Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hintalow

    senior tag

    válasz neko18 #23614 üzenetére

    Pár mondatban az elmúlt idők terméséből:
    Vandread: avagy mi történik, ha a generációk óta különálló férfiak és nők (akik ráadásul hadban állnak) pár tagját összezárjuk egy űrhajóban? Robotos-heroikus-vicces, de abból a jobbik fajta. Itt nem tudok morogni a szokásos vesszőparipámon, az erőltetett nemek közötti bénázáson, mert az alapsztori miatt konkrétan ufóként kezelik egymás, és félnek a másiktól :)
    Variable Geo: valamiért mindig sikerül megtalálnom a jobbjára ismeretlen, verekedős gémekből készült ovákat. Az alapjátékot még én sem ismertem, pedig árkád mániás vagyok.
    Az alapsztori zseniális (egy pincérlányok között dúló szabadfogású harcművészeti torna egy valag pénzért. pont.)
    Ha kíváncsi vagy, hogy milyen lehetett a Queens Blade/Sekirei félék őse, akkor itt megnézheted, lobogó cicik és csirkeboksz.
    Vision of Escaflowne: az elején egy kicsit vonakódtam nekikezdeni, mert mégicsak shoujo, én meg kemény férfiember vagyok, de aztán elkezdtem, és beszippantott. Egy gyönyőrű mese, klassz zenékkel, must see. (igen régi a grafika, és érdekesek a szereplők orrai, de mást nem tudok felróni neki)
    Wicked City: démonok, erőszak, erotika, 80-as évek (vége) kell ennél több?
    Nem mellékesen a rendező, Yoshiaki Kawajiri, olyanokkal büszkélkedhet, mint a Vampire Hunter D, Ninja Scroll, Animatrix, Wind named Amnesia. (máig azt vallom, hogy a 80-as, 90-es években sokkal bevállalósabb, explicitebb művek születtek)
    Kisebbeknek tényleg nem ajánlott, van benne 1-2 hentai kategóriás rész.
    Witch Hunter Robin: Na ez aztán abszolút ismeretlen volt, nem értem, miért nem lett híresebb, kb két nekifutásban lenyomtam a 26 részt. Boszorkányvadászok-kommandós-különleges ügyosztályos, a főszereplő Robin szerintem iszonyat szeretnivaló a kis 15 éves gótikus szerkójával, és a melankólikus jellemével, ha fele ilyen idős lennék, tuti szerelembe estem volna.
    Mivel seinen, ezért ha fájtolós-epikus élményt vársz tőle, csalódni fogsz, elég lassú sodrású, bár vannak benne harcok, elég realisztikusak (már amennyire a varázslás az lehet) szerintem a leghosszabb harc is kb 1 perces volt, viszont teli intrikával, érzelemmel.

    Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

Új hozzászólás Aktív témák