Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    Na, a Gundamot pont nem bírtam idegileg. Talán majd egyszer. Mecha..

    Alapvető rajzstílusra hozzám legközelebb az 1995-2000-es dolgok vannak (Aa! Megami-sama, Taiho Shichau zo: You`re Under Arrest, Love Hina, Golden Boy, Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuioku Hen, Cowboy Bebop, etecera). Meg pl. az eredeti Lodoss-tou Senki, Vampire Hunter D: Bloodlust, GUNNM és Chobits. A Venus Senki hátterek sem voltak egyszerűek.
    Ezek HD-ben különösen szépek és részletgazdagok tudnak lenni.

    Fujishima Kosuke, Kawashita Mizuki meg CLAMP az kellemes. Range Murata, Peach-Pit is.

    Viszont 2005 után is csináltak királyságot és
    Rögtön ugye Kodomo no Jikan (2007) :P, Nodame Cantabile (2007), CLANNAD (2007), Kanon (2006), Higurashi no Naku Koro ni (2006), ef: a tale of memories. / melodies. (2007-2008), Code Geass: Hangyaku no Lelouch (2006), Byousoku 5 Centimeter (2007), Steins; Gate (2011), Angel Beats! (2010), Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai. (2011), Puella Magi Madoka Magica (2011) meg még jópár. Ott vannak aztán a (romantikus) komédiák shoujoból / joseiből meg seinenből, a slice of lifeok, loli-művek, miegymás.
    Ami az utóbbi időben hiánycikk, az a jó cyberpunk meg az ilyen Planetes-féle sci-fi.

    Ezek között is előfordul, hogy meglehetősen kellemes / részletes a karakterdesign. Key-műveknél inkább a hátterek szépek HD-ben, de a karaktereket is meg lehet szokni. Meg ugye Byousoku..

    Persze az igényes art, zene jó dolog - de egy Masion Ikkoku is tartósan le tud kötni, hiába kopott kicsit. Ami a lényeg, hogy van olyan, hogy valaki nem csak egy műfajt / vonalat szeret.
    Véleményt mindig nézés után, ez alap.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák