Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nova96

    őstag

    Seitokai Yakuindomo

    A történet egy iskolás hülyéskedés kevés ecchivel. A humora elég érdekes, de akinek tetszenek a szó viccek annak tetszeni fog mert főleg arról szól az anime, de vannak nem szó viccek is. Néha röhögtem, de elégé fárasztó anime volt. A grafika rendbe volt és a zenék kifejezetten tetszettek főleg az ED, de minden zene jó volt a maga módján. A szereplők hát itt nem volt hárem,de nem is kellet a történetbe csak egy szereplő nem tetszett még pedig Hata. Egyszer nézhető volt, túl van pontozva.
    6/10
    OVA-t későbbre hagyom.

    11eyes

    +OVA

    A történet nagyon tetszetős volt az elején, de a végére sajnos voltak nagyon sablonos részek. Egészen 5.részig nagyon jónak gondoltam utána elfogyott az ihlet vagy nem tudom... után 8.részig sablon után meg néha mutatott valami kevésbé sablonos dolgot. De így se mondanám, hogy jó lett az 5.részig után. A magyar hang az poén benne elsőnek meglepet, adott egy hangulatot neki. :DD És Shikamaru hangja és nagy az animében:D.A szereplők rendbe voltak, de szerintem az egyik szereplővel amit műveltek....szerintem nem illet az animbe. A zenék közül az átvezető zenék tetszettek.
    A vége...spoiler nélkül mese...de néha kell ilyen befejezés is.
    6,5/10
    Az OVA-n röhögtem kis paródia nem is volt rossz. Érdemes megnézni, csak az anime után.
    7/10

    Guilty Crown

    +OVA és egyéb

    Épp az ilyen témájú animéket szerettem mostanában így nagyon tetszett és a megvalósítása is tetszett. A történet elégé egyben feljebb leírtam mi nem volt logikus, de ettől függetlenül nagyon jó volt. A grafika rendbe volt csak sajnos nem 1080p mert még nem jött ki belőle az összes rész. A zene azok nagyon tetszetek OP1,ED1 nem volt rossz de a anime közben lévő zenék sokkal jobbak voltak igaz csak 3-4 volt feliratozva, de azok ütősök voltak. Elégé látványos harcok voltak és még a változatosságra is törekedtek. Személyiség fejlődés volt bőven, a végére mindenki változott. A befejezés olyan amilyen leírt fentebb mi a bajom vele.
    8,5/10
    Special az csak egy feldolgozás 11.részig de 2x is jó volt. Az OVA az a múltban játszódik ezért szerintem elégé új évad gyanús, de lehet csak betekintés nyer miért lett Makoto ilyen.

    Onegai Teacher

    +OVA

    Átlagosnak mondható a története pár dologtól eltekintve. Szerintem a történetben több ecchi kellet volna és nem kellet volna a semmin drámázni.....hanem valami értelmeset bele rakni. A grafika olyan amilyen egyik legrégebbi amit eddig láttam, de nem volt annyira rossz. A zenék nem voltak jók, sőt rossznak mondanám. A szereplők szokásos ecchi felállás kicsit nekem a To-Love Ru-ra emlékeztet a történet. A befejezés ha nem drámáznak annyit feleslegesen jó lett volna. Az OVA jó volt, kicsit több ecchivel mint a sorozatban. Jó volt:
    6,5/10
    A második évadnak mondható animét majd későbbre hagyom, mert tudtommal nem ezt a történetet folytatják itt lévő főszereplők már csak mellészereplők.

    Kimi ga Nozomu Eien

    +OVA

    Ebben a történetben volt minden, de ha nem néztem volna végig biztos más véleményem lenne a animéről. Kicsit depressziós hangulatot adott, de nem véletlenül. A történet szép igaz történtek olyan dolgok amik néha bizonytalanná tett, hogy szép e, de a végére rájöttem, hogy ez egy nagyon jó romantikus történet. Nem egyszer majdnem megkönnyeztem. A közepén nem tetszett Narumi stílusa ez a nem törődök semmivel csak sodródok az érzésekkel. De a végére szerencsére teljesen "megjavult" végül is nem egy School Days de a 10.részig azt akartam mondani itt egy második School Daysos hülye ember. De nem lett igazam. A befejezés nagyon jó lett az OVA-s befejezés nem tetszett annyira de az se volt rossz. A grafika átlagos a zenék nem tetszetek kivétel az 14.rész végén lévő. Tetszett, de nagyon feltudott idegesíteni Narumi és volt egy két dolog ami nem tetszett, de még így is.
    8/10
    A minden Félé specialt talán megnézzem egyszer de nem biztos.

    Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai

    Röviden Menmaaaa :( A történet nagyon ötletes volt és megvalósítása valami nagyon jó lett. Még a hatása alatt vagyok így sokat nem tudok róla írni csak annyit kötelező darab. Nem egyszer megkönnyeztem pedig nem nagyon szoktam animén könnyezni( ez még nem sírás volt). A grafika,zene nagyon jó főleg az OP tetszett legalább 30x meghallgattam már. Az elejétől a végig rendbe volt. Szerencsére volt benne humor is nem egyszer röhögtem rajta amikor nehézkesen köszönteni kellet a bejövő vásárlókat és sok hasonló. De volt benne szomorúság,megbánás,félelem, romantika és nem kimondott érzések. Ez biztos benne van a top 10-be.
    10/10

    Deadman Wonderland

    Eddig az hittem a Shiki vége volt durva, de ez nem egyszer durvább volt. És ebből kiindulva a történet durva, de nagyon tetszett. Nekem a Prototype játék jutott eszembe a történetről és emiatt is tetszett. Többet nem érdemes róla írni szerintem ember válogatja kinek tetszik/tetszett/tetszeni fog. A szereplőkről írnák itt aztán van mindenféle változatos karakter, de első sorban a főszereplő miért mindig ilyen sírógép. Nem egy animét tudnék még mondani amiben főszereplő ilyen. Szóval Ganta stílusa kicsit furcsa, mert ha kell elégé komolyra tudja venni igaz előtte bőg egy sort. Shiro kicsit yandere, de van bőven yandere az animébe ami elég jól átadja a hangulatot. A drámázások kivételesen jók voltak vagyis most nem idegesített. A grafika rendbe volt a cenzúra.....hát.. még a BR-be is kell elégé hülyén hatott de ez van. Az OP… kicsit furcsa angolul japán akcentussal, de nem annyira rossz. Ami nem tetszett az a cliffhangers rövid befejezés.
    9/10

    Ano Natsu De Matteru

    Úgy kezdtem bele, hogy az volt leírva Onegai Teacher egy Ano Hi Mita Hana köntösben ami egyébként nem igaz vannak történetbeli hasonlóságok, de azért eltér tőle. A Ano Hana köntös furcsa volt az O.T után de megszoktam a végére. Itt kifejezetten jót tett a kevés ecchi a történetnek, mert így nem tűnt annyira komolytalannak. A befejezés elég kevés lett róla, de épp elég. A grafika rendbe volt a zene átlagos volt. És mint írtam az O.T-től eltérő dolgok tetszetek, mert azt hittem csak egy feldolgozás lesz más grafikával. Voltak benne poénok és szerencsére nem a fárasztó fajtából. Ami tetszett mind két történetben, hogy nem az a szokásos töketlen ecchi főszereplő volt. Igaz ebben tökösebb volt mint a O.T-ben.
    7/10

    Ookami to Koushinryou (Spice and Wolf)

    1.évad
    A történet nagyon tetszett meg szeretem a kemonomimi karaktereket így nagyon jó volt. Elég sok minden történet benne, de persze mindig jó befejezést kapott és volt elégé sok lehetetlen helyzet talán ezért is tetszett meg. A befejezés alapján azt mondanám nem biztos a második évad, de mivel tudom, hogy van így nagyon örülök neki. Mert elégé a szívemhez nőt Horo. :DD
    A grafika rendbe volt az OP,ED nagyon tetszett az OP nem mindennapi volt vagyis hasonlót nem láttam még az ED hiába az angol elégé jó kis dallama van. :D Röviden ennyi talán annyi, hogy aki szereti a kemonomimi karaktert annak kötelező és még aki szereti az ilyen féle történetet annak is érdemes megnézni.
    9/10

    2.évad
    OP,ED itt sajnos nagyon gyengére sikerült, de a grafika jobb lett. A történet folytatódik és szerencsére olyan irányba amilyenre számítottam, csak a 10. résznél tűnt úgy, hogy vissza tér az első évad hülyeségéhez. A történet menete tetszett, de az elején nem kellet volna olyan sokat ráfordítani arra a részre szerintem. Kicsit elvette ott a kedvem, de tovább néztem és szerencsére jobb lett. A befejezés tetszett jöhetne még egy évad. De lehet, hogy amire várok az a OVA-ban várható. Remélem még fog jönni valami ezzel az animével kapcsolatba nagyon megszerettem. De volt benne egy két hiba így.
    9/10
    Két kis special aranyos volt. :DDD

    Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai

    +OVA

    Előre leszögezném, hogy kevés rész lett és több ecchi kellet volna, mert a történet alapja egy húg aki a húg x bátyó pornókat szereti és megkéri a bátyját, hogy ö és nézze vele. Kérdem én csak én várnék valami ütős ecchi-t ebből? :DD
    De ettől függetlenül nagyon sokat röhögtem rajta és ez a fajta kivitelezés is jó volt. Az ötlet érdekes volt és nem egyszer tudott újat felmutatni, igaz néha voltak nagy mese dolgok benne, de el kell viselni. A befejezés jó volt és hát mit is mondjak 2.évad?!....gondolom nem lesz, de kéne neki. Az OVA-s befejezés is jó volt itt volt egy mellék szál amit már előtte megadtak szóval így jó volt. Elégé érdekesre sikerült és kicsivel több ecchi is van benne. A poénék mint fentebb írtam szakadtam nem egyszer rajta, mert olyan helyzetek jöttek és úgy reagáltak rá. Az OP átlagos a mindig változó ED ötletes, de nem tetszetek a zenék. És persze van benne egy kevés hárem, de kifejezetten örültem neki, hogy nem erőltették. Röviden érdemes megnézni.
    8,5/10

    Black Rock Shooter

    Az OVA után reméltem, hogy valami érdemleges storyt raknak a nézők elé de sajnos nem. Kicsit Álomháború (Sucker Punch)) beütése volt. Volt mondani valója a történetnek, de egy hibát elkövettek amit nagyon utálok a agyon drámázás a semmin. És itt nem annyira kicsi volt az agyon drámázás hanem legalább 3-4x annyi amit elszoktam viselni mielőtt dobom. Kíváncsi voltam a végére így darabokban végig néztem. Egész látványos harcok voltak, de azért nem egy Shippuu, Bleach stb. A vége a fene se gondolta ez lesz belőle volt egy két dolog még ezen kívül ami nem tetszett, de nem írok spoilert. Biztos van akinek tetszett, nálam ez nem volt nyerő.
    6/10

    Inu x Boku SS

    A történet kicsit átlagostól eltérő, de szerintem még simán lehet mondani átlagosnak. Ami tetszett benne a Kyuubi így bemutatni és Katanagatariból Shichika hangja nagyon adta szinte ugyan olyan stílust kapott. A történések összefüggőek, de főleg a sulis/házas hülyéskedésből ált igaz voltak komolyabb dolgok is benne. Néha ellaposodott a történet, de szerencsére utána kicsit felpörgött talán kellet is neki. A befejezés mint írni szoktam ritkán látni rendes befejezést és szerencsére nem egy elb*szot befejezést kapott. A szereplők tetszettek elég változatosok voltak. A poénok volt egy két jó poén, de sajnos azt meg túl erőltették. Egyszer jó volt, talán kétszer de utána már nem ütött akkorát. Az OP átlagnál jobb volt, de nem ment kedvencbe. Az ED változó, de visszatérő is volt, háth....érdekesnek mondanám nem jónak.
    Összességébe jó volt, de biztos lesz akinek nem fog tetszeni. Az OVA-t meg várom.
    7,5/10

    Ben-To

    A történet magában egy nagy hülyeség, de még nézhető kategória. A fő történet persze a ben-to szerzés. Röviden ennyit írnák lehet valakinek tetszik a történet, de nekem nem. A befejezés valami ilyesmit vártam szóval azzal nincs gondom. Egy két szereplő személyiségével van gondom és a fő történettel meg a kevés humorral. De legalább kárpótol a néha feltűnő ecchi és egy aranyos karakter Asebi. A grafika rendbe van az OP,ED átlagos és a zenék is. Sokat nem tudok írni róla így csak a pontozás maradt.
    6,5/10

    Casshern Sins

    Jó példa, hogy az első részek alapján nem lehet véleményt mondani anime felett. Egészen 10. részig dobni akartam és akkor elkezded végre valami értelmes történni. Ahogy haladt a story egyre jobb lett, de voltak benne hibák szerintem jobb lett volna ha rövidebb és nincs felesleges időhúzások benne. A befejezés nem erre számítottam az elején és még a közepén se. De jó befejezést kapott, igaz kicsit szomorú. Karakter fejlődés van benn bőven és szerencsére volt olyan is ami nekem kifejezetten tetszett. Az OP átlagos és ED is. Az zenék egész jó hangulatot adott az egésznek. Már erről se tudok többet írni kicsit sok volt ezt mind megírni. Talán még annyit érdemes megnézni, de ez nagyon ember válogató anime.
    7,5/10

    K-ON

    Egyik legaranyosabb anime amit eddig láttam és szerintem elégé rendbe volt a történet és a megvalósítása. A zenék nagyon jók voltak, de legjobban az ED zenéje tetszett. A történetben lévő sok kis bolondozás és a gyakorlások mind nagyon jó volt. Szerintem elégé összefüggő és értelmes történetnek
    mondható megfűszerezve egy nagy aranyossággal. A befejezés jó volt igaz raktak bele egy kis izgalmat.
    Sokat nem tudok írni róla csak, hogy kötelező darab. A többi részt is várom, de későbbre hagyom. Amihez kérnék egy sorrendet, mert van special,film és utána 2.évad megint film,special és nem tudok eligazodni.
    Nagyon tetszett, igaz lehet később kevesebb pontot adnék rá, de most nagyon a hatása alatt vagyok.
    10/10

    To Love-Ru Trouble Darkness OVA

    Kár volt letölteni egy napig bírtam utána megnéztem. Annyit mondanék remélem nem 12.részes lesz, mert amit végre akarnak vinni az 12.részbe beletuszkolni. Érdekes lesz és még több ecchivel. És látszik, hogy OVA-val csak a figyeltem fel akarták hívni ennél sokkal több lesz benne. Vagyis én ezt látom benne.
    Kezdésnek nem volt rossz.
    9/10

Új hozzászólás Aktív témák