- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethchek19
aktív tag
Köszi srácok a zsanér problema kapcsán a megerősítést. Mennyi manapság szervizben a zsanér csere/javítás?
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz nemethchek19 #77401 üzenetére
2013-as Airrel volt tapasztalatom, ott a szerviz állítása szerint nem tudtak külön zsanért cserélni, csak egyben a kijelzővel.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
nemethchek19
aktív tag
válasz nemethchek19 #77404 üzenetére
-
Head88
addikt
válasz nemethchek19 #77404 üzenetére
Igen. Ez lenne az.
-
amulet
senior tag
egy macbook pro 15 (2018)-nak mekkora a zajszíntje max ventilátor mellet? hány decibel lehet?
-
iSonic
addikt
válasz amulet #77409 üzenetére
System Noise
The MacBook Pro 15 is once again a quiet device, even with the hexa-core processor. The fans are always active, but they are only rotating at 2160/2000 rpm while idling, which is barely audible at 30 dB(A). You can hear this in very quiet environments with a distance of less than a meter, but the murmur is subjectively not unpleasant. The two fans can hit up to 5927/6489 rpm under load at up to 47 dB(A), but this is rare. We only measure 33.9 dB(A) in our Cinebench run, and 39 dB(A) in Fortnite (macOS). We determine 36.8 dB(A) in Windows with FurMark, Prime, and even our 3DMark 06 loop, but the noise drops over time. All in all, the MacBook Pro is still a very quiet laptop.Noise Level
Idle ->> 30.1 / 30.1 / 30.1 dB(A)
HDD ->> 30.1 dB(A)
Load ->> 46.8 / 46.8 dB(A) -
-
-
brickm
őstag
válasz Matada2.3 #77419 üzenetére
Nem hiszem, hogy az csinálná. De egy htop struktúrát lehet néznék, egyáltalán mi generálja ezt a folyamatot, mert szerintem nem a stock system.
A törlésre:
Én sima száraz lepedő darabbal szoktam letörölni, nem nyomom hozzá csak elhúzom rajta. Nincs karc, nincs por, mondjuk az is igaz, hogy az én kijelzőm nem maszatos, senki nem nyúl hozzá, én se, nem eszek a közelében, nincs mellette szénsavas cucc, ami csapkod, stb. Max por száll rá. -
brickm
őstag
-
veterán
Sziasztok!
Ismét csatlakozom hozzátok, szerintem mostmár hosszú távon...
Szóval tegnap sikerült beszereznem egy mid 2017-es 15"-os TB-s gépet. Szinte zsír új és eléggé alkalmi áron is volt, tehát nagy a boldogság!
Viszont UK billentyűzetes amivel nekem nincs is gondom, de barátnőmnek nem megy fejből a dolog. Kérdésem az lenne tehát hozzátok, hogy hol / kivel érdemes csináltatni egy billentyűzet magyarosítást?Másik kérdésem az lenne, hogy PLC programozással foglalkozom és ezen a gépen akarom a szoftvereket is írni, tehát ezt hogyan tudom véghez vinni? Fel kell tennem egy Windows-t is vagy esetleg virtuálisan is lehet?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
tboldi
nagyúr
Mai MacBook-os pletykák: [link]
-
veterán
Programot mivel tudok törölni? Leszedtem pár felesleges alkalmazást....
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
tboldi
nagyúr
Ha az App Store-ból, akkor a launchpaden nyomva tartod a trackpadet valamelyik ikonon, ekkor elkezdenek mocorogni, és megjelennek az X-ek. Ugyanúgy, mint iPhone-on.
Ha pedig külső forrásból származik, akkor ezzel a legegyszerűbb: AppCleaner
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Carlos Padre #77432 üzenetére
Ja, de, arról meg is feledkeztem.
Viszont a második esetben ha így csinálja, akkor marad még egy kis szemét az SSD-n, azért ajánlottam az AppCleanert.
-
veterán
válasz hszilard666 #77435 üzenetére
Köszi, legközelebb össze hozunk valamit!
[ Szerkesztve ]
-
Smiley
addikt
válasz Head88 #77403 üzenetére
Nah az van am, hogy az enyem is laza (mid2010), ha 90 fokban megemelem a gepet akkor nem birja megtartani... viszont ez 0 km-es kora ota ilyen, vagyis azota gondolom mar tovabb lazult. Nagyon fura volt, az elso unobody utan mert az meg olyan szoros volt, hogy mar a kinyitassal kuzdeni kellett.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
leroyclub
senior tag
Valaki telepíti a Catalina Publick Betat? Nálam most jön le. Kiváncsi vagyok milyen lesz...
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
-
-
brickm
őstag
válasz r3dsnake #77447 üzenetére
[link]
Canon photo pro 4 tudja szivatni, főzni a CPU-t, meg seggére ver a memóriának is. Mondjuk a PS valszeg jobban optimalizált, csak nem is túl olcsó hobbifotózáshoz.Jolvan, akkor nem aggódok rajta, had menjen Ha meg mégis kevés lesz, veszek egy hibás alaplapot és átrakom róla a RAMot
[ Szerkesztve ]
-
HoppMaster
aktív tag
Adott egy MBA 2013-as és azt figyeltem meg az utóbbi időbe, hogy elég lassan bootol be.
Hol tudnám azt ellenőrizni mi lehet ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EA Sports WRC '23
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Új bontatlan Apple MacBook Air 13.6" M2 8GB RAM 256GB SSD Magyar Bill. (Silver) Ezüst
- Eladó 16" M3 MAX Macbook Pro Asztrofekete 2026 Dec.27-ig Garancia
- Apple MacBook Pro 2011 13" i7 8GB RAM 256GB SSD
- MacBook Pro tok tomtoc Sleeve Kit - 14" , fekete
- Macbook Air 2017 A1466 (13" 1440x900 kijelző, i5 1.8GHz, 8GB RAM, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest