Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bubee82

    őstag

    válasz Snoop-y #35812 üzenetére

    Szakmai kihivas es elorelepes, majd 3 ev utan szabad elet. Mivel nem volt kristalygombom, ezert a hard reality-vel talalkozva gyorsan kihuztam a kezem a bilibol :N Akkoriban meg tul naiv voltam, azota sokszor utasitottam vissza hasonlo "remek" ajanlatokat, amivel hulyenek akartak nezni.

    Ha mar emlitetted a penzt, kisse elgondolkodtam, amikor az egyik volt japan kollegamat megkerdeztem, hogy mennyiert vallalna be a mongoliai kalandot. Azon kivul, hogy azt mondta csak es kizarolag a tavaszi-nyari szezonban lenne hajlando ra, az altalam kapott osszeg 6x kerte volna. Egyebkent meg ez is csak havi 6 ezer USD korul lett volna - ha jol emlekszem.

    Utana emlitettem a fonoknek, hogy ha akar utanpotlast, akkor ennyibe fog kerulni. Nos, a valasz az volt, hogy ezt sajnos nem engedhetik meg maguknak. Miutan eljottunk, valoszinuleg bedolt a vallalkozas, mert nem talaltak egy masik balekot, aki vitte volna a hatan ugy, hogy kozben feltette volna az eletet a -40 fokban a jurtaban, rohamosan kifogyoban levo tuzeloanyaggal. Plusz sokszor aram nelkul. Plusz sokszor viz nelkul. Plusz sokszor WC nelkul (voltak napok, amikor mar csak egy muanyag vodor maradt erre a celra es a betonkemennye fagyott fold).

    #35814 Balinov

    Es milyen jol tetted volna! :D

    #35815 moleculez

    Na az komoly :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák