- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu.
senior tag
Affinity app-ok féláron (HUF8990) mennek. Nem tudom meddig tart, leírásban csak annyi van, hogy korlátozott ideig.
-
alexhorvath
csendes tag
sziasztok! Olyan kérdésem lenne vettem egy MacBook pro 2019 touch barosat használtan, és az icloudbol kivan jelentkezve, meg sikerült is fel frissítenem, de a biztonság és adatvédelemnél ott van a lakat és nem tudom feloldani.. mit lehet tenni?
AlexUniversity
-
Head88
addikt
válasz alexhorvath #91552 üzenetére
A gép admin jelszava kell a lakat feloldásához.
Javaslom telepítsd újra a gépet ssd formázással. Biztos nem használnék úgy gépet, hogy az előző tulaj user/admin fiókja van rajta.Indítsd el a gépet internet recovery-vel, lemezkezelőben formázd az ssd-t és telepítsd újra. (részletesen a fenti összefoglalóban le van írva minden)
Ennek a procedúrának a végén majd saját user fiókot kell létrehoznod új admin jelszóval. (telepítés végén kéri a friss rendszer) -
alexhorvath
csendes tag
Köszi, akkor van megoldás ügye? mert úgy hallottam mivel ebben már T2- chip van így elvileg nem lehet.. de remélem meg lehet akkor az elmondásod alapján csinálni mert így használhatatlan a gép.. eléggé félek..
AlexUniversity
-
válasz alexhorvath #91552 üzenetére
Hogy jelentkezel be a gépbe, ha a lakat nem fogadja el a jelszót?
A Beállítások, Felhasználókban admin a fiókod? Van rajta másik fiók is?Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
alexhorvath
csendes tag
A felhasználók és csoportoknál pl tudok jelszót módosítani, de ha alul szeretném kinyitni a lakatot ahhoz már mások jelszót kér, és nem tudom feloldani. A másik a biztonság és adatvédelem fülnél van, ahol a tűzfal, meg filevault van ott is alul szeretném a lakotot feloldani de sajnos azzal a jelszóval nem jó mint amivel a gépbe lépek be bekapcsolásnál.
AlexUniversity
-
válasz alexhorvath #91556 üzenetére
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
alexhorvath
csendes tag
Egyébként folyamatban van a mac resete, ha sikerül és minden rendben van vele, akkor érdemes az istyle szervízbe kipucoltatni + újra pasztázni? A macbook pro most lesz 1 éves és 2 hónapos. A kijelző garanciában cserélt még rajta van a fólia a mac emblémán. köszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
AlexUniversity
-
Head88
addikt
válasz alexhorvath #91559 üzenetére
Ha nem melegszik akkor nem feltétlen szükséges még. 2év után szoktak kiszáradni agyári paszták.
-
Head88
addikt
válasz alexhorvath #91561 üzenetére
-
hun2005
tag
Sziasztok! Holnap érkezik az új M1 Air-em. Szükséges lesz azonnal frissítenem a rendszert vagy már eleve a legfrissebb OS lesz rajta? Olvastam gondokat a Big Sur-ról, volt már szó a gép leoffolásáról is az upgread miatt de nem vagyok teljesen tisztában vele.
iOS-t ismerem, macOS-t csak minimálisan -
Thewent12
aktív tag
Nem bírtam ellenállni a kísértésnek és megrendeltem az M1-es Airt. Istyleból alap konfiggal 404 ezer volt diákkedvezménnyel. Korrekt ár érte szerintem. Gondolkoztam a Pro-n is, de nem tudtam meggyőzni magam, hogy érne 110 ezerrel többet. Remélem a Touch Bar nem fog nagyon hiányozni, egy 2019-es 13 alap MBP-t vált.
-
freelanced
addikt
Üdv!
Véleményetek szerint használtan jelenleg melyik generációt érdemes választani (és miért?) ami még az elkövetkezendő egy-két-három évben használható, vállalható lehet?
Ugye vannak gépek még bőven a 2012 Late, 2013, 2015 modellekből, gondolom annál régebbit nem javasoltok (2012 mid, 2011, 2010 stb.)
Illetve egy apróság: Downgradelni simán lehet a Big Sur OS-re frissített régebbi gépeket mint eddig?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
dud998
őstag
válasz Thewent12 #91571 üzenetére
Na király! Várjuk a tapasztalatokat!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
-
pethYeti
addikt
Big Sur update notification-t ki lehet valahogy kapcsolni? Gondolok itt a beállítsoknál lévő piros pötty, illetve hogy ne is ajnálja fel a Big Sur-t?
-
blakey
titán
válasz pethYeti #91576 üzenetére
Ki, valamikor linkeltem illetve írtam, hogy hogyan, de most nem tudom megkeresni, Terminal-ból parancssorral lehet kikapcsolni. Keress rá a sudo softwareupdate -re
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vadászcsiga
félisten
válasz blakey #91577 üzenetére
Erre gondolsz? [link]
pethYeti
Amúgy ez az a kód, de csak ideig óráig tünteti el. Az igazi megoldás hogy a beállításokról aliast hozol létre.rm ~/Library/Preferences/com.apple.preferences.softwareupdate.plistdefaults delete com.apple.systempreferences AttentionPrefBundleIDsdefaults delete com.apple.systempreferences DidShowPrefBundleIDskillall Dock
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz vadászcsiga #91574 üzenetére
Köszönöm a választ!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
blakey
titán
válasz vadászcsiga #91579 üzenetére
Nem,
Amit én linkeltem vagy írtam az a következő manuális frissítésig nem zaklat. Automatikus frissítés legyen kikapcsolva.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz vadászcsiga #91583 üzenetére
Mojave-n használom, ott működik és addig amíg manuálisan nem nyomok egy feissítést. Más OS-ennem tudom mlyen.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vadászcsiga
félisten
-
marsu.
senior tag
válasz TigerCat #91581 üzenetére
Ennyire nem jött be? Én egy időben a TB miatt is akartam inkább a Prot, de egy ideje már elengedtem, mert egy Air (főleg az új M1-es) is bőven elég arra amire használom + rájöttem, hogy kb. az első 1 órában lenne érdekes a TB.
Legfrissebb pletykák viszont megint érdekessé tették a Prot, a "normális" csatlakozók, a 14" és vékonyabb káva, stb miatt. -
marsu.
senior tag
válasz FIREBLADE78 #91595 üzenetére
Persze, mit sem ér az egész, ha nem világít az apple logó a starbucks kirakatában, még a végén azt hiszik valami ócsó dell notival ülsz ott.
-
madgie
titán
válasz hun2005 #91598 üzenetére
Jövő héten nekem is meglesz a három hét... közben az iStyle-nál amúgy megint van készleten 16 gigás Air
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
- Apple Macbook Air Retina 2018 13' Laptop
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Új bontatlan Apple MacBook Air 13.6" M2 8GB RAM 256GB SSD Magyar Bill. (Silver) Ezüst
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest