- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
Sziasztok! Várható, hogy az októberi új termékek bejelentése után esni fog a 2012 októberi retinás macbook pro-k ára az USA store-ban? Ez hogy szokott menni?
-
biker
nagyúr
válasz kenny123 #14451 üzenetére
ott van bepipálva, hogy akku esetén halványítsa
fogod, feldugod tápra, beállítasz egy fényerőt
kihúzod, elhalványul, beállítasz egy újat, feldugod, fényes, lehúzod, halvány
EnnyiElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
kenny123
addikt
Hát de most akkor én vagyok helikopter?
Tápra fel, beállítom max fényerőt, meg billentyűzet világítást 5O%ra. Lehúzom madzagról, beállítok pl minimum fényerőt, elmentem, ok. Tápra visszadugva feltolja a fényerőt, majd újra lehúzva halványítja a világítást DE nem az előzőleg "elmentett" minimum fényerőre, hanem a tápéhoz képest -1O-2O%-ra ami nem ugyanaz.
Tehát ez még mindig nem az, amit én keresek.
[ Szerkesztve ]
yo
-
Peethy
őstag
-
DanielK
addikt
válasz trisztan94 #14465 üzenetére
nrkrm 45 körül van. a flash + 30 lenne, ha nem tiltanám le.
a chrome pepperflashe is 30 körül van. a flash zabálja az erőforrásokat. -
Kommy
veterán
válasz trisztan94 #14465 üzenetére
Ezek szerint 2 magot terhel 100%-ra, mivel magonként van 100%.
-
DanielK
addikt
válasz trisztan94 #14467 üzenetére
ne aggódj én is ezért használom, de nálam nincs ilyen gond. ezért írtam, hogy mennyit terhel nálam. most megint megnéztem és 40 körül van.
használj clicktoflasht safarihoz és flashblockot firefoxhoz.ha épp nem tölt, tehát idle állapotban 1,4-1,5 körül van, flashblockkal
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
BinaryNights akció még 23 óráig, a Forklift és a Locko együtt 10$
[link] -
Sholom
tag
Sziasztok!
Ellopták a hétvégén a Macbook Pro-mat. Szerintetek van esély arra, hogy ha bejelentem megtalálja a rendőrség? Sokat rágódtam rajta, lehet hogy nem is ellopták hanem én hagytam el valahol. Nem figyeltem rá eléggé.
A szériaszám megvan, azon kívül semmi védelmi funkció nem volt bekapcsolva rajta, nem gondoltam hogy elviszik. E-mail, gmail, facebook, apple id be volt jelentkezve. Jelszavakat megváltoztattam.
Szóval csupán a serial segítségével meglesz vajon? Vagy csak ha lebukik a "tolvaj" amikor el akarja adni?
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Sholom #14472 üzenetére
Szia,
ez nem jó hír, sajnálom.
Hol és hogy történt az eset, hátha okulhatunk belőle.Én bejelenteném a rendőrségen, de minimális az esély rá, hogy megtalálják. A sorozatszámot érdemes továbbá a Beszeljukmac.com vonatkozó fórumába is bedobni, hátha valakinek el akarják passzolni.
Ha van iCloud fiókod és be volt a gépen kapcsolva a Find my Mac funkció, akkor halvány esélyed van arra is, hogy lekérdezd az eszköz pozícióját, ha be van kapcsolva és Wi-Fi hálózatra csatlakozott.
Én nagyjából ennyiről tudok, de hátha más kiegészíti vagy kijavítja amiket írtam.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
kenny123
addikt
Na, megjött a miniDP-hdmi kábel. Ennek nem kellene a hangot is átvinnie, tvre?
yo
-
Sholom
tag
válasz bLaCkDoGoNe #14473 üzenetére
Köszi mindenkinek a tanácsokat! Find My Mac nem volt bekapcsolva sajnos Lánnyal kávéztam egy elegánsabb helyen, a gép a táskájával át volt rakva a szék háttámláján. Elindultunk, majd 2 perc után belémcsapott hogy ottmaradt a táskám a géppel. Visszamentem és már hült helye volt. Kérdeztem a személyzetet, nem láttak semmit, nagy volt a forgalom. Kamerát megnézték a kedvemért, szerencsére ahol ültünk oda nem lát éppen Ez így meg elég kevés egy feljelentéshez szerintem. Meg a procedúra amivel jár. Mondom max. a gép számát tudom, de nem hiszem hogy nekiállna a hatóság MAC cím meg szériaszám alapján kikeresni a gépet hogy milyen wifi hálózaton van (lehet ilyet csinálni egyáltalán? nem hiszem amúgy)
-
trisztan94
őstag
válasz Sholom #14481 üzenetére
Milyen volt a lapi táskája? A bejáratot nem figyelte a kamera? Meg kell nézni még egyszer a kamerafelvételt, ha látsz olyan gyanús alakot akin ugyan olyan táska van, akkor meglesz a tettes. (nagy valószínűséggel) Ezt már tudod vinni a rendőrségre, mint alapos gyanú.
Meg ha ilyen elegáns helyről vitte el az emberke, akkor biztos ismerik látásból, esetleg szólni kell, hogy ha látják azt az embert akkor hívják a rendőrséget.
Szerintem ennyit tudsz tenni.
Sajnálom, most ez bennem elindította azt, hogy felrakjam a prey-t + findmymac-et a gépre, hátha ilyen történik az enyémmel is. (fél évet gyűjtöttem a gépre )
https://heureka-kreativ.hu
-
kenny123
addikt
válasz DanielK #14479 üzenetére
Na elnézést, itt vagyok.. Azóta próbálkoztam vele, de valahogy fura a dolog. Ilyet vettem, tudom elég occsó, nem tudom mit várok, de na..
FullHD tv-re kötöttem rá (filmnézésre szántam a kábelt, így nem kell majd xboxról streamelni), de..
A hangot nem viszi át, és nem is ajánlja fel sehol az airplay menübaron.Nincs valami 3rdparty program, amivel picit jobban testre lehetne szabni? Úgyértem, ha mondjuk filmet nézek, áthúzom a VLC-t a tv-re, majd kirakom teljes képernyőre, a mac is elsötétül / átrak mission control-ba, és nem tudok semmit megnyitni, pedig egész kényelmes lenne még megy a film, én meg böngészek vagy valami.
yo
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Sholom #14481 üzenetére
Ha kb. két perc múlva mentél vissza érte, akkor még az is lehet, hogy nem egy másik vendég hanem a személyzet valamelyik tagja tette el magának emlékbe, pl. amikor leszedte az asztalotokat. (Persze ez is csak egy feltételezés, mint a többi.)
Én Koreában egy étteremben egyszer a fényképezőmet felejtettem ott (leraktam magam mellé az ablakpárkányra az asztal mellett), az egyik pincér vagy nem is tudom kicsoda januárban, hóban, papucsban rohant utánam és hozta a fényképezőt.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
kenny123
addikt
És ez is úgy van mint IOS-nál, hogy ha megjelenik a végleges, egy idő után a gm "érvénytelenedik"? Ha felrakom, a gépen minden megmarad továbbra is?
Más.: Jól látom, hogy az itunes-ban bentlevő zenék / fájlok 2x foglalják a helyet a merevlemezen? Ugye egyszer van x mappa ahonnan behúztam itunes libraryba, másszor meg van egy "itunes media" nevű mappa, ahol ugyanúgy bent van minden. Ezt ki lehet iktatni valahogy?
yo
-
Gicz
addikt
válasz kenny123 #14487 üzenetére
a gm iOS-en sem érvénytlelenedett. az bitre ugyan az mint ami megjelent mindenkinek. sztem macbookon sem fog, úgy emlékszem.
igen meg lehet oldani. itunes menü, beállítások, utolsó tab, angolul advanced, és ott van az egyik pipa, hogy bemásolódjanak e a fájlok a media mappába
-
Xero
nagyúr
válasz kenny123 #14487 üzenetére
Anno amikor még aktívan használtam és teszteltem dev. preview-kat, akkor a GM-ek bitre megegyeztek a retail verziókkal.
Az App Store-os időktől nem használtam élesben GM-t, szóval nem mondom biztosra, de elég valószínű, hogy ismét ugyan az lesz, így nem is jár le.
Viszont ez nyilván csak élő dev account esetén legális.
-
kenny123
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek, eddig sikerült a GM, mondjuk nekem kb semmi újítást nem tartalmaz.
A probléma ugyanúgy fenn áll mavericks alatt is, tehát ha TV-n kirakom teljes képernyőre mondjuk a vlc-t, macen nem enged semmit csinálni. Képernyő elsötétedik, dokkot elő tudom hozni, de onnan megnyitni nem enged semmit.Megoldás?
Köszi
yo
-
atirag
őstag
Tud valaki egy step by step telepítési utmutatót? Mert a lion-om olyan szintre jutott mikor már rosszabbul használható mint a legrosszabb windows.
És van értelem simán újra telepíteni vagy clean install a legjobb? -
-
kenny123
addikt
-
Gicz
addikt
válasz kenny123 #14493 üzenetére
mert ha a vlc használata közben van a probléma akkor a vlc beállításai az első amit megnézek, vagy az itunes-sos esetedet is vehetnénk alapul
nem régóta van maced? vagy számítógéped? windows alatt is van ugyanaz az itunes és vlc beállítás is, amivel gondod volt
[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
Sziasztok megtudnátok mondani hogy itunsba miért jelentek meg kínai betűim? SnowLeom van, és 11.1 es Itunes-om. Album nevek helyén kínai betük jelentek meg, és ha elindítom eggyessével a számokat akkor átteszi egy normális mappába őket
[ Szerkesztve ]
-
trisztan94
őstag
Csináltam egy bootolható windows 8.1 usb-t bootcamp-el lion alatt a macbook air-emen, rámentem, hogy "Install Windows 7" (elvileg megy windows 8-al is), újraindult, de nem indul el a win telepito, hanem csak annyit íe, hogy "No bootable device, press any key to restart".
Gondolom valamiért nem akar rábootolni az USB-re, de mindent úgy csináltam ahogy kell.
Valaki találkozott már ezzel? Parallelsen már megy Windows 8, ha azon csinálom meg a bootolható USB-t, úgy jó lesz? Kell valamire figyelni?
https://heureka-kreativ.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- MacBook Pro M3 Space Black /14" 12 core-CPU 18 core-GPU 1TB SSD/
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
- Apple Macbook Air Retina 2018 13' Laptop
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest