- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Igen, ha azt szeretnéd, hogy megfelelően jelenjen meg, ahhoz viszont a nézet menüben át kéne állítani minden eszközre és akkor látni fogod, hogy mit kell formázni és mire kell telepíteni, jelenleg csak a köteteket látod és csak a kiválasztott kötetet formázod majd arra telepítesz, így akár egy harmadik adat partíció is megjelenne.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Ha azért van szükségem az újra telepítésre, mert valami nem kerek akkor semmit nem töltők vissza, mindent nulláról állítok be, az a biztos. a fontos fájlokat, fontokat, stb mind lementem és megvan a következő OS-nél is. Semmilyen beállítást nem töltők vissza. Fájlokat vissza lehet tölteni, ha arra lenne szükség, azoknak semmi közük az OS-hez.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Nem "rendezett" az OS, a második Data partíció az előző rendszerből maradt és az új Data partíció tartalmát mutatja egyébnek. Működésbeli zavart szerintem nem okoz, esztétikailag nem szép.
-
joey04
titán
válasz bLaCkDoGoNe #98149 üzenetére
+1
-
CrAzY88
aktív tag
válasz bLaCkDoGoNe #98149 üzenetére
Ez a hiszti már lement az iPhone topikban, aztán jött az AW topik, most meg itt... De igen, mindig mindenhol ezt tanácsolták neki a végén, mire elfogyott a türelem a sok kínlódás után.
Blakey írta jól, nem szabad az ablakban keresni a pingvint, az ablakot meg a mekbe...Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
blakey
titán
válasz #20749568 #98166 üzenetére
Igen, az Preferences/Network/Wifi/Advanced fülön az ismert hálózatoknál törlőd a 2,4GHz-es elérést.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz #20749568 #98168 üzenetére
Akkor úgy írd, hogy SmartConnect-et használsz, nagyon nem mindegy, azt viszont a routeren kell finomhangolni. Egyébként ajánlott a külön SSID használata.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz CrAzY88 #98164 üzenetére
Igen, sajnos mindegyik említett fórumban volt szerencsém a vergődéshez.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
GreenGoblin
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #98171 üzenetére
Le lett zárva a dolog erre ti még kommentáljátok, helyeseltek egymásnak. Ez mennyivel jobb?! Mindig elfelejtem mennyire érzékeny lelkűek az Apple topik lakók. Na ez az én hibám. De van egy ötletem, lapozz ha nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
Thusor
őstag
válasz GreenGoblin #98172 üzenetére
Igazából nem tudom, hogy miért jó ez a szenvedés amit itt előadsz. Ha nem tetszenek az Apple termékek akkor ne vegyél. De az külön vicc, hogy idejössz ebbe a topicba és utána a többiekkel közlöd, hogy ha nem tetszik akkor lapozzanak, lépjenek túl a dolgon. Magadnak mikor fogod ugyanezt mondani, hogy ha nem tetszik az Apple akkor lapozz? Ez a topic nem a pszichiátria. Itt nem tudjuk kezelni a problémáidat.
[ Szerkesztve ]
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
TigerCat
nagyúr
Srácok, ezt privátban folytassátok, köszi!
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
stranger2006
tag
Sziasztok! Kezdô macesként kérdezném, hogy NTFS eszközök kezeléséhez iBoysoft NTFS for Mac-et használja-e valaki, és milyen tapasztalatokkal? Köszönöm elôre is a választ!
-
TigerCat
nagyúr
válasz stranger2006 #98176 üzenetére
Csak olvastam róla, tapasztalatom nincs. Paragont használok, az jól működik Inteles és M1 Mac-en is. Másnak Tuxera szintén.
-
norbertoth
senior tag
Hogyan lehet beállítani Mac-en azt, hogy amikor jön egy értesítés pl email érkezéséről és jobbról feljön az értesítés, akkor ha rámegyek ne fél ablakban nyissa meg hanem ugorjon az appra és abban nyissa meg? Olyan gáz hogy a fél képernyőre nyitja meg aztán variálni kell, zárjam össze az ablakot, aztán zárjam be, nyissam meg a mail app-ban...
Köszi• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Major Lion
senior tag
Music desktop app tud olyat mint a Spotify, hogy ha épp játszok valamit tv-n vagy telefonon akkor azt látom desktop-on is? Léptetni is tudok stb.
[ Szerkesztve ]
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
őstag
válasz #20749568 #98180 üzenetére
Már amikor tudja... nálam ez rendszeresen összeakad. Az asztali gépemet valamiért nem szereti a rendszer. Ha arról váltanék telóra, vagy vezérelnék valamit, mindig megáll minden, és csak az újraindítás segít.
De az M1-es béta app eddig állja a strapát, csak egyszer fagyott keményre. Akkor mondjuk konstans pittyegett, kicsit kényszeríteni kellett, hogy ezt a témát most engedje el...
Icewolf || kósza ||
-
r4z
nagyúr
válasz Major Lion #98179 üzenetére
Apple TV-t tudsz taviranyitani igy, AirPlayen.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
TigerCat
nagyúr
válasz norbertoth #98178 üzenetére
Nem nagyon értem, de teljes képernyős alkalmazásként használod ezeket? Mert egyébként a legutolsó ablakméret szerint nyitja.
-
Major Lion
senior tag
válasz mave13 #98181 üzenetére
Spotify-n nekem nagyon jól megy ez a funkció, de most belenéztem a Music-ba hogy mit tud... és amúgy nem lenne rossz, de PlayStation-n se megy és valószínűleg nem is fog, plusz ez is hiányzik belőle ami azért elég jó feature (Gondolom ennek a Connect-nek köszönhető az hogy ha szól a tv-n a zene és mondjuk elindulok otthonról, bedugom a fülest a telefonba akkor átvált magától)
-
TigerCat
nagyúr
válasz norbertoth #98185 üzenetére
A levelet nyitja meg külön ablakban. Ne kattints az értesítésre, csak nyisd meg a Mail alkalmazást.
-
őstag
válasz Major Lion #98184 üzenetére
Ja, hát a Spotify ilyen szempontból globális cucc. Mármint, minden felületen, amin fut, azzal ezt meg lehet csinálni, legyen az Win, MacOS, Android, iPadOS stb...
Az Apple Music ilyen szempontból korlátozott Apple termékekre. Én is pont ezért nem váltottam Spotify-ról, mert többféle eszközöm van.Icewolf || kósza ||
-
blakey
titán
válasz stranger2006 #98188 üzenetére
Tuxerát használok hosszú ideje, nem tapasztaltam adatvesztést.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nálam is Tuxera megy 10 éve, eddig nem volt konfliktusunk.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
marsu.
senior tag
Adatvesztés inkább a Mountyval fordulhat elő.
-
V.Stryker
nagyúr
Nem akarok anyagias lenni, de nézegetem az Air gépeket és azt nézem, hogy 8 giga plusz ramért 80k-t kérnek? WTF? Ezek hülyék.
-
-
Ear001
addikt
válasz Major Lion #98194 üzenetére
A TV-d hez veszel egy Apple TV-t, ami amúgy is kábé mindent jobban csinál, mint a Tv beépített dolgai, a PS-t meg nem is értem. Minek kéne rá stream áruház?
-
Major Lion
senior tag
válasz Ear001 #98197 üzenetére
Leírnád mit csinál jobban egy Apple TV mint a TV-m?
Az egyetlen hiányzó app a TV-mről egy normális Plex, de igazából a TV is lejátszik mindent amit a Plex, csak a gond volt vele amúgy is, néha kő egyszerű filmekkel se boldogult.Nem kell stream áruház a PS-re bármi is legyen az, csak zenét akarok hallgatni játék közben, és jelenleg csak a Spotfiy-al lehet.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Major Lion #98198 üzenetére
Nem tetülassú. Volt már nekem mindenem, most van AppleTV. A legmegbízhatóbb dolog idáig, pedig "csak" A10X procival megy.
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
őstag
válasz Ear001 #98189 üzenetére
Azt nem tudtam, hogy Windowsra és főleg, hogy Androidra is elérhető. A Windowson nekem csak az iTunes van fent, de utána fogok nézni.
Androidon meg tényleg ott van az áruházban... lol.
De a kávéfőzőmre nincs...Akkor meglesem, mit tud. Bár igazából a Spotify-jal is tökéletesen elégedett vagyok néhány hülyeségét leszámítva.
Köszi az infót mindenkinek.
Az Apple TV az mi a pillanat? Olyasmi, mint az androidos TV okosító stickek, csak iOS?
Mondjuk, TV-m ugyan van, még 2013-ból, de előfizetésem nincs, Apple TV a laptopon sem hozott lázba. Elvétve egy-egy filmet néha megnézek, de ahhoz PC - HDMI - TV, és MPCHC a lejátszóm... biztos az is elavult már... Nem én vagyok a célközönség azt hiszem.[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- macbook pro 1278 7.1 2010 alkatrésznek
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest