- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Attól tartok nem lesz az olyan egyszerű.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
domerator
veterán
Hello,
Tudja valaki, hogy mi ez a PlayerWeb bővítmény, amit a gépem majdnem minden bekapcsoláskor telepíteni akar?
Malwarebytes nem talál semmit.
Már kicsit idegesít a dolog.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz brickm #78107 üzenetére
Activity monitort megnezem majd. Ez a budosbogar pont safari extensionskent probal telepulni.
#78108 cigam:
Na azt nem tudom hogyan kaptam be, de koszi a linket. Sima malwarebytes nem latja, majd atolvasom a linkelt leirast es az alapjan megprobalom kikergetni.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
madle
őstag
Sziasztok,
tudtok valami könnyen használható családi ház tervező programot macre? Csak alaprajz tervezésre kellene saját célra.
-
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Adott a 2017-es 15" MacBook Pro-m és szeretném használni az AirPlay-t a Panasonic ES400-as TV-el, viszont a laptop nem hozza fel, mint elérhető eszközt. Egy wifi van a lakásban szóval ugyan azon a hálózaton vannak elvileg és a TV-n is be van kapcsolva a tükörzés. Mi lehet a probléma?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
törölt tag
Urak. A Sierra meddig támogatott rendszer? Szeretném megtartani a MBA gépemen ameddig csak lehet. Vagy feltétlenül szükséges a frissítés?
-
lmno
őstag
válasz #68216320 #78119 üzenetére
https://en.wikipedia.org/wiki/MacOS_Sierra
(Biztos Apple oldalán is fent van valahol)Ha jól látom, 3 évig van extended support.
-
mérges Pohi
csendes tag
Szervusztok!
Tudtok valami információt, hogy ősszel fejleszt-e az Apple a Macbook Pro terén?
Azt tudom, hogy vmi 16" erőgép lehet jön, de szerintetek érinteni fogja a 13" Pro-kat is az ősz?
Azért kérdem, mert vásárlás előtt állok és nem tudom, hogy megvárjam e a szeptembert-októbert vagy felesleges....
Előre is köszönöm a válaszokat! -
veterán
Hahó!
Újra tettem a gépet és a könyvjelző TB ikonok nem jelennek meg a Safari esetén. Full sötét a sáv, de mégis amikor oda nyomok akkor azt hozza be, amelyik könyvjelző ott van...
Mi lehet a probléma vagy mit kellene csinálni vele?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
kacsaesokos
tag
Hali.
Kislányom leverte az ágyról a macbookomat, úgy tűnt megúszta, viszont ma reggel mikor indítottam akkor fekete kijelző fogadott. (Tv-re kötve van kép) hardveres probléma, vagy lehet esetleg próbálkozni valami mással?
Ha hardveres mi mehetett tönkre, és mennyi lehet a javítása (2011-es late pro) -
Gomba
senior tag
válasz mérges Pohi #78122 üzenetére
Találgatások vannak. Kuo sem tudja a tutit. Ha ő sem akkor itt sem fogja tudni senki.
Ha nem fáj várni akkor én ezt a másfél hónapot megvárnám, ha sürgős akkor meg nem kérdés.
De biztosíték semmire sincs, lehet, hogy tök feleslegesen vártálÉp hardverben ép szoftver
-
Head88
addikt
válasz kacsaesokos #78124 üzenetére
Kijelző vagy lvds csati. Lehet kimozdult de az is lehet, hogy megsérült a forrasztása.
-
kiciMcHUN
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, macbookot szeretnék vásárolni használtan de csak kb.100.000 forintot szeretnék rákölteni, viszont annyira nem értek hozzá és nem tudom, hogy melyik típust és évjáratot érdemes megvásárolni. Otthoni használatra szeretnék netezésre, szövegszerkesztésre, videónézésre szeretném használni.
A segítségeket, tippeket nagyon köszönöm!
-
bmakszim
senior tag
válasz mérges Pohi #78122 üzenetére
Szerintem a következő 1 évben nem nagyon várható előrelépés 13"-os méretben. Talán majd ha végre kijönnek a 10nm-en gyártott Intelek. A 2 Tb csatlakozós Pro egyébként is best buy most, nem érdemes várni.
-
-
Head88
addikt
válasz Csabee. #78133 üzenetére
Ami azt illeti 2014 évjáratút sem kap 100 alatt.
Csak viszonyításként. Pár hete adtam el egy 13" 2012 Air-t 105k-ért. (i7, 8gb-ram, 500ssd, új akksi)
2014-es modell kb 125-150k közt van.
De ebből a 2014-ből sem mindegy milyet sikerül kerítenie. 128 ssd kb semmire nem elég illetve a 4gb ram se.[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
üdv srácok!
egy ideje el vagyok tűnve, meló és egyebek miatt. így sajnos időm sem engedte böngészni a technewst.
viszont oly kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a szept-okt apple eventen vannak-e rumorsok, hogy mutatnak be esetleg új 13as macbookokat? vagy mivel most kaptak frissítést, vszeg erre nem kerül sor?- egy ismerősöm szeretne vásárolni, de nemtudja, hogy most vegyek, vagy várjon esetleg..
előre is köszi!
-
Head88
addikt
válasz galaxys80 #78138 üzenetére
Azért mert önmagában tényleg nem elég.Felhasználásfüggő. A kolléga aki szeretne vásárolni nem számolt be róla, hogy milyenek a tárhelyhasználati szokásai.
Viszont sokat elárul az is, hogy az apple már kivezette a 128gb tárhelyet. 256-tól kezdődik a móka. (a 4gb ram-ot pedig már 2017-ben kivezették az alapmodellekből)Szerk: Air-t még mindig árulnak 128 ssd-vel.
[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
-
Head88
addikt
válasz nozs23 #78141 üzenetére
Uraim gondolom az utolsó sort is elolvastátok amit 1 perccel a hsz megírása után szerkesztettem.
2019 13" Pro-ból nincs 128GB változat. csak 256. Az utolsó ami 128 volt, a 2017 13" non touchbar.
Bocsesz már megint tévedtem.Valóban ott az a 128 a legutóbb frissített 13"-ban.
[ Szerkesztve ]
-
-
galaxys80
veterán
-
Head88
addikt
válasz galaxys80 #78145 üzenetére
Nem érted mit akarok. A 128ból a telefonomban is ott van kb 80gb üresen.
Arra akarok kilyukadni, hogy ennyi zsöciért 2019-ben elvárná az ember, hogy esetleg több legyen az a tárhely. Pl a 256 az egy nagyon szép kényelmesen használható méret átlag felhasználásra.A felhők korában... biztos rá nem bíznám egy felhőszolgáltatóra a fontos adataimat. Ez az igazi balgaság. Nem pedig az, hogy kijelentettem: már egy átlaf felhasználónak is kevéske a 128gb tárhely. Ez csupán a saját tapasztalatom. Egy halom ember keres meg azzal, hogy intézzek neki 256 vagy nagyobb ssd-t a régi macbookjába mert kevés a 128 amivel pár éve megvették. (mert így volt akciós a MM-ben)
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz Head88 #78146 üzenetére
Egyet nem vagy hajlandó elfogadni. Hogy nem mindenkinek azok a felhasználási szokásai,mint neked. Illetve felhőtől való paranoiája sincsen mindenkinek.
Én elfogadom, hogy vannak emberek akiknek kevés az alap tárhely. Nem is kezdem el hangoztatni, hogy márpedig a 128 gb mindenre elég.
Szóval továbbra is tartom, hogy nem kellene olyan kijelentést tenni, hogy márpedig a 128 gb semmire nem elég.Az, hogy ennyi pénzért adhatnák nagyobb tárhellyel is az valóban igaz.
(#78147) tboldi
Elképzelni nem tudom, hogy egy telefonon mi foglalhat ennyi helyet. De, ha neked ennyi tárhelyre van szükséged, akkor ekkora méretű telefont kell venni.[ Szerkesztve ]
-
Head88
addikt
válasz CharlieDrop #78148 üzenetére
Ami azt illeti...
Azt vettem észre, hogy alap/átlag felhasználásra tartott gépeken a tulajok több "szemetet" halmoznak fel mint a komolyabb felhasználók. (esetleg akik munkára használják)(#78149) galaxys80
Márpedig én azt mondom, hogy kevés a 128 és zárjuk is itt le. Ez az én véleményem fogadd el, hogy leírtam ide (mint mondtam havonta kb 15-20 128ssd-t cserélek ki nagyobbra átlag felhasználó 2015-2017 Air és 2015 13" Pro tulajoknak)Én is elfogadom, hogy neked elég a 128. Mert mint azt korábban megbeszéltük, felhasználásfüggő.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- macbook pro 1278 7.1 2010 alkatrésznek
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest