- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kenja no Mago
8.
Na végre
A részt szétröhögtem amúgy, bírom a sorozatot.egy isekai, ahol összejön a főhös a csajjal. Aranyosak voltak. Live-Die-Respawn
-
bandiras2
senior tag
Mobile Suit Gundam NT | Kidou Senshi Gundam Narrative Movie
Ez jól esett most nagyon.
Jóféle darálós pówerkedés gundamokkal, és egyéb turbó harci hacukákkal.
Aki nem látta a Gundam Unicorn mozikat vagy sorozatot, az bele se kezdjen, francot nem fog belőle érteni.A vége meglepett. Nem gondoltam volna.
Ami nagyon hiányzott belőle az Banargher és Mineva. Mármint feltűntek a filmben egy egy pillanatra, de hogy kettejükkel mi van, arról semmit nem kaptunk.
A Phenex története meglepő, és ötletes. A Silver bullet a cserélhető kezével lol. A névadó gundam ezekhez képest csak egy szokásos, aktuális csúcsgép.
A zeoni gépek a szokásos, Shinanju, Zeong, meg az "aprók".Zeneileg sokat átvett az unikornisból, de írtak hozzá pár jóféle pörgős tracket.
[ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Aqua végre sikeresen megértette önnön isteni mivoltát... Tanya-val.
The final showdown begins!
Ainz egyik csicskájáról végre kiderül hogy fiú e vagy lány...
Strand! Bikinik! Bátorrságpróba!
ISEKAI QUARTET!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz KISDUCK #43361 üzenetére
Lemaradt, hogy a 9. epizód.
Amúgy is rövidek ezek, de nagyon nagy kreténség.
Igyekeztem nem spoilerkedni. Az előző részben Aqua a kismell nagy mell, és kamu mell(Eris) témában tartott kiselőadást, miután összebarátkozott Albedo-val. És szerzett halálos ellenséget valahol másutt.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
mekker
őstag
válasz WayneGace #43354 üzenetére
Az ilyenekről valahogyan mindig ez a jelenet jut az eszembe: [link]
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kenja no Mago
Most már mindneki OP,
Jöhetnek valami komolyabb akció végre.az eljegyzés is megvolt, csók is megtörtént. Live-Die-Respawn
-
F34R
nagyúr
Gigguk hozza a formajat
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
consono
nagyúr
Sziasztok, a Knights of Sidonia 3. évadáról van valami hír? Most végeztem az első kettővel és nagyon bejött a setting meg a design is. Mondjuk kicsit sok volt benne a csihi-puhi, de elnézném még...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
F34R
nagyúr
-
bandiras2
senior tag
-
Maxxy10
addikt
Tudnátok ajánlani olyan Shounen mangákat amiből még nincs Anime? Így nagyobb az esélye,hogy nem ismerem.
-
bandiras2
senior tag
-
Silεncε
őstag
Így a vizsgaidőszak végével újra lett időm animéket nézni, le is pörgettem már párat. Netflixen találtam a Flavors of Youth-ot, igazából egész jó volt, bár semmi extra (mondjuk szépnek szép). De annyi haszna volt, hogy rajta elindulva eljutottam a Your Name-ig. Na ilyeneket szeretnék még Gyönyörű grafika, képi világ, zene, jó történet, minden. Úgyhogy neki is állok Sinkai Makoto összes művének, ahogy olvasgattam visszább, hasonló minőségűek azok is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Attack on Titan új része
Aztarohadt. o.O
Három évadig húzzák az agyunkat, erre most meg egy részben beletolnak az arcunkba annyi háttérinfót, hogy a hajad leteszed tőle. WOW. Ezt meg másik fórumba linkelték, de bakker: Live-Die-Respawn
-
-
-
-
válasz mike1334 #43306 üzenetére
Persze.
Kissé megkésve.
A Seto no Hanyomét nem írom, mert Sir Gundam mán megtette.
Szóval comedy best of, abban a sorrendben, ahogy éppen az eszembe jut:
Nichijou - Eszetlen sírás, gold sztenderd.
Azumanga Daiou THE ANIMATION (2002) - Ez is, csak ez előbb volt. Eleinte lehet, hogy kissé szokni kell, de one of a kind.
Nodame Cantabile - Hát ez is kegyetlen. A komolyzene keveredik a josei románccal és az utánozhatatlan humorral. Nem véletlenül láttam az összeset háromszor (csakúgy, mint az előbbi két címet).
Ichigo Mashimaro - Kawaii overdose, rekeszizom pöcögtetés.
Fruits Basket (nem az új) - Hát, ezt is láttam háromszor-négyszer.. Kedvenc shoujom talán.
Ouran Koukou Host Club - Egyik legjobb shoujo comedy.
Baka to Test to Shoukanjuu - Keményen pusztítja az agysejteket. : D
School Rumble - School life/romance/comedy klasszikus.
Detroit Metal City - Ehhez nehéz szavakat találni. : D
To LOVE-Ru: Trouble - Az első évadra gondolok. Ott még az art is kellemesebb (az ecchinek is jót tesz) és bár vannak klisék, adja rendesen.
Asobi Asobase - Kellemes art. De amikor jönnek azok a fejek (pl.: 1, 2, 3, 4).. :'
Danshi Koukousei no Nichijou - Középiskolás fiúk mindennapjai. Nem is kell ehhez több. A seiyuuk munkája is elsőrangú. Amikor már szóról szóra megjegyzel jeleneteket.. GO JACK.
Lovely Complex - Lassan már ez is klasszikusnak számít. Színvonalas shoujo-romance-comedy. És itt is vannak vad fejek.Van még azé, de egyelőre ennyi csak elég.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
válasz -=RelakS=- #43388 üzenetére
Lucky Starhoz eszméletlen mennyiségű anime- + japán kulturális/média/mindennapi ismeret kell, külöben a poénok jó százalékát le se vágod. Referencia követ referenciát.
K-On nem vicces (jó, lehet, hogy egy-egy mosoly van itt-ott). Szerintem. Zenés slice of life - moe, túlhype-olva.
Bokusatsu Tenshi Dokuro-Chan -> Egyedi darab, de nem nevezném comedy goldnak.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
F34R
nagyúr
Ez a Mumei meg mindig irto cuki.
-
unclefucka
senior tag
Elképesztő, hogy milyen szintű popularitást kap mostanában ez az "Isekai" jelenség.
Remélem, hogy még van benne annyi. hogy ne legyen túlon-túl lapos.
Egyelőre két sorozatot találtam a szezonban (ami új), adok nekik esélyt.
Isekai Cheat Magician, legalább van benne skimpy-clothing
Maou-sama, Retry!, ez ígéretesebbnek tűnik. Remélem, hogy Aku lesz annyira szignifikáns karakter, mint Rem és Ram, ha már úgy néz ki, mint ők.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz unclefucka #43392 üzenetére
Utóbbi azért kinézetre nem valami nagy cucc, a grafika kifejezetten csúnyácska. De azért nézzük.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
One Punch Man Season 2 Is Finished😞😩 There Will Be No Episode 13😔
See You Soon On May 2020 OPM.akkor eze' nem jon . meg kell nezenm hogy zarult le a 12-es, mert en nem emlekszem semmi katarktikus vége feelingre. Esetleg valami mas verekedos-gyilkolaszos ajanlas? Semmi jo aktualis (18-19) dologra nem bukkantam, kinomban a regi baki-t nezem. '94-hez kepest le a kalappal elotte.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Mazda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic V2 fél év után
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest