Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

Alapjaiban nem vagyok oda az ennyire agyatlan dolgokért (mint pl. Excel Saga), de összességében nem volt rossz. A vizuális megvalósítás egyedi, kellőképpen guszta (kivéve, amikor direkt gusztustalan :DDD), leginkább amiatt maradtam a TV előtt, hogy két részletben megnézzem. Hogy pontosabb legyek, Ryuuko eszméletlen szexi design-ja miatt, amit a kék-fehér csíkocskák csak tovább mélyítenek.
    Aztán végül nem bántam meg, a vége felé volt egy kis csavar az események menetében, a humor bár sokszor erőltetett volt, helyenként adta.
    Szóval elborult egy fasság ez, de legalább a színvonalas fajtából, kifejezetten unikum audiovizuális köntösben, finom ecchi-vel a tetején.
    Overflowing passion - ez jól jellemzi az egészet. 180 fokos fordulat volt a Gin no Saji két évada után.
    A nudista mech-ek meg milyenek má? Keresztbe merednek benne, mint egy vazelinkezelt répa. :DDD

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák