- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mofli
csendes tag
Üdv.
Hozzáértőktől kérdezném akik már telepítették a legújabb firmware-t, hogy náluk mennyi időbe telt a frissítés?
Tegnap délután én is feltettem, de szokatlanul gyorsan ment, úgy 5-6 perc volt az egész folyamat. Eddig csak Samsung telefonon csináltam frissítést, de az jóval lassabb volt. Ebben a formában csináltam
-biztonsági mentés
-gyári visszaállítás
-room másolása telefonra
-elindítottam a frissítést
-telefon kikapcsol magától majd újraindul és telepít
Ez az egész nem volt több 10 percnél mindennel együtt. Lehet valamit rosszul csináltam? -
Mofli
csendes tag
Olyan nagyon sok adatom nem volt, a képeket és zenéket átmásoltam a memória kártyára. Az sms-ről meg a kapcsolatokról csináltam mentést meg a programokról és feltöltöttem drive-ba amit vissza is töltöttem simán frissítés után. A verziónál jókat ír ki, android 5.0 a kernel 3.4.0-perf-gec2e888 a build pedig LRX21M.WW_Padfone-12.2.2.37-20150827
-
Mofli
csendes tag
Reméljük, hogy igen eddig legalábbis jól működik rajta minden. Csak meglepő volt, hogy nagyon hamar végzett mind a visszaállítással mind pedig a frissítéssel. Ezelőtt egy Samsung volt az első Androidos telefonom, de annál jóval tovább tartott akárcsak az előtte lévő Bada rendszer frissítése.
-
Divi
aktív tag
Haligali!
Van köztetek valaki aki esetleg talált valami olyan tokot ehhez a csodához, amiben van egy fizikai billentyűzet is esetleg?
(Valami olyasmi mint az első Padfone esetén volt, amikor még 3 részes volt a szett...)
Ha találnék valami olyat, ahol 1 egysgként lehet kezelni a billt, a tabletet és a telefont best buy lenne...
lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
-
Divi
aktív tag
Illetve ilyen varázslatos szett, Windows OS-sel gondolom messziről sem létezik, ugye? :-\
-
Divi
aktív tag
válasz bihariszabi #511 üzenetére
Nahát!
Erre az opcióra nem is gondoltam. Köszi az ötletet!lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
-
lmano
tag
09-15-én kijött egy újabb firmware. Valaki próbálta már?
ASUS PadFone S Firmware: V12.2.2.37 Only for WW SKU (Android 5.0)
Improved Item:1. Enhanced system performance
2. Add PadFone station assistant widget
3. Improve quality of communication
4. Fix system UI virtual key issue
5. Fix external storage path issue
6. Fix HW info issues in Settings -
nyalifali
aktív tag
Valaki root-olta az új firmwaret?
VaNmIT
-
ISari
tag
Hali,
igaz, hogy leginkább Infinity-ben utazom, de szerintem az S-re is jó az ALCOR BT100 bluetooth billentyűzete
Az ára máshol is ennyi. Pl. Auchan
Nekem a 10,1-es Padfone 2 és az annál kívülről 1 mm-el nagyobb Infinity station is szépen belefért.
És a lényeg: magyar ékezetes karakterek vannak rajta. Sajnos a hosszú í-t kicsit eldigták (alt j), d a többi elég jól kézre esik.Ínyenceknek van 7-8 collos is.
A fiam X Minije (PF451CL) ilyenben lakott egy ideig.Jól bírja az akkujuk. Nekem 2 havonta kell tölten visszafogott használat mellett.
A borosta nem szúr, csak tudni kell a megfelelő oldalára születni .................. :) A cipőm is ASUS. Nike Air PegASUS :)
-
ISari
tag
válasz tothjani81 #476 üzenetére
Szia,
a kopás dolgot a mi a sation-ba való betoláskor keletkezik, a Padfone 2 esetében gariban orvosolták: kicserélték az egész kitet.
Ha a Padfone S is ilyent csinál, szerintem ki kellene cserélniük. Nem hiszem, hogy javítható. Ha betesznek egy új kerete a telóba az pont úgy fog állni, mint a régi...Mostanában a Cordon a régebbi modelleknél előszeretettel cserél ki mindent gariban, amit még le tud tolni a gyártó torkán.
A Padfone 2-esek garanciája most fut ki. Félnek, hogy rajtuk marad a sok drága alkatrész. Kevés őrült javíttat pénzért náluk.(Csak zárójelben: Az Infinity szériáknál (A80, A86) nem volt kopás gond.)
A borosta nem szúr, csak tudni kell a megfelelő oldalára születni .................. :) A cipőm is ASUS. Nike Air PegASUS :)
-
ISari
tag
válasz bihariszabi #521 üzenetére
Azt írja, hogy olyasmi, mint az első PadFone volt...
-
gabika318
aktív tag
A feleségem szeretett Padfone S készüléke feladta a harcot: asztalra lerak, semmi buhera, minden gyári. Majd mikor visszament a telóhoz, az kb. 100 fokon "izzik". Kikapcsolt, forró volt és azóta nem lehet bekapcsolni, töltést sem veszi. Várom a futárt, hogy elvigye ASUS-ékhoz garis javításra/cserére. Valakinek volt már ilyen?????? áprilisban vettük a Tmobilnál.
[ Szerkesztve ]
[Phone: Jiayu S3 (2GB)][Sys: JIAYU.DE 5.1 RC1][Recovery: TWRP 2.8.7.0]
-
Divi
aktív tag
Látatlanban nekem akkumlátor cellazárlatnak tűnik.
-
Tomacko
senior tag
válasz gabika318 #524 üzenetére
Én is aksira tippelek, hogy az ment tönkre. Majd számolj be, hogy mi lett a végeredmény.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
bihariszabi
aktív tag
válasz turnesjoska #528 üzenetére
Szerinted a Samsungnál meg a Sonynál nem ugyanez van? Vártam én már 1 hónapot is Sony telefonra. És mégis melyik márkát választod? Egyedül az iPhone topicban verik a mellüket a nagyvadak, hogy nekik 4-5 nap alatt megcsinálják ezt a futáros cirkuszt. De hát ugye iPhonet nem veszek, mert próbáltam és szenvedjen vele más. Én már végigzongoráztam minden márkát. A Sony szervize is rémálom és ráadásul fos munkát is végeznek (feszegetés nyomok a házon). És akkor nem beszéltem arról, hogy rettenetesen lassú és gyér a szoftveres frissítésük, míg az Asus a hibákat pár héten belül javítja, újdonságokkal lát el minket. Míg egy Sony telefont megveszel jópénzért, és nem ilyen hamar adnak ki rá következő számú ROM-ot, ráadásul a hibajavítások is félévente, vagy inkább évente jönnek a Sonynál. Azok is csak 2 évig, utána vegyél másik telefont. Az iPhone ugyanez. Mikor nekem volt iPhonefosom, akkor kaptam rá egy frissítést fél év múlva, jól elb@szták, mert mikor fölvettem egy telefonhívást, akkor csak jópár másodperc múlva adott vonalat a telefon, aztán hallóztam mint egy balf@sz, közben vonal nem volt. Ez az úgynevezett hívásbug. Amit az iPhos tulajdonosi pályafutásom alatt sose javítottak ki, pedig jött vagy 3 frissítés, de egyik csomag sem tartalmazta a javítást. A hiba nem egyedi volt, az iPhos tulajok 60%-a bírt ezzel a buggal a fórumon (szerintem a többieknek is volt, csak nem vették észre, de ez az én magánvéleményem).
Mi van még. Samsung? Volt egy közép kategóriás Samsungom, abban kevés volt a memória, így bug, lassulás, fagyás volt a jellemző. Tehát Samsungból 100 ezer alatt nem nagyon érdemes venni. Mert van pár ismerősömnek drágább Samsungja, azokkal nincsen gond. De ki tudja milyen a szervizhálózat? Ne gondold, hogy azok 3 nap alatt megcsinálják, hiszen nem csak a te telefonod rossz. Ráadásul régebben a Samsung meg a Sony szervizelését ugyanaz a cég látta el, nem tudom még tartják-e ezt a jó szokásukat.
Akkor van még a MicrosoftMobile. A szoftverezettségéről inkább ne is beszéljünk, mert a gyomrom felfordul tőle. A saját szoftverét nem képes megcsinálni rendesen a saját platformjára. A Microsoft Mobile Skype (akkor még nokia volt) egyszerűen nem futott a háttérben és csak akkor kaptam meg az üzeneteket, ha éppen meg volt nyitva a Skype. Ez nem bug, ez feature, mindegyik így működött. És estig sorolhatnám mekkora szar és milyen ritkán frissítik a szoftvereket. Lehet, hogy ezeket amiket felsoroltam már javították azóta, csak azt nem hiszem, hogy a mentalitásukon és a hozzáállásukon javítottak volna. Azért kíváncsi vagyok melyik márkát választod, majd írd meg kérlek[ Szerkesztve ]
-
sztyubit
tag
Valaki tapasztalt olyat hogy telefon teteje kattog és belassul? főleg terhelés alatt és többször túlmelegszik. (Csak viszonyítás a terheléshez hogy egy kínai gyengébb telefon bírja.)
-
Pikkolo^^
addikt
-
turnesjoska
csendes tag
válasz bihariszabi #529 üzenetére
Hát ebben igazad van, mondjuk almásra gondoltam, csak nem tartom reálisnak az árakat, meg szerintem úgy vannak hogy 1-2 év dobd el, aztán vedd az újat.
Régen nézegettem a kínai csúcs noname telefonokat is cirka 50-60e ft körül hihetetlen specifikációikkal, aztán ha 1 évet bír már megérte. nem? nem is emlékszem már miért nem próbáltam ki, pedig már az is megvolt ki hozza.
céges telom HTC közép kategória nincs vele gond, habár most rá google-am hogy szerviz tekintetében ott is van baj rendesen.
Illetve az a baj hogy mindenki a Telemax céggel csináltatja úgy látom, és itt van a kutya elásva...
Sony-val jó tapasztalataim vannak /ami annyit jelent nem romlott el / Mancikának most Z1 compact van eddig le vagyok döbbenve, hogy a középkategóriába milyen jó.
Amíg nem romlott el a Padfone is szuper volt, de viszont most hogy nincs / már a harmadik hétben járunk/, nem érzem a hiányát... ezért gondolkozom van e rá szükség. Pedig munkára is használtam /excel, teamviewer, skype, fotó,/
az is lehet hogy kipróbálok egy 11.6" valamilyen Netbook ot. telefonnak meg marad a régi HTC
-
bihariszabi
aktív tag
válasz turnesjoska #532 üzenetére
Az almás telefon az több szempontból is gáz szerintem. Mindenből egyedi cucc kell neki. Kábelek, töltők. Bluetooth gondolom még mindig csak hangot visz át. És az iTunes az valami borzalom. Egyik nap még működik, másnap ugyanúgy csinálod és már nem működik. Azt mondják, macbookon jól működik, de ez miatt nem vennék macbookot. Igazából szerintem ha kifogod, akkor bármelyikkel elégedett lehetsz, ami 100 ezer körül van. A probléma akkor van, ha elromlik.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz bihariszabi #533 üzenetére
Annak mondom, mivel a Skype tökéletesen működik. Régebben valóban voltak gondok.
-
bihariszabi
aktív tag
válasz Pikkolo^^ #535 üzenetére
Magamat idézem: "Lehet, hogy ezeket amiket felsoroltam már javították azóta, csak azt nem hiszem, hogy a mentalitásukon és a hozzáállásukon javítottak volna."
Arra akarok kilyukadni, hogy ahhoz, hogy megcsinálják rendesen a Skypeot, ahhoz több év, ismétlem több év kellett. Az ASUS viszont 3 hetente valami újítást csinál a szoftvereiben és ha valami bugos, azt 1-2 héten belül javítják. A zenelejátszó fejlődése valami csodálatos, pedig kb február óta van csak nálam ez a Padfone S. Olvassák a saját fórumukat és amit kiejt az user a száján, azt pár hét múlva megcsinálják. Így értettem, hogy nem jó választás a Microsoft mobile. Tehát lehet, hogy 3 év alatt sikerült a Skypeot megcsinálnia a Microsoftnak (hozzá teszem, hogy idegen platformon mindig is hibátlanul működött, valamiért az idegen előbbre való nekik mint a saját gyermekük). Viszont ha ilyen mentalitásuk van, akkor egy előre látó ember mégis mire számítson szerinted? Véletlenül valami nem megy a telefonon, most mindegy, hogy mi, akkor majd 3 évet várok, mire megcsinálják? Hát nem. Én próbálok a jövőbe nézni és a Microsoft mobile az nem a jövő. Főleg úgy nem, hogy a felvirágzás és hanyatlás náluk igen rövid idő alatt lezajlik. Ugye a WinPhone 7 az halt meg a leghamarabb, na azon még a mai napig szar a Skype, a Facebook Messenger és soha a büdös életbe nem is lesz jó, hiszen a 8 az teljesen más. Már azóta nem is tudom hanyadik Winphone verzió van, gondolom van már 10 is, de tuti, hogy lefelé nem kompatibilis. Amúgy a Skype már ki is ment a divatból, egy ismerősöm se használja. Vibert használnak meg Facebook messengert. Persze mondanom sem kell, Hogy winphoneon a Facebook is egy rakás tré volt és nem nagyon hiszem, hogy változott valami. Csak a szenvedésre meg szarakodásra emlékszem. Én nem adok nekik bizalmat többé. És ha úgy is lenne, ahogyan mondod, hogy már javították, hát fele annyit nem tud mint a droidos vagy iphoneos verzió az biztos.
-
turnesjoska
csendes tag
válasz bihariszabi #534 üzenetére
Ebben egyet értek, minden teló jó 100e ft körül/felett csak ne romoljon el mert akkor...
És abban is igazad van hogy szopó ág hogy még cégen belül is különböznek pl a töltők...
-
turnesjoska
csendes tag
válasz bihariszabi #534 üzenetére
Jah, tegnap felhívtam az Asus-t, mindig a "kedves" férfi hang, olyan búval b@szott hangon:
- Miben segíthetek
- Mondom szerviz padfon mi a helyzet?
- Mondja még mindig alaplapra várunk..
- Kérdem, mennyi idő kb 3 héten túl vagyunkmit mond a szerencsétlen? semmi infó, vagy elnézést jön a hajó kínából vagy valami, hanem
- 30 nap után élhetek kártérítési igénnyel, még valamit segíthetek?
pff... ügyfélkezelés 0, ezt egy automata is meg tudná csinálni.
bepötyögöm a RAM számot az IVR-menübe és bemondja hogy alkatrészre várunk...
hú de felhúzott -
ISari
tag
válasz turnesjoska #538 üzenetére
A Telemax-ban javítják, vagy a Coedonban?
-
gabika318
aktív tag
---
[ Szerkesztve ]
[Phone: Jiayu S3 (2GB)][Sys: JIAYU.DE 5.1 RC1][Recovery: TWRP 2.8.7.0]
-
turnesjoska
csendes tag
Az enyémet Telemax.
ASZF nincsenek is benne, mint szerviz partner.
"
I. A MEGÁLLAPODÁS KERETEI
Ez a megállapodás az ASUSTeK saját vagy megbízott szervizközponja és a szerviz-
ügyfélszolgálat (továbbiakban ASUS), valamint a szervizközpont illetve szerviz-ügyfélszolgálat ügyfele
(továbbiakban ügyfél) között jön létre.
A Pegatron Czech s.r.o. a Cseh Köztársaságban bejegyzett vállalat, Na Rovince 882, 720 00
Ostrava – Hrabová, CZ telephellyel.
A Wistron InfoComm (Czech), s.r.o. a Cseh Köztársaságban bejegyzett vállalat, K Letišti
1792/1 664 51, Šlapanice telephellyel.
A FixDirect Kft. (megbízott magyarországi ASUS szervizközpont) Magyarországon bejegyzett
vállalat, 1033 Budapest, Huszti út 34. telephellyel.
A Cordon Electronics Kft. (megbízott magyarországi ASUS szervizközpont) Magyarországon
bejegyzett vállalat, 1045 Budapest. Széchenyi tér 9.
"De az emailben írják leadták a Telemax hivatalos szervizebe.
Mind1
Bocs hogy itt keverék a sz...
-
ISari
tag
válasz turnesjoska #541 üzenetére
Ma beszéltem az Asus ügyfélszolgálattal.
Azt mondta a fiatalember, hogy a TMX a szerződött partnerük a telefon kategóriára, csak még nem publikálták.
Át akarnak adni másik termékköröket is neki és majd utána.Ja, vihetem a Cordonba is, mert velük is dolgoznak még...
-
bihariszabi
aktív tag
Megértem, hogy feldühített a dolog. Én kivárnám azt hiszem, bár én nyugodt vagyok, így könnyebb véleményt mondani. Lehet, hogy nem fogod ez miatt szeretni. De reméljük, ha vissza kapod, nem lesz más baja.
-
turnesjoska
csendes tag
Valaki tudja, hogy ezt a gyári cuccot hol lehet megvenni, mennybe kerül?
Eddig nem találtam infót ráhttps://www.asus.com/Phone-Accessory/PadFone_X_Mobile_Dock/
vagy másik: TransKeyboard
Egyáltalán só a Padfone S hez?
köszi
-
ISari
tag
válasz turnesjoska #544 üzenetére
Ez yoól néz ki.
Úgy látom Bluetooth-os, akkor biztosan yoó lesz hozzá.Először és utoljára az A66-hoz volt ilyen. Ott volt a Station alján egy plusz csatlakozó. Abban akku is volt és töltötte az egész rendszert.
Gondolom magyar karakterek nincsenek rajta.
Ha ilyen extrákra is vevő vagy akkor nézd meg az ALCOR BT100 billentyűzetet.
[ Szerkesztve ]
-
turnesjoska
csendes tag
Vennék hozzá, csak az asus honlapján sokkal szebbnek néz ki, mint az után gyártott/más márkás változatok.
Amit linkeltél is biztos jó, de első ránézésre nekem gagyi jut eszembe.
Persze gondolom az ASUS belekerül vagy 150$ ba...Csak azt nem értem hogy hiába nem lehet rátalálni hol lehet megvenni.
Azért kérdeztem hátha valaki már elgondolkozott egy ilyen gyári kiegészítőn.?
-
HUNited
őstag
válasz turnesjoska #546 üzenetére
Maga a padfone x sincs az országban. A kompatibilis modellnél csak az X van írva, nem tudom jó e az S-hez.
Mindenesetre nem nagyon kapni, egy oldalt találtam ahol van, de kitudja milyen ország...
http://www.directd.com.my/mobile-dock-for-asus-padfone-s-keyboard
-
HUNited
őstag
válasz turnesjoska #548 üzenetére
Működni fog, csak a kialakítása. Ahol össze passzintod a két készüléket, a zsanér részénél lehet gond.
-
ISari
tag
Tudtommal az X európai változata az S.
Szerintem passzolni fog.ITT Padfone S billentyűzetként árulják.
Ha sikerül hozzájutni, oszd meg a tapasztalatokat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Competizione
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest