Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArrayOfLilly

    aktív tag

    AppStore egy agyrém.

    Tegnap vettem a gépemen egy albumot, egyben. Egy trackhez azt írta, hogy külön nem megvásárolható, csak egyben az albummal. OK. Úgyis kellett az egész, kifizetem, na azt írja, hogy megvásárolva, de letölteni nem hagyja. Sehonnan, semmilyen módon.

    Nem engedi a gépen vásárolt album (egy másik) 1 trackjét lejátszani, mert nincsen feljogosítva a gépem, jelzszót kér, megkapja, info-ban én szerepelek a számnál, mint vásárló, továbbra se hagyja. (Előtte is fel volt jogosítva a gép és különben is az egész album OK, csak egy track nem.)

    Amit elrejtek, az nem rejtődik el vagy úgy, hogy az elrejtettek között sincs, de ha a Store-ban rákeresek, akkor mutatja, hogy megvettem.

    És csupa ilyen zsinórban.

    3 dolgot szerettem volna meghallgatni, a saját lemezem, úgy értem, az eredeti bakelit változaton én énekelek, de ritka, mert a csudát se érdekli, úgyhogy letölteni nem lehet, megveszem durván tegnap éjfélkor és még mindig itt tartok.

    Egész éjjel nem sikerült elérnem, hogy az összes tétel meglegyen, de ne töltődjön le minden eszközömre.(Kikapcsolt iColud Music és egyebek mellett.)

    Playlist kezelés.

    Amikor egy számot hozzá akarsz adni az iTunesban egy Playlisthez, akkor felajánlja a gépen lévő változatát, meg egyesével a készülékeken lévőt, mint amihez hozzá tudsz adni.

    De ha egy készüléken törlöd a listát, akkor törli mindenhonnan az azonos nevűt. WTF!? Akkor most több példánya van vagy egy? De ez mondjuk nem hiba, csak logikátlan szivatás. Legközelebb tudni fogom.

    Mindig kézzel kezeltem a zenéimet, de olyan jó lett volna használni az iTunest, ha már úgyis mindenképp van. :-(

    http://www.arrayoflilly.com

Új hozzászólás Aktív témák