-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
ZyXEL és ReadyNas DUO v2 is gyorsabb AFP-vel.
Az eszköz ennyit tud alatt azt értettem, hogy ezen NAS-ok, valószínűleg SW-s korlát miatt ennyit tudnak kipumpálni magukból.
A fenti megállapítást CAT6-os és 5GHz-es hálózatra alapozom soho switch és routerek társaságában OS X, Win7-8 és Linux alapú gépekkel.
-
HuMarc
veterán
Az Összefoglaló végéről csak én hiányolom az összeállító(k) nevét?
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Skype rendben van nálatok? Nekem rendszeresen megfagy Mavericks alatt, amikor felnyitom az Air tetejét. Sima indításnál is elég lassan reagál. Csak várjak a frissítésre, vagy van valami amivel megoldható a dolog?
Köszi!Amúgy ez a Mavericks hihetetlenül kiforratlan még. Jöhetne valami javítás hozzá...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
nagyúr
válasz TigerCat #14963 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyen problémát.
Más: Mavericks alatt nem lehet már beállítani RSS csatornát képernyővédőnek? Sehol sem találom.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
TigerCat
nagyúr
válasz bmwk1200s #14964 üzenetére
Ez rendben van, tényleg jó, de szerintem fontosabb, hogy minden flottul működjön. Ezért vettem meg. Felnyitom és instant működik. Illetve nem. Szívás. Ott van vége a felhasználói élménynek és bárminek, ha nem bízom meg benne. Kezdek szemezni Windows-os gépekkel... Na jó, ezt nem komolyan írtam... Javítsák ki mihamarabb és megint szeretni fogom.
Pl.:
A Mail is rendszeresen szívat. Ha egy bejövő levelet mappába akarok áttenni (ahogy eddig csináltam), akkor látszólag végrehajtja, de amint visszakattintok a bejövő levelek közé, újra ott lesz az átrakott e-mail. Csak úgy megy, hogy először törlöm, majd a törölt elemek közül mozgatom oda ahova szeretném. Gmail van beállítva.
A Degrees sem frissül, mióta Mavericks alatt fut. Illetve vagy igen, vagy nem. Teljesen véletlenszerűen.
Nagy kedvencem a Wunderlist. Ha bejelölöm, hogy automatikusan induljon, akkor belehal. ML alatt nem volt gond vele.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
rjg
őstag
válasz TigerCat #14966 üzenetére
Lehet, hogy meg kellene próbálnod egy újra telepítést. Nálam upgrade után csak annyi a hibajelenség, hogy egyszer-kétszer látom a strandlabdát egy-két másodpercre, de ez semmilyen lassulással nem jár. A rendszer továbbra is gyors és stabil.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
TigerCat
nagyúr
Azt csináltam. Legyalultam mindent, teljesen szűz rendszert tettem fel.
Mondjuk az nem semmi tortúra volt.A kib...ott iCloud KeyChain 3x állította be a naptárt, kontaktokat, stb. 3 üzenetet kaptam a telefonomra is, hogy az új készülék már elérhető FaceTime és Üzenetek alkalmazással. Ez sem tökéletes még. Persze sehol nem lehet megnézni, hogy mennyi eszköz tartozik az accountom alá.
A nyalóka sokszor bejön. Régebben ezt sem láttam ilyen gyakran.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
bmwk1200s
őstag
válasz TigerCat #14966 üzenetére
Egyetértek veled, csak sajna, vagyis hála az égnek én semmit nem veszek ebből észre.
A mail működik, a rendszer eszméletlen gyors, a Degrees is flottul megy, miden szuper, ahogy OSX alatt lennie kell.
Biztos vagyok abban, hogy időről időre kijövő update-ekkel még jobb lesz.Semmit sem írok alá!
-
Misi1979
őstag
Én is felszálltam a szopcsirolcsira, nem tudok belépni az apple id-mel az apple store-ba mac-en.. de csak egy adott gépen. Töröltem appstore cache-t, reseteltem az alkalmazást, semmi.. Csak pörög a kerék..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
brumi1024
veterán
válasz bmwk1200s #14964 üzenetére
Én ma ezt produkáltam az egyetemen a 15"-os mid 2012-esemmel:
Bár ebben volt még 2 óra Xcode iOS szimulátorral, az evett, egyébként net, egy film, zene és pdf nézegetés. Fényerő az közép-3/4 tájékán. A megismételhető rekordom az 7 óra volt netezéssel, pdf olvasással fél fényerőn.
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Gyári SSD-ről akarok másolni több pár gb-t külső merevlemezre, amin bőven van hely, viszont azt a hibaüzenetet kapom hogy nem engedi másolni, mert túl nagy a kötet formátumához képest. Ezt az üzenetet nem tudnám valahogy kiütni, hogy gond nélkül másoljak rá?
Köszi
yo
-
madgie
titán
válasz kenny123 #14975 üzenetére
4 giga a Fat32 korlátja, az a kínja szerintem (mármint nagyobb fájlokat próbálsz átrakni, azt meg nem lehet).
Gyári HFS (Mac OS kiterjesztett) vagy exFAT sem ilyen őskori, ízlés szerint válassz közülük a lemezkezelőben Ha nem akarod Win-es gépre cipelni, akkor szerintem HFS.
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Köszi a gyors válaszokat!
yo
-
Alvin_ti4200
félisten
Az mennyire normális, hogy Mavericks alatt egyszerűen nem jelenik meg a Sleep mode állítási lehetőség? 13" Retina MacBook Pro Late 2013.
[ Szerkesztve ]
-
Chiftain
aktív tag
Sziasztok!
Ma reggel elinditottam az iPhotót és rámentem a szoftverfrissítésre, ki is adta hogy van új verzió a 9.5-ös és hogy kívánok-e frissíteni a baj csak az hogy olyan magas az ablak hogy nem fér bele a kijelzőbe. Átméretezni nem tudom, görgetni nem tudok kilépni nem lehet belőle, újraindítani nem lehet mert az iPhoto elutasítja az újraindítást csak úgy önhatalmúlag! Kérdésem lenne hogy miért van ez így? Illetve hogy akkor lesz-e lehetőségem valaha felfrissíteni az iPhotot? Vagy az apple megakadályozza ezt 11"-en? -
Chiftain
aktív tag
válasz TheMarci #14983 üzenetére
Nem reagál arra se. Eltudom húzni az egyik oldalról a másikra meg letudom húzni teljesen a képernyőről lefelé, de ennyi. Ja meg betudom kattintani hogy többet ne kérdezzen rá az iPhoto frissítésekre de mást nem tudok vele csinálni! Ha jól sejtem az ablak alján kellene lennie pár gombnak de azokat nem látom és nem is tudom láthatóvá tenni!
-
kenny123
addikt
válasz Alvin_ti4200 #14981 üzenetére
Nem lehet hogy a felső csík "never"-re van állítva, és ez zavar be?
yo
-
Miamiquake
aktív tag
Elméleti síkon kérdezem hogy milyen fényerő mellett érdemes használni a kijelzőt (Macbook Airem van)hogy a legjobban kímélje a szemem?
Magas vagy alacsonyabb? Jelenleg kb fél állás felett van kicsivel.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Misi1979
őstag
válasz Miamiquake #14986 üzenetére
Alacsony, de ne legyen túl nagy különbség a környezeted és a kijelző fényereje között, ha lehet.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Kaptam a cégtől egy Office 2013 Otthoni és kisvállalati verziót, elvileg ez telepíthető Mac-ra is, mi az oka annak, h nem engedi kiválasztani a webről mint lehetőség?
-
marceeh
tag
válasz spyduck #14990 üzenetére
Mert a 2013 csak Windows 7-el és 8-al kompatibilis, itt is írja ,azt pedig nem hiszem,hogy jó lesz a key az office for mac 2011-hez
-
trisztan94
őstag
Hali
Régebben használtam wrappert Windows-os játékokhoz, de elfelejtettem a nevét Régebbi game-k, amiket nosztalgiából raknék fel, de sajnos Windows only
Mi is az a wrapper, amivel fel tudom őket rakni és játszani is tudok osx-en?
Szerk: fogalmazás ötös, be vagyok cataflamozva torokgyuszi miatt, kicsit kába vagyok Sorry!
Szerk2: Wineskin winery?
[ Szerkesztve ]
https://heureka-kreativ.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- MacBook Pro M3 Space Black /14" 12 core-CPU 18 core-GPU 1TB SSD/
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
- Apple Macbook Air Retina 2018 13' Laptop
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest