt tapasztaltad. Mert mint tudjuk nincs két egyforma készülék.
Amúgy nekem ezelőtt Samsung telefonjaim voltak amikkel nem igazán voltam megelégedve mégsem megyek a topikjába szidni a készüléket.
Egyébként béke veledCsak nem a bihariszabi volt az előző nick neved?
-
Bibic72
tag
Mindketten tudjuk, hogy nekem címezted, szóval kár a gőzért, nem nekem fáj az igazság. Én nem sértődtem meg. Teljesen mindegy, hogy milyen telefont használsz és milyet nem. Meg hogy bejársz-e a Samsung topicba. Mert én bejárok, és van akinek nem tetszik a Samsung de nem oltogatom. Sőt, javasoltam, hogy adja el, ne kínlódjon vele ha ennyire utálja a Samsungját. Itt meg ha valaki ír egy negetív véleményt az általad agyondicsért telefonról, akkor rögtön trollnak kiáltjátok és megy az össznépi támadás.
Sose volt a családnevem Bihari, nem is vagyok bihari, Szabolcs meg végképp nem.
Hölgyek! Ugyan hetero vagyok, mégis arra kérlek titeket, hogy ne írjatok privát üzenetet. Ugyanis nekem csak akkor van merevedésem, ha 6 hónapot meghaladta a tellám újraindítás nélküli üzemideje. Köszönöm.
-
Courage_7
aktív tag
Elvileg holnap jön a WW-s 6.0:
http://www.asus.com/zentalk/thread-80001-2-1.html
-
Tomacko
senior tag
Sziasztok.
Kár itt bármin is meg sértődni urak. Én úgy látom, hogy olyan dolgokat vesztek feleslegesen magatokra amit nem kéne.....Béke, szeretet, barátság.....
Én is kiváncsi vagyok, hogy miket írtok majd az új rom-ról pár nap múlva.... Szóval én majd egészen biztosan csak utánatok teszem fel. Én annál elvnél maradok, hogy ami jó és teszi a dolgát és megfelelő számomra, azt nem "frissítem" fel amíg nem látom várható előnyeit
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Bibic72
tag
válasz Tomacko #1257 üzenetére
Én nem írok véleményt, mert majd megkapom, hogy troll vagyok meg minek jövök ide ha csak fikázni (őszintén írni) tudok. Már rájöttem, hogy a troll szót a hisztisek találták ki.
Majd olvashatod, hogy fúú pillecukor csatt csatt csatt csatt aaaahhh, aaaaa wááó hat pont zíró csatt csatt csatt csatt huuuuhváááó zsírkirály csatt csatt csatt csatt aaaahhh. Mert ugye ide csak ilyet szabad írni.Hölgyek! Ugyan hetero vagyok, mégis arra kérlek titeket, hogy ne írjatok privát üzenetet. Ugyanis nekem csak akkor van merevedésem, ha 6 hónapot meghaladta a tellám újraindítás nélküli üzemideje. Köszönöm.
-
HUNited
őstag
Jaj srácok de viccesek vagytok. Ha nem lenne ennyi bajom még röhögnék is.
-
gps76
őstag
válasz Bibic72 #1258 üzenetére
Szerintem hagyjátok abba,semmi értelme nincs, inkább örüljünk, hogy van egy olyan telefon + tabletunk ami pár apró hibától eltekintve normálisan használható,( reméljük a 6.0 nem lesz visszalépés), és sok " örömet" okoz gazdájának(nekem ez a véleményem). Mondom ezt úgy, hogy jópár telefon az olcsóbbaktól a drágábbakig megfordult nálam és nem 1 napig használtam őket...
[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
senior tag
válasz Bibic72 #1258 üzenetére
Látom faszán lejött a lényeg..... Pont leszarom, hogy kinek mi a véleménye, csak láttam, hogy sokszor ugynazt mondjátok más nyelven..... Na mind1 is, a vitátokba nem szállok be eztán sem.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Bibic72
tag
válasz Courage_7 #1264 üzenetére
Lesz benne projektor és 2 hétig fogja bírni egyetlen töltéssel. Lesz benne retinascanner. Leolvasod a retinádat, a rendszer azonosít név szerint és automatikusan testreszabja a rendszert. Ha valaki rezgő funkciógombot kér annak bekapcsolja, nekem letiltja mert én utálom és a másik relefonomon is ki van kapcsolva mert folyton megnyomom játék közben és akkor rezeg, holott le van tiltva. Másoknak engedélyezi 256 böngésző lap egyidejű működést. Meg állítólag olyan is lesz benne, hogy az összes alkalmazás megnyitva fog futni a háttérben és mégis 2 hétig bírja egy töltéssel.
Hölgyek! Ugyan hetero vagyok, mégis arra kérlek titeket, hogy ne írjatok privát üzenetet. Ugyanis nekem csak akkor van merevedésem, ha 6 hónapot meghaladta a tellám újraindítás nélküli üzemideje. Köszönöm.
-
TheMiller
tag
Sziasztok,
A héten véget ért nálam a telefon kálvária, majdnem két hónap volt. Visszakaptam a telefon vételárát maradéktalanul.
Tapasztalatként az alábbiakat szeretném megosztani:
- Semmilyen információt nem lehet kiharcolni a javítás állapotáról, mindenképp kivárják a 30 napot.
- Garis javításnál nem kérnek el minden cuccot, viszont később saját költségen akarják beküldetni (erről írtam már korábban), viszont ha problémázol, akkor hajlandóak garis futárt küldeni.
- Meg se próbálj időpontra (adott nap, nem azon belül!) futárt küldeni, direkt nem foglalkoznak vele.
- az ASUS-nál valamint a TMX-ben (szerviz) mindenre tojnak, tetű lassúak. Bármivel próbálkozol, nem érdekli őket. Ez alól kivétel az az eset, mikor a maradék tartozékokat adtam le. Az éppen bent lévő TMX-es ügyfélszolgálatos/ügyintéző srác informatív és segítőkész volt, melyet ezúton is köszönök.
- Ugyanitt megtudtam, hogy amúgy NEM ők javítják ezeket a telefonokat (gondolom alvállalkozójuk van)
- Azt is megtudtam, hogy ha leadtál minden tartozékot, akkor azt az ASUS-nál AZONNAL látják, mert közös rendszerük van. Az ASUS meg 1 hónapos ügyintézési időt írt nekem. Érdekes, hogy mikor megpedzegettem a fentieket, meg azt, hogy eltelt már 6 hét, akkor már másnap megkaptam a kártalanítási papírt..
- (egyéb dolgok miatt) 3 telekom üzletben jártam, legnagyobb meglepetésemre mindehol egyből segítőkészek voltak. Azonnal mondták, hogy fizetik a vételárat (ami a vásárláskori számlán van, másra amúgy sem lennék jogosult), minden egyéb dolog egyből, kérés nélkül el lett intézve. (pl. kötbér, stb)
- Ezt megelőzően írtam a Telekom ügyfélszolgálatra egy emailt, 4 nap múlva egy hölgy telefonon keresett meg (és nem emailben!), aki nagyon lelkiismeretesen mindenről tájékoztatott, még az esetleges buktatókra is felhívta a figyelmem. Valamint mesélt arról is, hogy mennyivel jobb volt az élet, mikor még nekik is volt szervizük..Az elmúlt időszakban nem a csigalassúság volt a megterhelő, hanem az, hogy csak akkor voltak hajlandóak megmozdulni az ügy érdekében (akár több hét várakozás után) ha én kiharcoltam. Hihetetlen, hogy a fenti folyamat eseményei majdnem két hónapot vettek igénybe, mikor ezt 1 (maximum 2) hét alatt is el lehetett volna intézni.
Viszont a Telekom nagyon korrekt volt. (Ügyintézés időpont foglalás után is csak 10 perc volt)
Elnézést a fenti OFF-ért, hátha valaki hasznát veszi.
The World is Yours
-
Bibic72
tag
válasz Tomacko #1268 üzenetére
Mi van? Kellemetlen szembesülni az iróniával? Kellemetlen olvasni, hogy a ricsaj amit rendeztek a 6.0 körül az kb olyan nevetséges mint amit én írtam? Akkor nézz magadba. Lehet, hogy kiderül, hogy neked vannak baromságaid. Szerintem tudod is legbelül és ezért háborodtál fel. Érdekes, Nyalifali fórumtárs értette a viccet csak te nem. Remélem Themiller fórumtársat nem fogod kikezdeni azért mert leírta a nagy igazságot az Asusról. Bár csak akkor is lett volna ilyen írás amit Themiller írt, amikor én álltam az Asus vásárlása előtt. Akkor tuti nem vettem volna meg. És most már nagyon gyorsan vegyél vissza a hangnemből. Otthon a családodnak beszélj így..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Az létezhet, hogy az 5-ös rom, gyorsabban meríti az akkut, mint a 4-es? Mondkettőben le vannak tiltva azok a szolgáltatásaok, amiket nem használok. A használat kb ugyanaz.
Üdv
XpodMost kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Tomacko
senior tag
-
Bibic72
tag
válasz Tomacko #1273 üzenetére
Pont ezt mondom. Koccanj le rólam nagyon gyorsan. Találj magadnak másik játszópajtást. Ne hidd, hogy én nem tudom hol kell feljelentést tenni......
Amíg nem írok neked, te se írj nekem és a megjegyzéseidet is tartsd meg magadnak......[ Szerkesztve ]
-
Bibic72
tag
válasz Courage_7 #1276 üzenetére
Tévedés. Nekem a hülye emberek létezése a legfájóbb dolog. Ha figyeltél volna, láttad volna, hogy én magam kértem meg, hogy ne írjon. Ugyanakkor azt most megfigyelheted, hogy fog kaparni, hogy nem válaszolok neki 😉
-
nyalifali
aktív tag
Az Asusnál valaki megsajnálta a WW tulajokat és szivárogtatott.
Nem tudni miért nem rakták ki a felületre, viszont innen tölthető saját felelősségre:recovery mode -> apply update from external storage
[WW_PF500KL-12.2.2.43-13.6.5.30-fota-user]
Nálam már frissül...
Update: nálam error code7 elhasal, viszont emlékeim szerint azért mert én csomó gyári alkalmazást eltávolítottam.
[ Szerkesztve ]
VaNmIT
-
Bibic72
tag
válasz nyalifali #1278 üzenetére
Ügyeskedős verziót már egy hónappal ezelőtt is feltehettem volna . Én megvárom a hivatalosat .
-
nyalifali
aktív tag
-
Bibic72
tag
válasz nyalifali #1282 üzenetére
Mit hisztizel? Értem én, hogy azt hiszed halhatatlan leszel, ha te linkeled be elsőként a friss verziót. De a helyzet, az, hogy baromira nem véletlen, hogy még nem adták ki a hivatalosat... Vagy azt hiszed, 3-4 taivani ember az Asusnál dörzsölgeti a kezét és azt mondja: "B@sszunk ki a ww tulajokkal, szivassuk meg őket és várassuk meg jól"
Nem. Nyilván van valami oka a késésnek. Úgy csinálsz, mintha az életed függene a 6.0-ás verziótól. Komolyan nem értem mi a fene van ezzel az országgal? Küszöbön a harmadik világháború, nektek meg az a legfontosabb, hogy mikor lesz már 6.0 és hogy ki jelenti be elsőként a hírt a fórumon. Nem semmi.[ Szerkesztve ]
-
nyalifali
aktív tag
Done. 6.0.1 version up.
Visszatettem recovery-ből a WW-12.2.2.43-at, és egyből a WW-13.6.5.30-at ráengedtem.
"that was simple and clever"
VaNmIT
-
Bibic72
tag
válasz nyalifali #1287 üzenetére
Szólj az orvosodnak és benyomja neked, ahová akarod
#1285) Courage_7 Nocsak. Fél óra teszt alatt minden oké? Akkor ez egy jó ROM
[ Szerkesztve ]
-
Bibic72
tag
válasz nyalifali #1289 üzenetére
Fú tök jó tök jó, olyan izgalmas, még sose volt okostelefonom, csak már mpx 200-al kezdtem több mint 10 éve. Na most csodálkozol mi?
-
nyalifali
aktív tag
Nem. Akkortájt cseréltem a 8210-t V3-ra. Szép emlékek kösz!
VaNmIT
-
Bibic72
tag
válasz nyalifali #1291 üzenetére
Azok nem okostelefonok. Az mpx200 viszont okostelefon.
[ Szerkesztve ]
-
HUNited
őstag
No azért egy winfost nem neveznék okostelefonnak. A legtöbb szempontból szar volt. Akkor mér inkább a Symbian.
-
Bibic72
tag
válasz HUNited #1293 üzenetére
Látom nem érted a lényeget. Valóban szar volt az a rendszer, meg maga a telefon is. A lényeg az lett volna, hogy akkor kezdtem az okostelefonozást. Vagyis azokon már régen átestem, amiken sokan még csak most, vagy 1-2 éve. Meg ugye sok embernek hiába van ott az okostelefon a kezében, mástól kér információt, mert nem képes használni a saját telefonját. Mert azzal van elfoglalva, hogy hány százalékot fogy az akku, meg van-e hajszálkarc a kijelzőn. Erre akartam kilyukadni..
[ Szerkesztve ]
-
HUNited
őstag
válasz Bibic72 #1295 üzenetére
Nézd barátom, nem vitatom el tőled, hogy régi motoros vagy. Akkor sem hívnám okostelefonnak (nem is volt képes a mostani funkciókra) ezeket a készülékeket. Én jómagam akkoriban Symbian (UIQ3) párti voltam, de azon túl, hogy egy használhatatlan stylussal kellett a képernyőt kezelni, semmi okos nem volt abban sem, egy akkori átlagos mobilhoz képest. Sőt, szerintem a normál mobilokon a java alapú alkalmazások még jobban is futottak. Én a magam részéről úgy számolok, hogy az első okostelefonom egy HTC Desire HD volt, mert ez volt az első ami tényleg kényelmesen kezelhető volt, és extra funkcionalitást kapott. Például az Ericsson P990i-met én nem tekinteném okostelefonnak. Inkább volt az PNA, ahogy szerintem a te készüléked is.
-
Bibic72
tag
válasz HUNited #1296 üzenetére
Az attól függ, hogy mitől okos az okostelefon. Mert szerintem attól, hogy milyen széleskörűen lehet felhasználni. Tehát 12 évvel ezelőtt egy emailt nem csak elolvasni tudtam mint más az oprendszer nélküli telefonnal, hanem a mellékelt zipet kitömöríteni és olvasni a benne lévő filet kiterjesztéstől függetlenül, mert adott esetben volt fent office csomag. Ez most csak egy példa. Vagy míg a hagyományos telefon az le tudta játszani a 3gp videót, addig én az avi kiterjesztést is. És még sorolhatnám. Ugye akkor volt az msn messenger, amiről akkoriban sokan még PC-n sem halottak és mikor mondtam a hagyományos mobilt használó ismerőseimnek, hogy én messengerrel napi 300 üzenetet váltok "ingyen" , akkor fokhagymafüzérrel és fakereszttel védekeztek ellenem mert azt hitték, hogy a sátán ivadéka vagy vámpír vagyok amiért ilyen szavakat ismerek, hogy messenger. Tehát ettől okos egy telefon és nem a 8 magtól, mert az csak felszereltség. A felhasználói skála, nos ettől okos a telefon. És egy plázacica kezében aki kistáskáját könyökhajlatába akasztava, kezében S7-el nyitot Viberrel mászkál, hát az ő kezében az S7 is butafon. Vélhetően semmi másra nem tudja használni, ahogyan sokan nem tudják itt a fórumon. Ugye megkérdezi, hogy tudunk-e üvegfóliát az ebayen. Ott a kezében az okostelefon, de feltételezem, hogy PC-ről ír mert telefonról kényelmetlen (mert ugye se a T9-et nem képes használni, sem a swypeot), nem képes beírni a böngészőjébe, hogy ebay.com és az ottani keresőbe nem képes beírni, hogy glass screen protect for a5 2016 vagy valami hasonló szöveget. Na ezeknek az embereknek hiába adsz iPhobe 24S-t, akkor is butafon lesz a kezébe és ez a lényeg. Nem az, hogy minek nevezed te vagy hogy van-e benne folyadékhűtés meg retinascanner.
-
gps76
őstag
Térjünk a lényegre... Felraktam a 6.0.1-et és eddig pozitívak a tapasztalatok...
-
Courage_7
aktív tag
Én két dolgot észrevettem. Amikor több alkalmazás nyitva van, és épp bezárnád az utolsót oldalra elhúzással, akkor előtte néha magától bezárja az alkalmazásváltót. A másik a rádió, az ugyanúgy botrányos.
Szvsz a multitasking viszont jelentősen javult, és talán kicsit az üzemidő is jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Bibic72
tag
válasz Courage_7 #1299 üzenetére
Magyarul adtak a szarnak egy pofont. Nem is várom már, hogy a hibákat kijavítsák. Nincsen nekik abban semmi biznisz, hogy egy elavult és leszerepelt gépet szépítsenek.
Az, hogy jobb az üzemidő, az lehet a 6-os rendszer sajátossága.Hölgyek! Ugyan hetero vagyok, mégis arra kérlek titeket, hogy ne írjatok privát üzenetet. Ugyanis nekem csak akkor van merevedésem, ha 6 hónapot meghaladta a tellám újraindítás nélküli üzemideje. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest