- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Hülye kérdés lesz, de a 2015-ös rMBP-nél mivel idézhető elő a coating-hiba? Mitől függ, hogy előjön-e?
-
TBMC
addikt
válasz Phoenix100 #56780 üzenetére
ezt egyből tapasztalod mikor bekapcsolod a gépet?
vagy csak X idő után mikor már melegszik a gép, esetleg jobban meghajtod?
-
majestic
őstag
Elmételetileg ma mutatják be az új rendszer. Ilyenkor mi a szokás: ma már tölthető lesz?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
speedgull00
újonc
Sziasztok,
Apple laptopot tervezek venni, de őszintén nem sok, sőt semmilyen közöm nem volt még ilyenekhez, tudna tanácsod adni valaki, hogy merre érdemes elkezdnem keresgélni, olvasgatni? Használt bőven megfelelő lenne, netezésre, kép szerkeztésre, irodai munkára , filmezésre kellene első körben 200ezer körül gondoltam rá szánni!
Előre is nagyon köszönöm a segítséget! -
r4z
nagyúr
válasz speedgull00 #56818 üzenetére
Ha van a kepszerkeszteshez monitorod, egy 2015-os Air 8GB RAM-mal pont belefer a keretbe.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Black Dragon
addikt
válasz majestic #56815 üzenetére
High Sierrából ma még GM sem lesz, azt kb Októberben fogják kiadni, addig még megy szépen tovább a beta.
Mindenki más: Este 7-től event!
Illetve offként írom, hogy volt szerencsém meglátogatni a Dubai apple storet, és valami piszkosul király!!! Szerintem az egyik legszebb bolt lett, ami tökéletesen összhangban van a környezettel.Ha valaki szeretne róla képeket, akkor szívesen rakok fel ide, vagy egyéb alternatív alternatív módon.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Black Dragon #56821 üzenetére
Az az, aminek olyan speckó ablakai vannak, nem?
szerk.: De.
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
válasz tboldi #56823 üzenetére
Bizony, az az. Mondjuk becsukva még nem láttam, de gondolom estére csukják össze vagy valami ilyesmi.
Egyebek között sok mindent megvettem volna, ugyanis jóval olcsóbbak kint az apple cuccok, mint itthon(bár ez kb az összes országra elmondható). Egy iPad Pro 10,5" 256Gb-ot alapul véve, ami itthon hivatalos forgalmazótól véve 283 ezer, ott 200-205. Nyilván az árfolyam függvénye is(számunkra), de jelenleg elég jó áron lehetett volna szert tenni ezekre. Sajnos gép az nem lett, mert azt már korábban be lett szerezve, de egy smart keyboard jött.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
válasz Black Dragon #56821 üzenetére
megnyitom a safari-t, rámegyek a live event-re és elkezd szaggatni az egész OS dejó nézhetem jutubon
sudo rm -rf /*
-
tboldi
nagyúr
válasz Black Dragon #56824 üzenetére
Én most egy új MBP-t vennék szívesen (meg talán egy Airpodsot is), de most motorra gyűjtök.
-
muszurkefal
aktív tag
Hali!
Boot Camp-es Win10-ben hogyan kell csillagot ütni?
Illetve aki használja, az tud képernyőképet csinálni? Nyomogattam ezt az Fn+Shift+F11-et, de nem másolt a vágólapra semmit.
-
Nescafé
őstag
Elvileg van 10.13 GM.
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
tboldi
nagyúr
válasz Nescafé #56833 üzenetére
Azt hittem, hogy developer-verzióról van szó, mint az iOS esetében.
-
Black Dragon
addikt
válasz Nescafé #56833 üzenetére
Ilyen se volt még, hogy Október előtt kiadták volna a végleges verziót, de köszönjük nekik.
BTW hazai iPhone árak
iPhone X
64Gb - 379990Ft
256Gb - 436990FtiPhone 8
64Gb - 264990Ft
256Gb - 321990FtiPhone 8 Plus
64Gb - 303990Ft
256Gb - 360990FtRövid összefoglaló:
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Egy ideje probléma, ha elaltatom a gépet, estétől reggelig, vagy amíg dolgozok addig a Macbookom (2015 MPR) 5-6%-ot merül.
Power nap ki van kapcsolva.Az a problémám vele, hogy az aksi ciklusos szaporodik elég rendesen ez miatt, pedig nem agyon használom akksiról a gépet. Ez azt jelenti, hogy havi 3-5 ciklus ez miatt megy az aksiba. A másik probléma, ha 3-4 napig nem használom a gépet, akkor szépen lemerül. (50% körülire)
Ötlete valakinek?
-
Black Dragon
addikt
Kicsúsztam a szerkesztési időből, de úgy látom, hogy az Apple Watch Series 3 GPS-el ellátott órák árai lejjebb mentek.
Ugyanis az induló ára a 38mm-esnek 120, a 42mm-esnek pedig 130. Kicsit drágább volt korábban, nem?
Ellenben a választék annál kisebb lett, már "csak" 4 alap modell van, és 2 nike+.
PS: közben rájöttem, hogy ezek ugye a cellular nélküli modellek, ezért az olcsóbb ár. Nálunk ugyebár nem is lesz egy darabig kapható/használható a cellularos verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
válasz Black Dragon #56838 üzenetére
Az S0-t tavaly megjelenéskor 99e-ért adták (42mm), így az új modellért ez jó. Így az S1-ek ára remélhetőleg lejjebb megy. De nekem még mindig az 1 max 2 napos aksiidő ami probléma. Ha 3-4 nap lenne megint vennék, de ezért adtam el, mert naponta töltögetnem kellett.
-
marsu.
senior tag
válasz Black Dragon #56838 üzenetére
Talán a 38-as 140, a 42-es pedig 150 volt, de lehet ezek már későbbi árak.
S2-nél
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
Most 90-ért adják az S1-et, de amennyiben lehet hinni az applenek, és a nagyon energiahatékony új chipnek, akkor az S3-mal már garantáltan ki kellene bírni legalább 1 napot. Saját tapasztaltom alapján az S2 cirka 2 napot bír úgy.
marsu: Jól tudod, most néztem meg az iStyle oldalát, ennyibe kerültek.
[ Szerkesztve ]
-
lmno
őstag
Amúgy ez az Apple notebook topik, csak gondoltam szólok
-
sznandi77
csendes tag
Sziasztok!
Apple macbook air (2017) és pro 13 touch nélküli, között dillemázok, az air formája nagyon tetszik a pro-nak meg ugye erősebb a hardvere.
A kérdés az air kb hány évet tud kihúzni mire az op rendszer frissítések miatt lassú lesz, mi a tapasztalat?Illetve olvastam, hogy panaszkodnak több helyen , hogy az air hűtése hangos mikor terhelve van a proci.
Igazából amire kell az szöveg, táblázat és bemutató szerkesztés, időnként 1-2 kép, de nem profi szinten, meg netezni, a lényeg, hogy csendes legyen nagyobb terhelés esetén is.
Döntenem kellene ehhez kérnék tapasztalati segítséget.
Köszi!
-
Black Dragon
addikt
válasz sznandi77 #56844 üzenetére
Szia
Szerintem más megközelítésből fogjad meg a dolgot, mert azért van némi árkülönbség a kettő között. Ha van rá kereted, hogy az alap Prot vegyed meg, akkor minden további nélkül azt ajánlom neked az erősebb hardver, de leginkább a retina kijelző miatt. Az Air hardvere szerintem még 4-5 évet simán kibír a frissítésekkel, de talán maga a kijelző lesz az, ami miatt bánni fogod a későbbiekben az esetlegesen elmaradt vásárlást.
Nekem volt Air-em, és tényleg tud hangos lenni a venti, ha komolyabb programokat használsz de alapvetően halk, csendes. A kijelzője viszont addig tűnik szépnek, míg el nem kezdesz használni egy retinás modellt, utána ósdinak fog tűnni, amitől persze nem lesz az, mert nagyon jó kis gép kellemes áron, de megint csak azt tudom mondani, hogy ha telik rá, akkor vedd a Prot! -
sznandi77
csendes tag
válasz Black Dragon #56845 üzenetére
Szia! Köszi az infót! Jelenleg Windows-os vagyok. A másik amit nézek egy Lenovo 910 árban a Pro körül van az is. Igazából hétvégén megyek majd megnézni mindet. Az air a kinézete és talán a jobb hordozhatósága miatt tetszik. Bár méretben a Pro is ott van az air körül, csak az téglatest formább.
A tükröződő felület hiba az újakat mennyire érinti?
[ Szerkesztve ]
-
apple87
senior tag
Sziaszok az lenne a kérdésem hogy, mikor töltöm a macbookot akkor ad ki egy ilyen halk búgó hangot, ez természetes?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
- Apple Macbook Air Retina 2018 13' Laptop
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Új bontatlan Apple MacBook Air 13.6" M2 8GB RAM 256GB SSD Magyar Bill. (Silver) Ezüst
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest