Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz huncutka1029 #18316 üzenetére

    Na a tiéd pont nem volt off :)

    Ezt próbáltam mondani már a legelejétől, hogy a recoveryvel kell ezt megcsinálni. A recoveryt pedig úgy kell, ahogy a leírásban olvashatod. Kiírod dvd-re vagy pendive-ra, beteszed az új ssd-t vagy bármit, és bebootolsz a recoveryről. Tökhülyéknek van kitalálva, bocsánat - szaktudás nélküli júzereknek - ezért mindenkinek működik. Ha mégsem, akkor ott a telefonos support. Vagy a megfelelő windows topic, amit fent linkeltem. Nem kell itt ilyen erőltetett marhaságokkal teleszemetelni a topicot.

    Amúgy - ha a gyerek valódi problémát írt volna ide, nem a meg nem jött menstruációja miatt görcsölne itt - akkor megkapta volna a normális választ. De kérdezni sem tud normálisan, és tisztán látszik, hogy itt csak azért van, mert nagyon ráér. Nincs neki konkrét kérdése egy sem.

    Dupla regisztrációja viszont van. Ezt még egyszer sem cáfolta meg. És ezt itt nem nagyon szeretik. Úgyhogy ha még egy ilyen offot betol, akkor megy fel és meglátjuk, mi lesz. Alapesetben is törölve lesz szerintem az összes ilyen és hozzá kapcsolódó hsz. A dupla reg miatt pedig még ki is tilthatják. Sírva fogunk fakadni...

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák