- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerCat
nagyúr
Sütik engedélyezése mindig opció hova tűnt a Safari beállításaiból?
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Joker_5x
tag
Hali megint én
Sehogyan sem tudom fel büvölni a régebbi ost csak a high sierrra vackot engedi.....
Le szedtem vagy 10 db ost mind ugyan azt csinálja ...Le formáztam a winyot friss telepitést akkarok megy 2 %-ot és ez fogad maverick stb----vel is
[ Szerkesztve ]
Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
Joker_5x
tag
válasz Joker_5x #58853 üzenetére
Vagy esetleg a boot campet lehet """butitani""" azaz elözö verziót fel rakni? Mert igazábol azért kéne az ost újra telepiteni mert Windowst akarok az os mellé + 1-2 játékot is akarok tolni lan-ban haverokkal....
Mert nekem ilyen a boot camp ... nem engedi a pendrájvos telepitést :/
Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
V.Stryker
nagyúr
Van ötletetek, hogy miért nem aktív a icloud beállításnál a család beállítása gomb?
-
-
wm2
őstag
Ez csak a sima UHD620 IGP-s teljesítménye: https://browser.geekbench.com/v4/cpu/4546867 Az Iris-el szerelt változatoké több lesz picivel. Ehhez rakott a Microsoft GTX1050-et 2000 dollárért. Nyilván a 2018-as rMBP nem fog nVidia lapkát kapni, de mennyi ezzel szemben a Ryzen teljesítménye? Passzív hűtéssel!
Ozora <3
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Head88 #58850 üzenetére
Akkor tisztelettel emelem nem létező kalapomat, tartsd meg a jó szokásodat!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
r3dsnake
nagyúr
Ha teljesen törölni akarom az ssd tartalmát recovery alatt, akkor is marad egy 10 gigás nem törölhető partíció. Korábban ez nem volt ott szerintem. Hogyan tudnék megszabadulni tőle és teljesen wipe-olni az ssd tartalmát?
-
Head88
addikt
válasz r3dsnake #58868 üzenetére
Akkor nálad is az a helyzet, hogy az APFS kimutatja a foga fehérjét. Kb. bétateszteljük az apfs-t. (nekem teljesen szétcseszett egy intel 256gb ssd-t)
Bootolj, usb installerről és ne lemezkezelőben hanem terminalból formázd. Úgy hátha felfogja a gép, hogy mit akarsz. [link][ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz r3dsnake #58868 üzenetére
A diskutil list paranccsal se latod, mi lehet ott? Ha sok memoriat hasznaltal az elozo bootolasnal, lehet, hogy a sleepfile foglalja a helyet a VM volume-on. Ezt a volume-ot egyebkent se latod a grafikus lemezkezeloben. Probaltad a teljes kontenert torolni, vagy csak a particiot?
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
mazsidrazsé
csendes tag
Sziasztok.
High Sierra frissítés óta naponta megszakad a wifi. Van, hogy napi 50x-is
(Router jó, 4db újjal is ugyanaz a helyzet, Iphone, TV és a többi laptop rendben működik a wifi-vel.)Wifi kapcsolat bontása majd ujracsatlakozás nem segít mindig.
Ami mindig jó, hogy átváltok egy másik wifi-re majd vissza arra amit használok és akkor megy egy darabig.
+
Ha csatlakozik, akkor ez az ablak nem tűnik el, csak kijelentkezés után.
Valakinek ötlete?
2015 15' Macbook Pro
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Sosem vitatkozom idiótákkal! Lesüllyedek az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal !
-
Cyberbeni
addikt
válasz mazsidrazsé #58871 üzenetére
Nekem otthoni routernél vannak ilyen gondok 2015 Air és 2016 Pro-val. TP-Link TL-WR842N/ND v1, OpenWRT firmware van rajta.
Eddig az a legjobb megoldás, hogy USB-Ethernet átalakító (vagy Thunderbolt-Ethernet vagy egy Thunderbolt dokkoló, amin ethernet is van)
-
Head88
addikt
Próbálj SMC resetet csinálni.
-
biker
nagyúr
válasz Head88 #58873 üzenetére
tp-link archer C9 van (ok, nem a 4.990Ft.-os legalja szar, tudom) és a világ legjobb routere eddig. (értsd nem szakad, nem kell rebootolni, nem fagy le, szimultán sok kapcsolatot tud, stb)
Igen, kukáztam miatta az airport Extreme és Express duómat, mert SZAROK, sajnos
Stabil, de lassú volt. Még a legújabb (sic, 3 éves) AE station se tudta 190mbit felett hozni 1méterről se a sebességet
A lan-wan kapcsolat az olyan 10 évvel ezelőtti technológia nálukAmióta átálltam erre, szimultán dualband, a MBP megy speedtest szerint 400mbit körül, vezetéken megy 500-at a digi neten
Gyereknek vettem egy usb3 tplink ac1300 vagy 1400 brutál donglet, azóta 10méterről, közfalon és szekrénysoron át megvan a 200mbit
Helyi hálón NAS-ra is bőven a határig kiterhelhető
120-125Mbyte/secViszont ahogy látom, a High Sierra kb akkora kalap szar mint az iOS 11, nem merek frissíteni sem
[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Head88
addikt
válasz mazsidrazsé #58879 üzenetére
A tp-link üzenet nem neked szólt.
Az SMC reset nem töröl rendszert. [link] A legfelső találatot ajánlom figyelmedbe olvasásra.
-
FIREBLADE78
addikt
Nálam is hasonló volt. Amióta újraraktam az egészet,full törlés, azóta jó.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
r4z
nagyúr
válasz r3dsnake #58877 üzenetére
Facepalm. Egyreszt ha a teljes containert torolted volna, nem fossa magat ossze a rendszer. Masreszt a rendszernek szuksege van arra a particiora ugyanugy, mint a memoriara, es friss telepitesnel kiuritette volna az egeszet.
Terminalban diskutil apfs deleteContainer diskXsX lett volna az egesz
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Head88
addikt
Egyelőre nem is ajánlom a HS-re frissítést.(olyan mintha egy gyenge béta állapotban lenne még) Majd 10.13.1-10.13.2 körül már rendben lesz.
Az Archer C9 nem rossz router. Én az ilyen pár ezer ft-os vackokra gondoltam, hogy azokat nem szereti a mac. Én 2 éve egy Linksys WTR1900ACS-t használok extended antennákkal. Csak firmware frissítéseknél volt reboot, egyébként megállás nélkül megy egy szünetmentesről. Hiba nélkül teszi a dolgát. (annó meg is volt az új ára)
[ Szerkesztve ]
-
-
tboldi
nagyúr
Nem tudom, hogy velem mi van, de sem a High Sierrával (legutolsó béta), sem az iOS 11-gyel (szintén legutolsó béta), sem pedig a TP-Link routerrel (TL-WR841N) nincs bajom.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
-
tboldi
nagyúr
válasz hszilard666 #58890 üzenetére
Múltkor vettem egy lottóláz nevű sorsjegyet csak úgy (amúgy nem szoktam semmilyen szerencsejátékot játszani), de sajnos nem nyertem.
-
veterán
Sziasztok! Végre sikerült beszereznem a régóta várt új MacBook Pro-t. Ár miatt a 13"-os modellt tudtam venni, mert a 15" nem fért bele a keretbe, de szerintem hozzá fogok tudni szokni ehhez a mérethez is. Amerikai modellt vettem és az lenne az első kérdésem, hogy hosszó i és nullát hogyan tudok irni? A billentyűzet terén ez a kettő hiányzik csak. Második kérdésem az lenne, hogy milyen ajánlott programok vannak amiket jó, ha feltesz az ember. Windowson egyből winrar, vlc, chrome, nod32 és utorrent volt az első. Na most ezek elérhetőek itt is? Torrent pl hogyan használható? Bármilyen tanácsot szivesen fogadok!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz tboldi #58896 üzenetére
Köszönöm szépen, alakul ez! Már szedek is egy filmet, hogy megnézzem hogyan játssza le, de szerintem a VLC kelleni fog. A CHORME-ot nem töltöttem le végül, mert a Safari játsza a hangot is stb.
Azt lehet tudni, ha pl nCore-ről valamit letöltök akkor simán fel lehet telepíteni vagy az valahogyan máshogy megy?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
tboldi
nagyúr
Ne az nCore-ról töltögess, mert az warez...
De általában dmg fájlok formájában tölthetőek a programok. Ezek olyanok, mint az iso-k, tehát felcsatolod őket és láthatod a tartalmukat. Általában látni fogsz egy app fájlt, meg egy az alkalmazások mappára mutató alias-t. Simán csak rá kell húzni drag&droppal az app-ot az aliasra, és kész.
A másik eset, hogy a dmg-ben egy pkg fájl van, ez egy hasonló telepítésen visz keresztül, mint ahogy Windows-on is szokott lenni.
A harmadik lehetőség pedig az App Store.Ja, és próbáld ki a VLC helyett a topik kedvencét, az IINA lejátszót.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
- Apple Macbook Air Retina 2018 13' Laptop
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Új bontatlan Apple MacBook Air 13.6" M2 8GB RAM 256GB SSD Magyar Bill. (Silver) Ezüst
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest