- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Årpi
őstag
Sziasztok! Retina MacBook Pro vásárlásán gondolkodom,a 8GB RAM-os 256GB SSD-s verzióra gondoltam,viszont itt lakom a határ mellett,így érdemes lenne elgondolkodni Ausztrián is? Hol érdemes megvenni,ha esetleg valakinek van ebben tapasztalata? (Normális bolt kellene,nem sufni). Bécs a max távolság ahová elmennék érte. Előre is köszönöm a válaszokat!
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Årpi
őstag
Mivel úgy tudom hogy a kiosztás az ugyanaz csak Pl. ä-val meg ilyesmikkel,így nem igazán,mert nem nézem a bill-t gépelés közben.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
kukucskad
tag
válasz runner 125 #17829 üzenetére
Gratula! Várjuk a tapasztalatokat
-
TheMarci
addikt
Macbookot (sima, non retina) szétszedtem, procit újrapasztáztam, aki kicsit is szerelt gépeket, ajánlom neki, kb 6 perc alatt szétszedtem, majd dupla annyi idő alatt összeraktam. 2 éves volt, a procipaszta kb teljesen el, össze volt száradva. Nem annyira nehéz feladat mindenesetre, hogy már hónapok óta készültem rá lelkileg.
Do You Dream?
-
TBMC
addikt
sziasztok!
a tegnapi napon lefrissitettem az osx -et, 10.9.2-re. (macbook pro 2013 late cto)
s azota akar hanyszor ha ujrainditom a rendszert sosem csatlakozik vissza a korabban csatlakoztatott wifi kapcsolatra. illetve felcsatlakozik de felkijalto jelet tesz az ikonra, miszerint nincs netkapcsolat. - amennyiben lebontom es ujra csatlakozok, ujra megfeleloen mukodik...valaki tud ra valami megoldast ?
-
Criton
veterán
válasz Fr3eWar #17864 üzenetére
tudol-e? (ez komoly?) - igen, bármennyire is hihetetlen, és nem is értem, miért gondolja bárki hogy google aki a legjobb barátom nem kezdem el keresni, de kapásból 4-5 fajta van, ingyenes - fizetős stb... de a legközelebbi ilyen kérdésem esetében mindenképpen csatolok hozzá egy screenshotot, hogy mit kerestem
(#17855) Fr3eWar : iStyle egyébként árul CTO konfigot magyar billentyűvel is.
(#17854) Misi1979: van magyar bill kiosztású is Bécsben, max rendelhető, kolléga múlt héten ott vett.
[ Szerkesztve ]
-
-
TheMarci
addikt
Olyan hibával találkozott -e valamelyikőtök, hogy 'hullámzik' a kép, lassabban reagál a görgetésre, meg hasonló műveletekre? Csináltam videót is róla, hátha van ötletetek:
Do You Dream?
-
runner 125
nagyúr
..most már azt is tudom, h nem cmd + Q a @.
Sikeresen bezártam mindent."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
trisztan94
őstag
-
KMan
őstag
válasz runner 125 #17872 üzenetére
szerintem ezt mindenki igy csinalta en is!
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
brumi1024
veterán
válasz runner 125 #17872 üzenetére
Nálam is ez volt, egy idő után viszont ráállt a kezem.
-
runner 125
nagyúr
Elkezdtem minden beállítást egyesével átnézni, közben véletlenül nyomtam egy dupla klikket, he.. rájöttem h az kb olyan, mint egy jobb gomb Win-en.
Fentebb linkeltetek dekstop-okat, itt szimpi a részletes rendszerfigyelő: (tárhely, hőmérsékletek, cpu használat..) Ez külön app, vagy beállítható alapból is?
mod. Nincs PrtScr bill., screenshot-ot miként csinálok?
brumi
Neked nem Z510 van? Vagy párhuzamosan használsz két gépet?
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
TheMarci
addikt
válasz runner 125 #17876 üzenetére
Command-Shift-3: Take a screenshot of the screen, and save it as a file on the desktop
Command-Shift-4, then select an area: Take a screenshot of an area and save it as a file on the desktop
Command-Shift-4, then space, then click a window: Take a screenshot of a window and save it as a file on the desktop
Command-Control-Shift-3: Take a screenshot of the screen, and save it to the clipboard
Command-Control-Shift-4, then select an area: Take a screenshot of an area and save it to the clipboard
Command-Control-Shift-4, then space, then click a window: Take a screenshot of a window and save it to the clipboardDo You Dream?
-
brumi1024
veterán
Soha nem is volt Z510-em Y570-em volt előtte, de már egy éve 15"-os Ivy Pro-m van (és nem tudom, mi legyen helyette, 13 vagy 15-ös retina). Emellett meg ez-az van nálam, most épp egy U330p.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Részletes rendszerfigyelő az iStat
-
runner 125
nagyúr
válasz TheMarci #17877 üzenetére
Wow, köszi.
brumi
Áh, értem.
Gyakran találkozunk notis topikban, valamiért úgy rémlett.Nagyon sokáig 15,6"-os gépeket használtam, de rájöttem h ha napi szinten hordozható gépet szeretnék, akkor 13-14" fölé nem szabad menni. Abszolút nem bántam meg, ráadásul egy 2,7kg-s E6530-at cseréltem erre, minden tekintetben ég és föld.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
brumi1024
veterán
válasz runner 125 #17880 üzenetére
Szerintem keversz Pocokkal, neki volt Z510-e, most meg 7537. És ő is zöld avatáros
Melyik 13-as retinád van? 8 giga ramos?
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
-
Brenyo
tag
Sziasztok!
A kovetkezo problemaba utkoztem: (10.9.2, MBPr 13" 2013oct, i7 2.8, 8gb ram)
HDMI-n rakotom tv-re es filmet szeretnek lejatszani rola. HD es fullHD filmeknel fps dropok vannak eleg surun. 5mp-ig tul folyamatos a kep, ~60fps majd 1mp-re droppol ~20fps-re es igy tovabb. Hosszas bongeszes utan megtalaltam az MPlayer OSX Extended lejatszot, amivel HD felbontason szepen megy a film gond nelkul, de a fullHD-t az sem birja sajnos, akarhogy allitgatom a lejatszot.
Sajat kijelzon tokeletes.Barmi otlet?
-
Criton
veterán
válasz runner 125 #17882 üzenetére
de ne a store-at töltsd le, hanem
-
runner 125
nagyúr
Kikapcsoláskor ez az üzenet fogad:
A Mail alkalmazás elutasította a kikapcsolást.
A leállítás ismételt megkísérléséhez lépjen ki a Mail alkalmazásból, majd kattintson az Újrapróbálkozás gombra.Nos, dock-on én rámegy két ujjas klikkel, kilépés és nem történik semmi, nem tudom leállítani.
Ez most mi?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
marceeh
tag
válasz runner 125 #17887 üzenetére
lehet lefagyott.. néha még az OS-X-en is előfordul , cmd+alt+esc és ott betudod zárni
[ Szerkesztve ]
-
-
marceeh
tag
válasz runner 125 #17889 üzenetére
Pontosan, ne aggódj emiatt.. néha megesik
-
brumi1024
veterán
válasz runner 125 #17889 üzenetére
A Mail-el előfordul. Erre megoldás lehet:
1. Apple menü a status bar-on, kilépésre kényszerítés
2. a már említett cmd+shift+esc
3. cmd+option+shift+esc nyomvatartása 3 másodpercig, ekkor az aktív ablakkal rendelkező alkalmazást kilövi
4. cmd+space és activity monitor vagy tevékenységfigyelő begépelése és ott a bal felső sarokban a kis x a stoptáblában
5. alt+jobb klikk vagy ctrl+alt+bal klikk a dockon az alkalmazásikonon és kilépésre kényszerítés.Legalább nem próbál meg megoldás keresni a problémára az MS-nél
[ Szerkesztve ]
-
galaktikus
aktív tag
Hello mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e pages-ben excel szerű táblázatot csinálni, vagy van-e valami excel-hez hasonló maces progi?
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
Xero
nagyúr
válasz galaktikus #17892 üzenetére
-
Gabir
aktív tag
Szép napot Mindenkinek!
ExpressCard 34mm-rel van vkinek tapasztalata?
A1226-ba szeretnék egy USB 3.0-s bővítőt. Ki használ esetleg ilyet v. hasonlót.?
Mit kezel az OSX? Köszönöm! -
Misi1979
őstag
Jut eszembe!
Mavericks óta sleep módban nem használhatók az usb portok külső áramforrásként, pl. telefont tölteni.. másnál is így van?
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
allein
addikt
Jó estét. Következőn szeretnék javítani, illetve gyorsítani, próbálom leírni érthetően Backspace gommbal tudod törölni amit írtál, ez nálam qurva lassú, hogyan lehet ezen gyorsítani?
-
biker
nagyúr
válasz allein #17897 üzenetére
shift+nyíllal jelölsz ki betűnként
shift+alt+nyíl szavanként
shift+cntrl+nyíl soronként
ergo ha visszafelé törölnél akkor shft+alt+balranyal szavanként jelöl ki és törölhetszElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
runner 125
nagyúr
válasz brumi1024 #17891 üzenetére
Remek. Azóta nem jött elő ez a probléma.
Elképesztő egyébként, h akksiról használva mennyire hűvös a ház. Akkor lesz csak langyos, ha töltőre teszem, de pl legutóbbi általános (ismerkedős) felhasználás mellett lazán elment 9 órát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs