Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Örülök, hogy azért ennyire nyitottak vagytok a témában. Féltem, hogy válasz nélkül marad a kommentem. :)

    (#5538) wolf033 Ezzel két problémám van. Az egyik, hogy nem szeretnék rFactorral játszani :) Úgy döntttem, hogy AC-nek szentelem minden időmet, abban szeretnék fejlődni. Sajnos nincs is időm többre. Néha egy kis Raceroom belefér a WTCC mániám miatt. Gondolom nem véletlenül ajánlottad az rFactort, valószínűleg nincs nagy átmenet a játékok között, és amit ott megtanulok azt itt is hasznosíthatom. De azért maradok inkább az AC-nél mert most a gyakorló időszakomban jobb tapasztalatot gyűjteni az ebben szereplő pályákról, autókról. Nagyon az elején vagyok még, szeretnék egy játékra koncentrálni.
    Ligát szeretnék a jövőben. Ezt írtam is már. De most még vannak problémáim. Nem érzem magam késznek rá. Van egy út amit be kell járnom míg készen állok majd arra, hogy komoly versenyeken megmérettessem magam. És nem azért mert utolsó lennék, nem érdekel. De nincs versenytapasztalatom, és nem szeretném senki versenyét sem elrontani. Most elsősorban gyakorolni fogom az autókat és a pályákat. A tempómat szeretném javítani, aztán majd mikor van tempóm, szeretnék versenyszituációban is helytállni. És oda ugye nem csak tempó kell, helyzetfelismerés, reflex. Nem szeretnék olyan szituációba kerülni például, hogy miközben valakit szeretnék elengedni egy meggondolatlan fékezés következtében megpördülök és kiütöm a társat is. Én 14-15 éve szinte csak multiplayer játékokkal játszom (más stílusban), csapatban, egyedül. Mindig elég jó szintre jutottam abban a játékban amivel elkezdtem komolyabban foglalkozni. Tudom, hogy mindenhez gyakorlás és kitartás kell. Ez viszont most nagyon új terep nekem. A lelkesedésem és elszántságom meg van, csak értelmesen kell felhasználnom az időmet, hogy fejlődjek.

    (#5539) Penge@Borisz Én ezt egy bizonyos mértékig megértem, hogy nem adják át. Számítottam is rá. Ezért is írtam le, hogy attól nem kell tartania senkinek, hogy veszélyes lennék rájuk nézve.

    (#5540) subaruwrc: Ezt a kis leírást én is nagyon köszönöm. Komolyabban át fogom nézni, tanulmányozni.

    (#5541) KaraDani Akkor lehet én is kicsit túl gondoltam ezt a dolgot. Kicsit kapkodok, lehet még nem is kellene ezzel annyira foglalkoznom. Megpróbálom akkor finoman kitapasztalni a dolgot. Én attól félek, hogy amennyi kocsi, annyi setup variáció. Mármint, hogy alapjaiban is máshogy kell állítgatni. De ahogy most olvasom a hozzászólásokat, azt szűröm le, hogy van egy pár alap dolog amit minden kocsinál viszonylag könnyen be lehet állítani.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák