- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
közben megtaláltam a megoldást, működik is.
"Plug the SuperDrive into the USB port on the computer. At this point, you’ll probably see it show up under This PC, but inserting a disk won’t do anything (and the disk probably won’t even go in the whole way.)
Download the latest Boot Camp Drivers from Apple.
Right click on the Boot Camp zip file in your Downloads folder and click Extract All.
Launch the AppleODDInstaller64.exe file, located in /BootCamp/Drivers/Apple/AppleODDInstaller64.exe and follow the instructions to install the driver on your PC.
After you complete the installer, you should be able to insert a disk and use the drive as you normally would."[ Szerkesztve ]
-
Head88
addikt
válasz toth_janika #58346 üzenetére
A logok az Alkalmazások/ Segédprogramok -Rendszerinformációk app-ban, a listában a Naplók menüpont alatt vannak.
-
Head88
addikt
válasz FIREBLADE78 #58345 üzenetére
Ablaktisztító hosszútávon nem okés. Az bevonat nélküli üvegre jó. A macbookok kijelzőjén van egy nagyon érzékeny tükröződésgátló reteg amit az lekoptathat. Inkább szemüvegtörlő nedves kendőket ajánlom. (400Ft 54db a Lidlben)
(#58344) wm2
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
A Touch ID-t lehet hasznalni a felugro admin jelszokero ablakokhoz?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
TBMC
addikt
ma bértem a lenti irodába, és ez köszöntött...
egyre jobban kedzek kételkendi, hogy ez HS bug, avagy feature lenne..[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Tegnap este kijött a 10.13.1 beta 2. Jó kis 2GB-os csomag volt.
Mi lenne ha csinálnál egy új partíciót a belső meghajtón, arra feldobnád a bétát és azzal is tesztelnéd? Ha ugyanúgy produkálja a hibát, akkor nagyobb valószínűséggel valamilyen hardveres hiba (persze ettől még mindig lehet szoftveres is!), ha elmúlik tőle, akkor egyértelműen egy szoftveres bugról van szó, amit a bétában már javítottak.Semmit sem írok alá!
-
TBMC
addikt
-
wm2
őstag
maszek, otthoni környezetben megértem, de vállalatiban még csak a win logót sem látjuk, van egy Dell Xeon gép célszoftverrel, a hardvert a Dell tartja karban, a szoftvereket meg megint egy külön cég, ez nem működik a Mac-el, soha nem is működött és nem is fog, engem is sokan csesztetnek, hogy uri huncutság rMBP-val nyomulni, de én is megszoktam valamit és nehezen tudnék váltani
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
FIREBLADE78
addikt
Az apple.hu-n található 500k-s 13-as pro az már a kaby lake-es? 2017 mid gyártású? Vagy az még fasorban sincs nálunk?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
TBMC
addikt
válasz FIREBLADE78 #58375 üzenetére
az applehun tudtommal mindig a legfrissebb modellek találhatóak meg.
-
wm2
őstag
az a jó ebben a vállalati szférában, hogy nem kell idegelnem magamat, csak egy telefon ameddig jönnek és szívnak ők a win-el vagy a meghalt vinyóval, addig kávézom, ám maszekként is csak akkor vállalnék be Mac-et munkára, ha gyorsan kitermelném az árát, és akkor nem érdekelne a képernyőfoltosodás vagy egyebek, fogyóeszköz, de sajnos nálam ez nem így van, én is kapok Dell laptopot a cégtől, de eladom és beforgatom az árát egy Mac-be, ha nem így lenne én sem venném meg
Ozora <3
-
Head88
addikt
válasz FIREBLADE78 #58381 üzenetére
Bocsi rosszul mondtam. Nem szemüvegtörlő (csak én arra is használom) hanem lcd és kamera lencse tisztító. W5 a márka.
(#58382) madgie Ebben nincs alkohol.
A csapvíz sem jó mert abban meg klór és vas részecskék vannak. (Magyarországon nem is kevés)
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
a LastPass megbízható jelszókezelő Mac-re?
-
whitezo88
nagyúr
Meghalt a 60 wattos töltőm (kábeltörés, ez már a 2. volt 7 év alatt). 29 900-nál van ahol olcsóbb? Persze gyári. Elég húzós. Én olcsóbbra emlékeztem mikor ezt vettem.
Az alap gyárinál gyakorlatilag szétmállott a vékonyabb kábel több részen, itt a "kocka" tövénél ment szét csak.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Head88 #58385 üzenetére
Erre gondolsz?
Mondjuk a leírásban van némi ellentmondás.[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. 2013 late MBPR 15" gépet, i7 2.3 ghz, 8 GB ram, 256 GB ssd, 91 ciklus az aksiban. Gyönyörű szép, karcmentes állapotban, doboz is megvan, mi a valós ára amiért felrakhatom eladásra?
-
Head88
addikt
válasz allein #58398 üzenetére
Ezt a beárazós topikban írd be, ott kapsz is rá választ.
[link]Fent az összefoglalóban is ott van a link. A legalján van. Idézem:
"Ha eladnád a Mac-ed...
Eladásra váró használt Mac-ed beárazásához a Beárazós topikban kaphatsz segítséget. Itt ezt ne hozd fel témaként, mert hirdetésnek minősül, ami pedig tiltott."[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
- Apple Macbook Air Retina 2018 13' Laptop
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Új bontatlan Apple MacBook Air 13.6" M2 8GB RAM 256GB SSD Magyar Bill. (Silver) Ezüst
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest