- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pauliboy23
senior tag
Használtam pár órát az MM 2-őt, hamar megszoktam, viszont baromira nem ergonómikus, ennyiből kényelmetlen. Számomra sokkal kényelmesebb touchpad-dal írányítani a gépet ( windowsos gépnél meg majd meghaltam egér nélkül).
Még van 13 napom az elállástól, gondolkodom.
-
Head88
addikt
válasz pauliboy23 #77351 üzenetére
Egyetértek. Nem kényelmes a MM. Én ha egerezni akarok akkor erre a célra van egy régi vezetéknélküli mighty mouse-om. Lehet nincs gesztus vezérlés, de legalább nem lapos.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
Safarira melyik a legjobb reklám blokkoló? Most AdBlock Plus van fent,de nagyon idegesítő, hogy miközben nézem YouTubeon a videót és ahol épp reklám lenne ott megáll a videó majd fekete kép. Frissíteni kell akkor meg kezdi előről a videót... Nem is lenne gáz, csak amikor megáll a videó a fekete képpel akkor azt sem írja már, hogy épp hol tartottál. Szóval mehet a beletekergetés.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Head88
addikt
-
őstag
Jelenleg egy 2018-as retina Air-t (8/128) használok hordozható számítógépként és van egy elég idegesítő gondja amit nem tudok megoldani. A rejtett SSID-vel rendelkező hálózatokra hiába csatlakozok rá, legközelebb mikor megyek arra a helyre azt írja nincs elérhető hálózat. A mentett hálózatok között szerepel, de nem is próbál hozzá csatlakozni ?!
iPhone, windowsos gépek, 15-ös MBP mind csatlakozik a rejtettekhez azonnal, csak a kis air nem.Erre van valami megoldás?
Amúgy meglepően jó kis gép. Kicsi, könnyű, 8-10 órát simán elmegy és alap dolgokra + office tökéletesen megfelel. Ja és ami a legfontosabb: mindezt hangtalanul.
Netflix, HBO GO alatt is teljesen hangtalan és hűvös. A 2017-es 15" MBP ilyenkor már égetett meg nyomta ki a forró levegőt.
[ Szerkesztve ]
-
brickm
őstag
válasz tomiivagyok #77347 üzenetére
Ha játszol is, tedd fel a Macs fan control appot.
MIelőtt elindítod odatekersz neki, vagy beállítod, hogy tartsa mondjuk 90C alatt a CPU-t, azt had menjen. -
tboldi
nagyúr
válasz Richard #77369 üzenetére
2015-ös 15" MBP tulajok, figyelem!
szerk.: Nem válasznak szántam, sorry.
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
HS alatt mi az oka, hogy az akku % használat közben nem frissül?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Továbbra is az a gondom, hogy a rendszer 1200 fordulaton tartja a ventilátort, akkor is, ha már 95 Celsius fokos a processzor.
Azt szeretném kérdezni, nincs-e valamilyen app, ami képes a megfelelő hőmérsékleten tartani a CPU-t úgy, hogy automatikusan emeli a venti fordulatszámát, terhelés alatt.
Köszönöm!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
marsu.
senior tag
válasz Hegyirabló #77376 üzenetére
Ha jól emlékszem Macs Fan Control-ban tudsz ilyet beállítani. "Egyedi" részben keresd.
-
lmno
őstag
iStatMenus
-
Head88
addikt
TG Pro app is erre való. Viszont a Macs Fan Control azért jobb választás mert ingyenes.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Valaki használja a Catalina betáját? Tudom, nem szabadna ebből kiindulnom, de az iOS bétája annyira stabil, hogy elgondolkoztam a Mac OS bétáján is.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok! Hamarosan (1 órán belül) megnézek egy használt MBP mid 2012es 15" os i7 2.3ghz gépet. Mivel még sose volt mac-em egy ilyen hasznalt gép esetében mi az amit mindenképp meg kell nézni esetleg letesztelni a vásárlás előtt?
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Köszi mindenkinek!
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a rendszernek alapban nem kellene szabályoznia a ventilátort? Csak segédprogrammal megy alapjárat fölé?
Köszönöm!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
válasz Hegyirabló #77383 üzenetére
Majd ha a CPU eléri a 95-100 fokot, rákapcsol
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Head88
addikt
válasz nemethchek19 #77382 üzenetére
retina vagy sima unibody?
-
-
Head88
addikt
válasz nemethchek19 #77387 üzenetére
Akkor különösebb gondja nem lesz. A retinának van pár gyártási hibája.
-
general
addikt
bakker, az én 2015-ös macbook pro-mat is visszahívják az akksi miatt, a szériaszám ellenőrzése után legalábbis ez jött ki.
a létező legnevetségesebb dolog, de csak azért bekapcsoltam most, hogy megnézzem a szériaszámot, és fél percen belül enyhe, de érezhető égett szagot éreztem, ha az orromat a billentyűzethez nyomtam. ne nevessetek ki, nálam jobban nem lepődött meg ember ezen. WTF?? nem vagyok szaki, ez lehet attól, ha nem használom sűrűn, és a bekapcs után? mondjuk eddig ilyet sosem éreztem (nem is nyomtam oda az orromat)
ki is kapcsoltam, pedig kéne egy backup... hálistennek nem fő munkagép, de azért pár naponta használom kicsit, néha pedig nagyon kell. most nem merem bekapcsolni backuphoz.ez hiba az Apple-től valami frissítés miatt jött most ki ilyen későn (a gyártáshoz képest)? vagy mi a szösz?
nem tudom, hová kéne bevinnem szervízbe, tudnátok ajánlani helyet, ami megbízható és nem törik rommá a csere alatt ? nem vagyok fővárosi, így nem ismerem igazán a szervizeket.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
MacBook Pro (13-inch, 2017, Four Thunderbolt 3 Ports) notebookom van.
Mint ti is jól tudjátok ebben csak 4 db usb-c csatlakozó van.
Milyen egeret érdemes hozzá vásárolni? Gondoltam rá, hogy vásárolnék egy MagicMouse-t, de kicsit laposnak érzem, bár lehet, hogy meg tudnám szokni. -
nemethchek19
aktív tag
válasz Head88 #77388 üzenetére
Ezekben sajnos vagy nem sajnos van egy dedikalt vga, geforce gt 650M ami feltételezem egy erős meghibásodási tényező. Vagy esetleg rosszul tudom? Nekem elég lenne az integrált vga is amúgy. Mi a tapasztalat, gyakran szarik be egy ilyen idős gépnél a vga? Egy rendes újrapasztázással kezdeném a cpu es a vga-t ha megvenném
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Ha a jack konstans optikai módban van és nem megy emiatt a belső hangszóró, az mennyire egyszerűen javítható? Ha egyáltalán. Gondolom belül valami pöcök nem stimmel.
-
Head88
addikt
válasz nemethchek19 #77392 üzenetére
Rosszul tudod. A gt650m egy megbízható hibamentes gpu.
A retinákkal van gond, de ott sem a gt650m a probléma hanem a gpu tápellátásért felelős chip.(megjegyzés1: én is egy 15" 2012mid gépet használok. megjegyzés2: szervizes vagyok, ismerem az alaplapokat és az esetleges gyártási hibáikat)
(#77393) r3dsnake
Jack csatiban a mikrokapcsoló beragadt. Egy fogpiszkálóval óvatosan dolgozd meg a belsejét.[ Szerkesztve ]
-
nemethchek19
aktív tag
válasz Head88 #77394 üzenetére
A másik ami miatt még dillemmázok az a zsanér része a gépnek. Kinyitottam a gép fedelét úgy 90 fokban a palmrest-el. Az egész eszközt megfogtam elkezdtem a levegőben magam felé dönteni és lecsukodott magától. A kereskedő szetint azért van mert nagy és nehez a kijelző. Nem lehet hogy inkább szar a zsanér? Vagy ez egy ilyen idős gépnél normális? Sajnos sose volt még a kezemben egy ilyen 15"os MBP így nincs viszonyítási alap.
-
brickm
őstag
válasz nemethchek19 #77395 üzenetére
Hagyd. Olyan kemény zsanérja van ezeknek a gépeknek, hogy ha ülsz vele a buszon se rezeg a kijelző.
-
iSonic
addikt
de igazad volt.. szar a zsanér.. ahogy brickm kolléga is írta iszonyat erős ezeknek a gépeknek a zsanérja...
-
Head88
addikt
Az enyém 2012.12.24 gyártású de ilyet nem csinál a kijelzőm. Ha úgy hajtom le, hogy csak pár centire van nyitott állapotban még akkor sem csukódik be semmilyen rázkódásra.
Annak a gépnek szar a zsanérja.
-
r4z
nagyúr
Volt 2008-as MBP 15"-em, annak kicsit mar lazabb volt a zsanerja, de az is csak annyit jelentett, hogy konnyebben lehetett mozgatni. Magatol nem mozdult sehova.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Új bontatlan Apple MacBook Air 13.6" M2 8GB RAM 256GB SSD Magyar Bill. (Silver) Ezüst
- Eladó 16" M3 MAX Macbook Pro Asztrofekete 2026 Dec.27-ig Garancia
- Apple MacBook Pro 2011 13" i7 8GB RAM 256GB SSD
- MacBook Pro tok tomtoc Sleeve Kit - 14" , fekete
- Macbook Air 2017 A1466 (13" 1440x900 kijelző, i5 1.8GHz, 8GB RAM, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest