Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    Holy sheeeet...
    London, ~16:39 GMT
    Jövünk ki asszonnyal a metróból, és egyből a zebra felé vettük az irányt. Ő a jobb oldalamon jött fogta a kezem; és még nem néztem oda, de bal oldalam perifériájából valami egyszínű objektum közeledését jelezte a szemem az agyamnak. Odanéztem, és egy FULL naked faxi bakker... :Y Semmi nem volt rajta, erre mondják azt, hogy anyaszült meztelen! Én mondtam asszonynak, ne nézz oda, ne fordulj meg, közben elment mögöttünk 3 méterrel a tag, megállt egy hirdetőoszlopnál, és hattyúk tavásan elkezdett keringőzni egyhelyben. Utána végre megálltak az autók és még zöldre váltás előtt átsiettünk a zebrán, miközben lehetett hallani a környezetből a sok ledöbbent WTF, holy shit, film that shit stb. beszólásokat amiket leginkább akkor találkozol amikor valami merészet csinálsz valamelyik GTA-ban az utcán.

    Elment a krapek a másik irányba, közben mi befordultunk az utcánkba, és mondtam oldalbordának, remélem nem a parkon keresztül fog feltűnni az ipse az utca végén mire odaérünk a házunkhoz...
    Pár perc múlva, már majdnem ott voltunk és megjelent vazz!!! Neee, ezt nem hiszem el :Y Mi átmentünk a másik oldalra, és megállt a házunk előtt (!!!), és elkezdett kotorni a kukánkban... kivett egy sainsbury's-es zacskót, a fejére húzta, zavartan állt, kapálózott, majd eliszkolt. Mekkora arra az esély, hogy a 8 percre lévő stationtől PONT ami házunk és kukánk előtt köt ki egy ilyen eset?!

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák