- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
válasz TigerCat #57793 üzenetére
bnőmnek i7+ mikor OTA frissítettük nagyon fos volt 2 napig az ios11el.
szűz restore, azóta tökéletes.
mióta átvettem a gariban cserélt i7+om, egyből szűz ios11ment rá. tökéletes, 0 lagg, stabil, minden ok.
*lekopogom*ugyan ez a helyzet az rmbpron. a sok szívás ellenére, mióta szűz HS van fent, gyors, stabil, tökjó minden.. egyelőre *ezt is lekopogom*
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"Jééézus Krisssztus a csiricsáré kerekes mankóval! Mi ez a rumli itten?! Jééézus-mááária!" Azért nem kellene visszamenni a kőkorba, hogy minden egyes új rendszernél friss telepítést kelljen csinálni. Ez annyira... Windows-os.
Ha valaki korábban azt kérdezte, hogy miben jobb a Mac, évekig az első példám a rendszerfrissítések kezelése volt, hogy milyen szépen, fájdalommentesen működik. Mostanában mondjuk már nem igazán kérdeznek, mert magamtól szoktam lehordani a sárga földig Tim Cook szarjait..."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
Nagytoll
senior tag
Visszaolvasgattam a topikban. Merjem-e felrakni a High Sierrat? Van olyan is akinek jól megy?
-
r4z
nagyúr
Talalkoztatok mar a macOS-ben, illetve az Apple-fele appokban adatbazis ikonnal? A CoreTypes.bundle es az Xcode.app resource-ait mar vegignyalaztam, sikertelenul. Ilyesmire gondolok, de gyari kinezetet szeretnek.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Nagytoll
senior tag
Köszi srácok! Fel is ment a 10.13, most jön a 13.1 Public béta 1 😈
-
Nagytoll
senior tag
A fileVault mekkora sebességcsökkenéssel jár?
-
megema
őstag
EXIF törlésre van bevált programotok? Akár ingyenes (de reklámmentes), akár fizetős.
-
Jaded
őstag
Recovery partícióról ha telepítem a High Sierrát, az létezhet hogy 1óra 39perc ír hátralévő időnek?
Renault Megane IV Limited
-
nord_
veterán
-
madle
őstag
Ki tudná valaki próbálni, hogy Facetime hívás közben a kis ablakát tudjátok-e mozgatni High Sierra alatt? Nekem megkövül és nem tudom arrébb húzni, baromira idegesítő, mert kitakar néhány tabot Safariban.
-
lmno
őstag
Annyi különbséget veszek észre High Sierra alatt, hogy a boot idő lassabb lett...
Most akkor mire is jó ez az APFS? Nem úgy volt, hogy ssd alatt milyen fasza lesz nekünk?
De legalább felment...[ Szerkesztve ]
-
Head88
addikt
Nem.
[link]"A macOS újratelepítése (vagy az OS X újratelepítése): Töltse le, majd telepítse újra a Mac operációs rendszert."
Command + R
A Macre korábban telepített macOS legújabb verziójának telepítése egy újabb verzióra való frissítés nélkül.Alt + Command + R
Váltás a macOS legújabb verziójára, amely kompatibilis Mac gépével.Shift + Option + Command + R (Ehhez a macOS Sierra 10.12.4-es vagy újabb verziója szükséges)
A Macre gyárilag telepített macOS újratelepítése, vagy az ahhoz legközelebb álló, még rendelkezésre álló verzió telepítése.[ Szerkesztve ]
-
Jaded
őstag
válasz Head88 #57840 üzenetére
r4z
Az AppStoreból leszedte a telepítőt, fel is rakta, de én clean install szeretnék, azt elvileg lehet a recovery partícióról is. Ha jól tudom perszeAkkor most melyik is lenne jó nekem, hogy szűz rendszerem legyen? Pár alkalmazáson kívül nincs rajta semmi sem.
Renault Megane IV Limited
-
r4z
nagyúr
A recoverybol ugy tudsz fresh installt vegezni, ha formazod a rendszerparticiot, es azutan telepited a rendszert az immaron mar ures particiora. Ekkor viszont elveszik a meglevo telepitod, ugyhogy a recoverynek le kell szednie.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r3dsnake
nagyúr
Olyan bugokat csinál a Finder, hogy öröm nézni. Képválogatásnál előnézetnél beragadt az egyik kép és ott maradt állandó jelleggel minden fölött. Tökmindegy, hogy ablakot váltottam vagy lecsuktam, akkor is ott lebegett a fotó.
Ma belefagyott egy fájl tagelésbe, szintén fotókkal. Utána meg eltűnt a thumbnail a felénél, míg újra nem indítottam az ablakot.
Szép, szép.
-
x220i7
tag
Korábban már vázoltam többször, hogy problémám van, méghozzá az, hogy az Early 2015 Macbookon ha rádugom az iPhone 5s-t, akkor állandóan lecsatlakozik/visszacsatlakozik, mintha ki-be húzogatnám azt. Töviről-hegyire minden hibát kizártam, a Mac a ludas biztosan, ezt az is bizonyítja, hogy ha bekapcsolom a gépet, de nem jelentkezek be, akkor mindaddíg gond nélkül tölt, ám amint bejelentkezek el kezdi dobálni. Gyanakodtam az iTunes-ra, de azt törölve is ugyan az a jelenség áll fenn (meg azt már korábban is próbáltam újratelepíteni). Aztán ami még ötlet volt, hogy kivárok a hivatalos High Sierráig, hát persze semmi javulás.
Most próbáltam SMC reset-elni, ami vicc: nem akar reset-elni. Hiába tartom a bal shift+ctrl+alt kombót, lóf... se történik. Az meg hogy lehet? Valaki tudna ötleteket adni??? -
bmwk1200s
őstag
válasz x220i7 #57849 üzenetére
SMC:
1. Turn off your machine (really, you knew this was coming at step one)
2. Keep the power adapter plugged in.
3. Press at the same time shift-option-control (on the left side of the machine) and the power button
4. Let go
5. Turn your machine back on with the power button.PRAM:
1. Shut down your machine. Yes, all the way down, not sleep or logging out.
2. Press the power button and then press command-option-p-r. You have to make sure you get those keys pressed before the gray screen comes up or it won’t work.
3. Hold those keys down until your Mac reboots again and you here the startup chime.
4. Let go of the keys and let your Mac reboot normally.Semmit sem írok alá!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hardcore café
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Overwatch 2
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
- Apple Macbook Air Retina 2018 13' Laptop
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Új bontatlan Apple MacBook Air 13.6" M2 8GB RAM 256GB SSD Magyar Bill. (Silver) Ezüst
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest